✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Paylassanız cok güzel olur tesekkurler paylasım için.
Bu Usko Moradon Değil.
Yerlerin döşemesini değişince usko moradon olmuyor.Herşeyi %100 diyerek vermesi çok sinir bozucu
Yerlerin döşemesini değişince usko moradon olmuyor.Herşeyi %100 diyerek vermesi çok sinir bozucu
Benim bildiğim kadarıyla hani biz cz'yi ardream gibi gösterip alttan notic geçmesini sağlıyorduk ya.Buradada bildiğimiz maradonu usko maradon gibi göstermeye çalışıyor. Daha bitmedi sen tüm ssleri koymamışsın buraya daha 6-7 tane ss si var bulursam koyucam usko maradon girişini felan yapmış ama tam oturtamamış bu calisma baya uzun gecicek diğerleri gibi basit değil.
Takao Selim zaten %100 usko maradon gibisinden bir şey söyleyip konu açmadı.Nerden cıkardın bunu anlayamadım ?
Aklımı okudun helal olsun +1 +rep
Tartısma cıkarmayalım lutfen herkezın yorumu kendıne mılletın avukatlıgını yapma...
Ardreamda nasıl notice geçirtiyoruz ? Cz üstüne kuruyoruz.Millet cz yi ardream gibi görüyor.
Burdaki mantıkta maradonu usko maradon gibi görmek.
Do you understand now ?
Fakat sanırım atlanılan ufak bir nokta var,
%100 olarak verilen şeylerde de bir ayrıntı oluyor.
Mesela, %100 Usko Rebirth "Görünüm" . System değil.
Bir takım olanaklar ile O açıdan da yorumlamak gerekli sanırım.
usko maradon degil usko maradon tabanı görünümünde ayrıca basit bişey diye biliyorum ben yapıcaktımda object den bulmaya üşendim![]()