Usko oynarım daha iyi np lere baksana ucmus diyenlere özel , anlamlı bir ss :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AleXis39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Usko oynarım daha iyi np lere baksana ucmus diyenlere özel , anlamlı bir ss :)

Sununa kadar katılıyorum artık bu düşünceleri aşmamız gerekiyor pardon aşmaları gerekiyor :)

Cevap: Usko oynarım daha iyi np lere baksana ucmus diyenlere özel , anlamlı bir ss :)

++++++++++++++++++++++++

zaten sağ taraf sıfırlanma dıye bişe var 5 mılyon olsun isterse sağ taraf kimin coksa simge ondna benım suanki sistem öle hö

resimde %100 Oynama var:) Honda da kare içerisinde Dragon vardi o eski tayfalardan biri.

Şimdi Sen Adamlar 300k Np yapmıştır Herhangi Bir Private Serverda Sen 100 Np İle Başlayınca Ne Arkadasın Olur Ne Bişiyin Olur Sen O Serverdan Zevk Alabilmen İçin O 300k 200k Np Yapanları Tanıman Lazım Usko da Böyle Bişi Yok Usko da 500 600k Np li Adamlarla Takılırsın Belki 5-6m Liler Pek Sallamaz Ama Seni En Kötüsünden Benim Gibi 59 Yap İtemini Kirala Git Ardream a Ardream ın Kralıyla Bile Party Yaparsın Priest Olmadıgı zamanlar Seni 83 Level lar PArty sine Bile Çağırır Usko da Ama Private de Boyle Bişi Yok Priest Ol İlla Adamın Clanından Olcan Clan İçin En az 100k Np Kascan Priest Olarak Tek Basına Ne KAdar KAsabilirsin ki Sonucta 30 Lwl Adamı Judgement İle Kesmiosun

char beramusda +10 csli honda :) Ayrıca YapmaAsuman'ı göstercektin. 5 milyon npsi var :) eski char tabi şimdi patlamıştır.ama zamanında 5milyon np vardı =)

Adam haklı..
Sağ tarafı sıfırlamakta iyi bi çözüm.
Tabi yüzsüzler sol taraflarıda sıfırlatmak istiyorlar.

Adam haklı..
Sağ tarafı sıfırlamakta iyi bi çözüm.
Tabi yüzsüzler sol taraflarıda sıfırlatmak istiyorlar.

2 haftada bi sağ sıfırlıyoz ve panelde de sağ tarafa göre sıralıyor tamamen guncell bi np sistemi ama yüzsüzler bırak gelmesınler omur boyu pvp ararlar

Selamlar,

Şu zamana kadar uskoda 2 çar düzgün kastım.
1. Çar Beramus'ta bir tanıdığında ortak olduk asastı baya kasmıştık itemleri full falan 150 K Np vardı ben bıraktım çarı oda satmış.

2. Çar cyhpherde Asas'tı çarı kastım 50 Gb çektim 50 Gb çektim ama sonra oynamak gelmedi içimden GB'ler üstünde çarı kuzen verdim bıraktım :).

Artık pvpdeim 1.de Yok 10 K np varmış yok 100000000000000 K Np varmış beni ilgilendirmez ben oyunuma bakar sağlamları keserim bu iş budur :)

Hadi sağlıcakla kalın.

Çok güzel bir server var diyelim.Server 4 aydır açık ve günde 150-200 kişi ortalama user ile oynuyor.Ama uzun ömürlü olduğu için np ler uçuyor.Bu veledler hemen ''np lere bak ucmus aga uskoda oynarım daha iyi'' diye bir laf yapıyorlar.

Genel olarak bir çoğumuz uzun ömürlü server isteriz , adamlar uzun ömürlü server açar np lere mana buluruz.Be insan.Adı üstünde uzun ömürlü 1.de 5k mı np olcak.

Adamda 75k np var diye adam servere başlamıyor usko oynarım daha iyi diyor.Şimdi ss ye bakınız. Usko da 950k küsür np ile adam Düz S alıyorsa sen ne alabilirsin herhalde ''koçunkileri'' alırsın.

zaten uzun omurLu serwerLerin coqunda ayda bir saq taraf sıfırLanıor yani simqe aLma sansı yeni qeLen userLere tanınıor ama paneLde soL taraf yazdıqı icin bizde sasırıoruz...

Ula Umut bi kerede polemik yaratmayacak konu açsan şaşıcam :D

Katılıyorum Umut..

Nick: Epicurus
Server : Diez
Np : 1.3 milyon
Symbol : Sadece Kareli S :)

bi arkadaş 750 k np de sembol çıkmıyo demiş arkadaşım Sağ taraflar sıfırlanıyo.Yani yeniden kasıcan :D

logossta 6 milyon npli mage var..Artik aresi düsünün :D

Mageler Nt İle Rahat Kasar ;)

Geri
Üst Alt