Usko Panel l Swf l Usko Theme l Yönetim Paneli l 250 $'lık Panel

Konu Yazar

nurullah_ben

SS Bilisim ve İnternet
Nis
637
6
Selam

Fazla Konuşmayı Sevmiyorum Herşey Ortada İşde.Apachede Çalışmaz IIS Kurmanız Lazım.Kullanıpda Yorum Yapmıyanın Kaynanası Ölsün :) Herkeze Kolay Gelsin İyi Forumlar

Test Link : http://playko4u.com/

İndirmek İçin Tıklayınız

PHP:
USE [kn_online]
GO
/****** Object:  Table [dbo].[TB_USER]    Script Date: 03/02/2021 22:39:30 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
SET ANSI_PADDING ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[TB_USER](
	[strAccountID] [varchar](21) NOT NULL,
	[strPasswd] [varchar](500) NOT NULL,
	[KeyCode] [char](20) NULL,
	[idays] [int] NOT NULL CONSTRAINT [DF_TB_USER_idays]  DEFAULT ((6)),
	[strEmail] [varchar](50) NULL,
	[strAuthority] [tinyint] NOT NULL CONSTRAINT [DF_TB_USER_strAuthority]  DEFAULT ((1)),
	[IP] [char](15) NULL,
	[premiumdays] [datetime] NOT NULL CONSTRAINT [DF_TB_USER_premiumdays]  DEFAULT (getdate()+(3)),
	[premiumtype] [int] NOT NULL CONSTRAINT [DF_TB_USER_premiumtype]  DEFAULT ((1)),
	[KnightCash] [int] NOT NULL CONSTRAINT [DF_TB_USER_KnightCash]  DEFAULT ((0)),
	[Blocked] [int] NOT NULL CONSTRAINT [DF_TB_USER_Blocked]  DEFAULT ((0)),
	[ntVouchers] [int] NOT NULL CONSTRAINT [DF_TB_USER_ntVouchers]  DEFAULT ((1)),
	[mKey] [varchar](50) NULL,
	[ncVouchers] [int] NULL CONSTRAINT [DF_TB_USER_ncVouchers]  DEFAULT ((0))
) ON [PRIMARY]

GO
SET ANSI_PADDING OFF

USE [kn_online]
GO
/****** Object:  Table [dbo].[SITE_NEWS]    Script Date: 03/02/2021 22:39:42 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
SET ANSI_PADDING ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[SITE_NEWS](
	[id] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
	[dDate] [datetime] NOT NULL CONSTRAINT [DF_SITE_NEWS_dDate]  DEFAULT (getdate()),
	[strTitle] [varchar](50) NOT NULL,
	[strMessage] [varchar](5000) NOT NULL
) ON [PRIMARY]

GO
SET ANSI_PADDING OFF

USE [kn_online]
GO
/****** Object:  Table [dbo].[RCKO_VOTE_SYSTEM]    Script Date: 03/02/2021 22:40:27 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
SET ANSI_PADDING ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[RCKO_VOTE_SYSTEM](
	[IP] [varchar](50) NULL,
	[Account] [varchar](50) NULL,
	[Char] [varchar](50) NULL,
	[Time] [int] NULL
) ON [PRIMARY]

GO
SET ANSI_PADDING OFF

USE [kn_online]
GO
/****** Object:  Table [dbo].[RCKO_VIDEOS]    Script Date: 03/02/2021 22:41:02 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
SET ANSI_PADDING ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[RCKO_VIDEOS](
	[id] [int] NULL,
	[title] [varchar](50) NULL,
	[link] [varchar](1000) NULL,
	[user] [varchar](35) NULL,
	[category] [int] NULL,
	[date] [varchar](500) NOT NULL CONSTRAINT [DF_RCKO_VIDEOS_date]  DEFAULT (getdate())
) ON [PRIMARY]

GO
SET ANSI_PADDING OFF

USE [kn_online]
GO
/****** Object:  Table [dbo].[RCKO_USER_LOGIN_LOG]    Script Date: 03/02/2021 22:41:30 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
SET ANSI_PADDING ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[RCKO_USER_LOGIN_LOG](
	[strAccountID] [varchar](50) NULL,
	[strUserID] [varchar](50) NULL,
	[strAuthority] [varchar](50) NULL,
	[Date] [varchar](50) NULL
) ON [PRIMARY]

GO
SET ANSI_PADDING OFF

USE [kn_online]
GO
/****** Object:  Table [dbo].[RCKO_PUS_LOGS]    Script Date: 03/02/2021 22:41:39 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
SET ANSI_PADDING ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[RCKO_PUS_LOGS](
	[Num] [int] NULL,
	[strName] [varchar](500) NULL,
	[Date] [datetime] NOT NULL CONSTRAINT [DF_RCKO_PUS_LOGS_Date]  DEFAULT (getdate()),
	[strAccountID] [varchar](500) NULL,
	[strCharID] [varchar](500) NULL
) ON [PRIMARY]

GO
SET ANSI_PADDING OFF

USE [kn_online]
GO
/****** Object:  Table [dbo].[RCKO_PUS]    Script Date: 03/02/2021 22:41:50 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
SET ANSI_PADDING ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[RCKO_PUS](
	[Num] [int] NOT NULL,
	[strName] [varchar](500) NOT NULL,
	[strDesc] [varchar](500) NULL,
	[cat] [int] NOT NULL,
	[KC] [int] NOT NULL CONSTRAINT [DF_RCKO_PUS_KC]  DEFAULT ((1000)),
	[stack] [int] NOT NULL CONSTRAINT [DF_RCKO_PUS_stack]  DEFAULT ((1))
) ON [PRIMARY]

GO
SET ANSI_PADDING OFF

IIS Kurulumu

ASP basit bir tanımla web üzerinde çalışan bir programlama dili diyebiliriz ve bir programlama dilinin çalışma anında derlenmesi gerekir. VBasic, Delphi gibi dillerde bu için özel compiler’lar vardır. ASP de compile işlemi web sayfasının yayınlandığı sunucu üzerinde yapılır. Compiler olarakda web servisini yöneten program kullanılır. ASP’de bu işi IIS (Internet Information Services ) görmektedir. Barındırdığı sitede çağrılan bir ASP dosyasını derleyerek çıktısını kullanıcının tarayıcısına gönderir. Bizede çalışmalarımızda test amaçlı olarak IIS lazım olacaktır.

(Win9x ve WinMe için IIS degil PWS kullanılmaktadır. Sitenizin host ettiğiniz serverda IIS yüklü olacağı için aynı ortamı oluşturmak adına IIS kullanmanızı tavsiye ederim. Eğer Win9x ve ME kullanıyorsanız mevcut işletim sisteminizi kaldırmadan da Win2000 kurabilirsiniz. XP üzerinde IIS kullanabilmek için Professional versiyonu kullanmanız gerekir. )

IIS sadece Win2K ve WinXP’de çalışır. Hariçden yüklenen bir program değildir. Windows’un temel bileşenlerinden biridir. Kurulumu için Denetim Masasından Program Ekle/Kaldır’a girin. Buradan Windows bileşenlerine geçiniz ve listeden IIS’i (Internet Information Services ) seçiniz.

IIS_setup1.gif

(Kurulum tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatmanıza gerek yok, ama siz yinede yeniden başlatsanız iyi olur. Herhangi bir problem ile karşılaşmamak için önerimdir yinede siz bilirsiniz. )

IIS’e ait özelliklere Denetim Masası/Yönetimsel Araçlar/Internet Information Services (IIS ) linkini kullanabilirsiniz.

IIS_setup2.gif

Tarayıcınıza localhost adresi girdiğinizde Varsayılan Web Sitesi olarak tanımlanmış siteyi görürsünüz. İlk kurulumdan sonra sayfanın dosyaları için tanımlanan klasör c:inetpubwwwroot ’dur. Çalıştırmak istediğiniz asp dosyalarınızı bu klasörün altına koymanız halinde çalıştırabilirsiniz. IIS kurulumundan sonra ASP dosyalarına çift tıklamakla bir ASP dosyasını çalıştıramazsınız. Sadece IIS üzerinde tanımlanmış klasör içindeki ASP dosyaları, tarayıcı üzerinden çağrılmaları halinde çalışabilir. Mevcut bir sitenin kök dizinini değiştirmek için sitenin veya sanal dizinin özelliklene girin Giriş Dizini sekmesinde siteye ait klasörü tanımlayabilirsiniz.

Site Yönetimi
IIS’in server versiyonunda birden fazla web sitesi oluşturabilirken bizim localhost olarak kullanacağımız web sitesini çalıştıran IIS’de bu özellik yoktur. Farklı web sitelerini yönetebilmesi için bir DNS sunucuya ihtiyaç duyacaktır. Birbirinden farklı siteleri IIS üzerinde tanımlamak için sanal dizin özelliği kullanılabilir.

Sanal Dizin
Sabit diskiniz üzerindeki herhangi bir dizini sanal dizin olarak atayabilirsiniz. Sanal dizinlere site altında bir dizin gibi erişilir. (http://localhost/site ) Erişim açısından sitenin tanımlı olduğu klasördeki dizinlerden bir farkı yoktur.
Yeni sanal dizin oluşturmak için Varsayılan Web Sitesi’ne mouse ile sağ tıklayın ve açılan menüden Yeni/Sanal Dizin seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan sihirbazda sırasıyla sanal dizinin adını ve sabit diskinizde bulunduğu yeri tanımlayınız. Bu işlemi bitirdiğinizde sanal dizininiz oluşturulmuş olacaktır. Daha sonra bu sanal dizine ait özellikleri değiştirmek için değişiklik yapacağınız sanal dizine mouse ile sağ tıklayın ve özellikleri seçin.

IIS_setup3.gif

Son düzenleme:
Cevap: Usko Panel l Swf l Usko Theme l Yönetim Paneli l 250 $'lık Panel

Eline Saglık Gerçekten Güzel Bir Panel Bu :)

ISS dowload link ve Qa kodunu paylaşirsan seviniriz Nurallah Abi :)

Selam

Kendi Yaptığım Tablolarıda Kullanabilirsiniz

PHP:
SET ANSI_NULLS ON
GO

SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO

SET ANSI_PADDING ON
GO

CREATE TABLE [dbo].[TB_USER](
	[strAccountID] [varchar](21) NOT NULL,
	[strPasswd] [varchar](500) NOT NULL,
	[KeyCode] [char](20) NULL,
	[idays] [int] NOT NULL,
	[strEmail] [varchar](50) NULL,
	[strAuthority] [tinyint] NOT NULL,
	[IP] [char](15) NULL,
	[premiumdays] [datetime] NOT NULL,
	[premiumtype] [int] NOT NULL,
	[KnightCash] [int] NOT NULL,
	[Blocked] [int] NOT NULL,
	[ntVouchers] [int] NOT NULL,
	[mKey] [varchar](50) NULL,
	[ncVouchers] [int] NULL
) ON [PRIMARY]

GO

SET ANSI_PADDING OFF
GO

ALTER TABLE [dbo].[TB_USER] ADD  CONSTRAINT [DF_TB_USER_idays]  DEFAULT ((6)) FOR [idays]
GO

ALTER TABLE [dbo].[TB_USER] ADD  CONSTRAINT [DF_TB_USER_strAuthority]  DEFAULT ((1)) FOR [strAuthority]
GO

ALTER TABLE [dbo].[TB_USER] ADD  CONSTRAINT [DF_TB_USER_premiumdays]  DEFAULT (getdate()+(3)) FOR [premiumdays]
GO

ALTER TABLE [dbo].[TB_USER] ADD  CONSTRAINT [DF_TB_USER_premiumtype]  DEFAULT ((1)) FOR [premiumtype]
GO

ALTER TABLE [dbo].[TB_USER] ADD  CONSTRAINT [DF_TB_USER_KnightCash]  DEFAULT ((0)) FOR [KnightCash]
GO

ALTER TABLE [dbo].[TB_USER] ADD  CONSTRAINT [DF_TB_USER_Blocked]  DEFAULT ((0)) FOR [Blocked]
GO

ALTER TABLE [dbo].[TB_USER] ADD  CONSTRAINT [DF_TB_USER_ntVouchers]  DEFAULT ((1)) FOR [ntVouchers]
GO

ALTER TABLE [dbo].[TB_USER] ADD  CONSTRAINT [DF_TB_USER_ncVouchers]  DEFAULT ((0)) FOR [ncVouchers]
GO

PHP:
CREATE TABLE [dbo].[SITE_NEWS](
	[id] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
	[dDate] [datetime] NOT NULL,
	[strTitle] [varchar](50) NOT NULL,
	[strMessage] [varchar](5000) NOT NULL
) ON [PRIMARY]

GO

SET ANSI_PADDING OFF
GO

ALTER TABLE [dbo].[SITE_NEWS] ADD  CONSTRAINT [DF_SITE_NEWS_dDate]  DEFAULT (getdate()) FOR [dDate]
GO

PHP:
CREATE TABLE [dbo].[RCKO_VIDEOS](
	[id] [int] NULL,
	[title] [varchar](50) NULL,
	[link] [varchar](1000) NULL,
	[user] [varchar](35) NULL,
	[category] [int] NULL,
	[date] [varchar](500) NOT NULL
) ON [PRIMARY]

GO

SET ANSI_PADDING OFF
GO

ALTER TABLE [dbo].[RCKO_VIDEOS] ADD  CONSTRAINT [DF_RCKO_VIDEOS_date]  DEFAULT (getdate()) FOR [date]
GO

PHP:
CREATE TABLE [dbo].[RCKO_USER_LOGIN_LOG](
	[strAccountID] [varchar](50) NULL,
	[strUserID] [varchar](50) NULL,
	[strAuthority] [varchar](50) NULL,
	[Date] [varchar](50) NULL
) ON [PRIMARY]

GO

SET ANSI_PADDING OFF
GO

PHP:
CREATE TABLE [dbo].[RCKO_PUS_LOGS](
	[Num] [int] NULL,
	[strName] [varchar](500) NULL,
	[Date] [datetime] NOT NULL,
	[strAccountID] [varchar](500) NULL,
	[strCharID] [varchar](500) NULL
) ON [PRIMARY]

GO

SET ANSI_PADDING OFF
GO

ALTER TABLE [dbo].[RCKO_PUS_LOGS] ADD  CONSTRAINT [DF_RCKO_PUS_LOGS_Date]  DEFAULT (getdate()) FOR [Date]
GO

PHP:
CREATE TABLE [dbo].[RCKO_PUS](
	[Num] [int] NOT NULL,
	[strName] [varchar](500) NOT NULL,
	[strDesc] [varchar](500) NULL,
	[cat] [int] NOT NULL,
	[KC] [int] NOT NULL,
	[stack] [int] NOT NULL
) ON [PRIMARY]

GO

SET ANSI_PADDING OFF
GO

ALTER TABLE [dbo].[RCKO_PUS] ADD  CONSTRAINT [DF_RCKO_PUS_KC]  DEFAULT ((1000)) FOR [KC]
GO

ALTER TABLE [dbo].[RCKO_PUS] ADD  CONSTRAINT [DF_RCKO_PUS_stack]  DEFAULT ((1)) FOR [stack]
GO

:pff:

Son düzenleme:

Çok güzel bir paylaşım olmuş bu nurullah :)
ellerine sağlık..
;)

10 numara panel , oraya yazsaydın , plesk kullanan arkadaşların bu işlemleri yapmalarına gerek olmadığını :)) Hemen nesi var nesi yok bakıp eğer açığı varsa sizinle paylaşacağım. SAygılar.. Teşekkürler

10 numara panel , oraya yazsaydın , plesk kullanan arkadaşların bu işlemleri yapmalarına gerek olmadığını :)) Hemen nesi var nesi yok bakıp eğer açığı varsa sizinle paylaşacağım. SAygılar.. Teşekkürler

O Kadar Uzun Konuşmayı Sevmiyorum Zaten Bilmeyen Kullanmasınki Bir Anlamı Olsun ;)

O Kadar Uzun Konuşmayı Sevmiyorum Zaten Bilmeyen Kullanmasınki Bir Anlamı Olsun ;)

:) Peki, paylaşana saygılar :) inanır mısın sana kanka demek geliyor içimden, ko4us un sahibinden istedim ( 2 yıllık arkadaşım ) cocuk vermedi git satın al dedi :)
şimdi gökte aradığımı sende bulunca platonik aşk başladı içimde :=)

:) Peki, paylaşana saygılar :) inanır mısın sana kanka demek geliyor içimden, ko4us un sahibinden istedim ( 2 yıllık arkadaşım ) cocuk vermedi git satın al dedi :)

Hönk :-: :^^:

Talip beniiiiiii Sevvvvvvvvvvvvv

Bana Kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Our apologies, it seems a database error occurred.
Please try again! This error has been logged.
login olurken felan böyle bi hata verio yaa üstad a sormak lazım :)

Selam

PHP:
			$pass1 = $this->doHashPassword($pass1);
			$db->doQuery('INSERT INTO TB_USER (strAccountID, strPasswd, strEmail) VALUES(?, ?, ?)', $user, $pass1, $email1);
			if ($db->hasError())

Burdan İncele :) Tablolarını Kontrol Edermisin

giriş yapamıyorum , sıralamadaki karakter detayına bakınca da aynı hatayı veriyor :P bilerek mi değiştirdin bi yerlerii hö

010-05-11 03:04:22 [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]String data, right truncation
Stack trace:
httpdocs\kalamar\index.php on line 49
httpdocs\kalamar\classes\SiteEngine.class.php on line 176 in function doInitialize(array('donate' => './pages/static.php', 'requirements' => './pages/static.php', 'features' => './pages/static.php', 'story' => './pages/static.php', 'getting_started' => './pages/static.php', 'system_faqs' => './pages/static.php', 'lunar_war' => './pages/static.php', 'dark_lunar_war' => './pages/static.php', 'castle_siege' => './pages/static.php', 'forgotten_temple' => './pages/static.php'))
httpdocs\kalamar\pages\login.php on line 21 in function doRun()
httpdocs\kalamar\classes\ODBC.class.php on line 62 in function doQuery('SELECT strAccountID, strPasswd, strEmail, strAuthority FROM TB_USER WHERE strAccountID = ? AND strPasswd = ?', 'admi4', 'fb0a1323f66f33a8af934234ge9b26d886a5ga3294')
verdiği hatalar bunlar :)

Geri
Üst Alt