Usko oynarım daha iyi np lere baksana ucmus diyenlere özel , anlamlı bir ss :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AleXis39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Usko oynarım daha iyi np lere baksana ucmus diyenlere özel , anlamlı bir ss :)

bn ronark da oynuordum charım banlandı nıck bnde saklı kalsn 1.7m np ıle karelı nazı wardı

Cevap: Usko oynarım daha iyi np lere baksana ucmus diyenlere özel , anlamlı bir ss :)

Honda ' Tanıyorum :) şimdi 9 milyon npsi wardır :)

Ama Usko'da Her Ay Sol Taraftaki Npler Sıfırlanıyor ve Böylece Güzel Pk Yapan Sağlam Olan İşaretini Çıkarır Şimdi Sen Usko'damı Uğraşıp İşaret Çıkarmak İstersin veya PwP'de en Fazla 3 ay OnLine Olacak bi Serverdamı İşaretin Olmasını İstersin bu Yaşla İlgisi Yok Zewke Bağlı Bence..

Maşşallah süper çarmış :D Alırsın dragon devam

Mağlum bir çok server adminin sıkıntısı olan np sıralaması sorunu.

Şu orta okul 6. sınıf ile lise 2. sınıf yaş arasındaki bana göre ''ufaklıklar'' size göre artık nedir bilemem onların ortaya çıkarttıgı bir sorun.Tabii ki hepsi değil ama bir çoğu !

Çok güzel bir server var diyelim.Server 4 aydır açık ve günde 150-200 kişi ortalama user ile oynuyor.Ama uzun ömürlü olduğu için np ler uçuyor.Bu veledler hemen ''np lere bak ucmus aga uskoda oynarım daha iyi'' diye bir laf yapıyorlar.

Şimdi onlara güzel bir kapak yapalim.

Genel olarak bir çoğumuz uzun ömürlü server isteriz , adamlar uzun ömürlü server açar np lere mana buluruz.Be insan.Adı üstünde uzun ömürlü 1.de 5k mı np olcak.

Adamda 75k np var diye adam servere başlamıyor usko oynarım daha iyi diyor.Şimdi ss ye bakınız. Usko da 950k küsür np ile adam Düz S alıyorsa sen ne alabilirsin herhalde ''koçunkileri'' alırsın.

Char kimindir hangi serverdir bilmem beni de ilgilendirmez.

Ayretten ss en az 1-2 yıllık oldugu baris ortada.Acaba şimdi ne kadar np si vardir ?

Hala usko oynarım daha iyi diyen varsa tutamayız değil mi ?[

Not: Tamamen np olayına değindim item,skill,lv,symbol gibi şeyler söylemiyorum.Tamamen np lere mana bulanlara özel bir konudur.Lütfen çarptırılmasın.

harfiyen katılıorum..ve oyunu oynayan küçük yaşta arkadaşlarımızında bu konuda biliçlenmesini isterim..eğer 1.de 100 k np olan adam o np yi sıfırlarsa sen yeni başladın 1 haftada 50 k yaptın bu sefer başkası beyenmez yine sıfırlar db yi bu sefer ne olur herkez boşa pedal çırpar..np sembol almak isteyen her türlü alır sağ taraf ile..ayrıca işin sembol tarafından çok ZEVK tarafına bakın..sembol olmasın sonuçta oyundan zevk alıyorsan sembolda gelir..ayrı etten şunu belirtiyim 2-3 aydır açık serverda db sıfırlanmamış ise kaçırmayın emek verin diğer 10 dk lık serverda oynuyup dragon aldıktan sonra db sıfırlanmasındansa..

Güzel 1 Konuya Değinmişsin.Tebrikler.Son derece de haklısın :)

Şu orta okul 6. sınıf ile lise 2. sınıf yaş arasındaki bana göre ''ufaklıklar'' size göre artık nedir bilemem onların ortaya çıkarttıgı bir sorun.Tabii ki hepsi değil ama bir çoğu !

Çok güzel bir server var diyelim.Server 4 aydır açık ve günde 150-200 kişi ortalama user ile oynuyor.Ama uzun ömürlü olduğu için np ler uçuyor.Bu veledler hemen ''np lere bak ucmus aga uskoda oynarım daha iyi'' diye bir laf yapıyorlar.

Genel olarak bir çoğumuz uzun ömürlü server isteriz , adamlar uzun ömürlü server açar np lere mana buluruz.Be insan.Adı üstünde uzun ömürlü 1.de 5k mı np olcak.

Adamda 75k np var diye adam servere başlamıyor usko oynarım daha iyi diyor.Şimdi ss ye bakınız. Usko da 950k küsür np ile adam Düz S alıyorsa sen ne alabilirsin herhalde ''koçunkileri'' alırsın.

Ayretten ss en az 1-2 yıllık oldugu baris ortada.Acaba şimdi ne kadar np si vardir ?

Not: Tamamen np olayına değindim item,skill,lv,symbol gibi şeyler söylemiyorum.Tamamen np lere mana bulanlara özel bir konudur.Lütfen çarptırılmasın.

E Ole Diorsunda Bu herifler adminler Gerizekalımı Haftalık Leader Point Sıfırlasınlar ( Sizin tabirinizle Sag Taraf ) ...

Haa Ayrıca Bak senin Paylastıgın Bu Resimdeki Simgede Leader Pointe Gore Cıkmıs Bi Simge NP ye Gore Deil Sag Tarafa Gore :=) aylık Sıfırlanana Gore Yani...

Bu arada Ben Senin o Lise 2 Ve 6. Sınıf Arası Dedigin Veletlerdenim Yas 17 Lise 3 !

Moderatör tarafında düzenlendi:

E Ole Diorsunda Bu herifler adminler Gerizekalımı Haftalık Leader Point Sıfırlasınlar ( Sizin tabirinizle Sag Taraf ) ...

Haa Ayrıca Bak senin Paylastıgın Bu Resimdeki Simgede Leader Pointe Gore Cıkmıs Bi Simge NP ye Gore Deil Sag Tarafa Gore :=) aylık Sıfırlanana Gore Yani...

Bu arada Ben Senin o Lise 2 Ve 6. Sınıf Arası Dedigin Veletlerdenim Yas 17 Lise 3 !

yalnız dikkatini çekerim sağ tarafa göre almış simgeyi fakat np sine bak sag taraf 147 k ve düz S var neresi normal bunun ? ayrıca sol taraftaki np ye bak sol taraftaki np sagdan daha iyi simge alabilirse saga göre işaret çıkmaz..örn : sen sol tarafla kareli dragon alıyosun ama sag taraflada karesiz S alıyosun bu durumda sana soldaki np sembolü daha iyi oldugu için dragon gelir..yani bu adamda sol tarafta çok yüksek ama sag taraftan düz S almış anladınmı?

katılıyorum kardes

Aynen katılıyorum kardeşim np yi bahâne edipte uskoda oynarım diyenlere çok güzel bir açıklama olmuş teşekkürler.

Belirli aralıklarla sağ tarafların sıfırlandığını bilmiyorsunuz tabi USKo'da :)

bu adamı biliyorum olympiada oynuodu beraber zombilerde kasılıoduk yeminle 2 sene önce ben 59 kastım o 80 hidicem dedi.. Çok Zrngin bunlar konusuoduk gunde 10 gb fln alıolardı sonradan çarı soyuldu az az almaaa basladı

pw fazla özellikler yok masela 83 skili çalışıyo diyolar hiçte çalışmıyo uskoda herşey gerçek skiller gerçek artık uskodada lvl kasmak kolaylaştı bi adam platinumlar 5 günde 78 den 80 yapabiliyor

arkadaşm heLaL oLsn bize...

Upupup----------upupup-----upupupuppupupup
upupup----------upupup-----upupupupuppupupup
upupup----------upupup-----upupup------upupup
upupup----------upupup-----upupup-----upupup
upupup----------upupup-----upupup---upupup
upupup----------upupup-----upupupupupup
upupupupupupupupupup-----upupup

yalnız dikkatini çekerim sağ tarafa göre almış simgeyi fakat np sine bak sag taraf 147 k ve düz S var neresi normal bunun ? ayrıca sol taraftaki np ye bak sol taraftaki np sagdan daha iyi simge alabilirse saga göre işaret çıkmaz..örn : sen sol tarafla kareli dragon alıyosun ama sag taraflada karesiz S alıyosun bu durumda sana soldaki np sembolü daha iyi oldugu için dragon gelir..yani bu adamda sol tarafta çok yüksek ama sag taraftan düz S almış anladınmı?

Yaa BAksana Adamın SS baya eski belli demekki O donemde Adamda HenUZ Karesiz S Den dAha Yuksek Bi sembol Yokmus (kareli Sembol) Benm Sana Anlatmaya Calıstıgım o deil. Anla beni Sen Np ye bakıpda Cart Curt Dien Veletlere sesleniorm Demissin Ama LP den Sembol Almıs bi Charın ss Koymuşsun Anlıomusn

sembol'e bakıcak olursanız sol tarafa degil sag tarafa qöre cıkar uskoda semboller..sag taraflarda her ay 0 lanır ;)

Bu Oyunu Np ve Simge İçin Oynuyorsanız Hiç Oynamayın Bence..Benim İçin Simge Olmuş Ne Olmamış Ne Fark Yaratmaz..ÖnemLi Olan Dostluk..Gidin Kendinize Dost Clan BuLun Bakın Oyun Ne Kadar ZevkLi Oluyor..Şahsen Ben Dost Clana Girdim 1.5 Yıldır İçlerindeym Şuan Kardeş Gibiyiz ve Edebiyen Kalacagız..Oyunun Bana Kattıgı En Büyük Değerdir UniqueFriendTeaMs..:v:

Bu npLer coqq eskii x)) artık o np iLe kolay kolay sembol bile alamayan war.

http://img214.imageshack.us/img214/3049/hondakr4.jpg

Şimdi Cypher'da Adamlarda 10 Milyon Np var Draqonu Alırlar.

Geri
Üst Alt