Usko Moradon'daki Arena İle İlgili Düşüncem...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atom_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Usko Moradon'daki Arena İle İlgili Düşüncem...

Türk Halkı Hep Olmaz Başaramayız Yapamayız edemeyiz Demekle Kaybediyor,

Oysa İmkaansiz diye birşey YOK!

Barılar Ayhan abi.

Selamlar,

Konunun Map İle Uzaktan Yakından Alakası Yok Çünkü Bende Aynısı Üzerinde Çalışıyorum Tamamiyle Ebenezer ile İlgili ve Ayrıca İlk Bakışta Arena Örnek Alınamaz Sebebine Gelince Townda Hiç Bir Skil Basılmıyor Ama Odalarda Basılıyor Siz Bunu Moradona Uygularsanız, Sadece Moradon Arena Bölgesinde Skill Basarsınız Diğer Arena Bölgelerinde de de Basamazsınız.

Burada Uygun Olan Lunar Valley Safety Zone, ki Şahsen Ben Bunu Örnek Olarak İlk Arenayı Bitirmek Üzereyim (Ebenezerde Hangi Bölgede ve Hangi Koordinatlarda IRKIn Birbirine Attackının Yazdığı Kodlar Mevcttur, Buna Artı Olarak Arenadan da Esinlenerek Aynı Irklarında Bir Birine Attack Yapmasınıda Sağlanabiliyor), Kısacası Map İle İlgili Değil, Mapların Tek Görevi Warp Gate ve Büyüklüğüdür O Kadar Gerisi Lazım Değil... :)

AKUMA Kardeşimizin Dediği Bizzat Doğrudur.Olay Ebenzerde Bitiyor.Ebenzerden Anlayan Adam Bunu Yapamıcak Kadar Afedersiniz Salak Dedildir.AKUMA Başarılarının Devamını Dilerim.

Hex Editör + .smd + sağlam bi kafa xD + Zaman :/

oyunu yöneten ebenzer yani ebenezerden herşey yapilabilir

Selamlar,

Konunun Map İle Uzaktan Yakından Alakası Yok Çünkü Bende Aynısı Üzerinde Çalışıyorum Tamamiyle Ebenezer ile İlgili ve Ayrıca İlk Bakışta Arena Örnek Alınamaz Sebebine Gelince Townda Hiç Bir Skil Basılmıyor Ama Odalarda Basılıyor Siz Bunu Moradona Uygularsanız, Sadece Moradon Arena Bölgesinde Skill Basarsınız Diğer Arena Bölgelerinde de de Basamazsınız.

Burada Uygun Olan Lunar Valley Safety Zone, ki Şahsen Ben Bunu Örnek Olarak İlk Arenayı Bitirmek Üzereyim (Ebenezerde Hangi Bölgede ve Hangi Koordinatlarda IRKIn Birbirine Attackının Yazdığı Kodlar Mevcttur, Buna Artı Olarak Arenadan da Esinlenerek Aynı Irklarında Bir Birine Attack Yapmasınıda Sağlanabiliyor), Kısacası Map İle İlgili Değil, Mapların Tek Görevi Warp Gate ve Büyüklüğüdür O Kadar Gerisi Lazım Değil... :)
Sanmıyorum Smdden Kaynaklı Olduğunu Düşünüyorum Çünkü Cz Smdsini Moradon Smdsi Yap Czde Atack Yapılmaz Aynı Şekil Moradondada olur ama bunun bence gateleri nasıl editliyorsak aynı şekilde smdleride editliyebiliriz bence smdleri tam kullanamıyoruz yani bilmediğimiz özellikleride olabilir

Ne durumda Ayhan Abi Arenalar ?_

HayalC Doğru Sölemiş :^^:

Geri
Üst Alt