[Usko Rebirth %100 Görünüm](AqoN)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Usko Rebirth %100 Görünüm](AqoN)

Süper Olmus gercekden ama biran önce Priestide eklersen cok sevinirim :D

Herşeyin Zamanı Var . Pelerin Yapmayı Bıraktı Galiba Bu Hera Sc Rebirth Bitsin Onuda Yapmaya BasLar.

Nero Burnunu çok fazla heryere sokmaya basladın 1 kere yorum yaptın ses cıkartmadık 2 kere yaptın gene cıkartmadık ama 3 oldu insan gibi yorum yapsan bişey demicez elestirsen gene bişey demicez oda deilki ..

Paylasım güzel ama keske birilerinin yapacagını sezdiğin için deil bizleri düşündüğün için paylaşsaydın.. çünki bu olay klasikleşti ve sıkmaya başladı.. kim ne paylaşıyorsa illaki ona rakip cıktıgı için .. sizlerde dikkat etmişsinizdir.. bunu yazmamın sebebide polemiklerin artık son bulması içindir.. herkese tüm çalışmalarında başarılar.. unutmayın bu forumda herkes el ele verip paylaşımdan paylaşım çıkarmalı yoksa forum diye bişey çıkmazdı..

Paylasım güzel ama keske birilerinin yapacagını sezdiğin için deil bizleri düşündüğün için paylaşsaydın.. çünki bu olay klasikleşti ve sıkmaya başladı.. kim ne paylaşıyorsa illaki ona rakip cıktıgı için .. sizlerde dikkat etmişsinizdir.. bunu yazmamın sebebide polemiklerin artık son bulması içindir.. herkese tüm çalışmalarında başarılar.. unutmayın bu forumda herkes el ele verip paylaşımdan paylaşım çıkarmalı yoksa forum diye bişey çıkmazdı..

Artisttt Yoruma Bak :)

neyse enazından 1 somut kanıtın oldu senden paylaşım bekleyen arkadaşlar için

Helal olsun ne denilebilir ki fakat zor serverlarda rebirt sistemi var bu sistemi rebirtli ve rebirtsiz shellere ayırabilirsen gerçekden o zaman üstüne adam olmaz. Teşekkürler

ellerine sağlık gerçekten güzel çalışma pathos glove ile mükemmel oluyo ellerine sağlık bide .bunu rebirth sxroll ile yapıla bilse mükemmel olur ellerine sağlık güzel paylaşımç

paylaşım için ty bunu bi adam usko orj. forumuna koydu orda gördüm ve burda 2gündür bekliyoRum verilmesi için saol gerçekten usko forumuna ssleri koyanda sensen eğer orda görmüşündür nickim FeL4NKoRS4BeNDeKoRuM du..

Herkes yaptığı şeyi paylaşsaydı UsKO moradondan tut %100 rebirt sisteme,juraid mountaine,zamanlı bdw-bifrosta,%100 uzun pelerine kadar herşey yapılmıştı emin ol ;)(2 sayfa gerideki arkadaşa)

Ben Koymadım uSkonun forumuna link atarmısın nerde ?

ya bişey sorucam tmm link atıcam şimdi de ya rar şifresini yazdım ama dosyaları tam çıkarmadı ve hepsinin içi boş

Rar şifresini yanlış yazmıssındır .

forumdan konuyu silmişler de rar şifresini yanlış yazmıyorum :S

Geri
Üst Alt