Ceribrino
∂єνяιм'¢ι ¢ü¢є √
- Eyl
- 643
- 9
Selamlar;
Direk Konuya Girmek İstiyorum Öncelikle Ko-Cuce Halkı Bunu Sizinle Paylaşıcam .Yanlız Bazı Kişilerin Bu Paylaşımı Haketmediğini Düşündüm.Çoğu Kişi Beni Tanımadığından Paylaşım Yapmadığımdan Alaycı Cümleler Konuştuğumdan Kendimi Ön Plana Çıkarmadığımdan Dolayı Sevmiyor.Ne yapabilirim Ben Böyle Bir Yapıya Sahibim.
Neyse Konuya Giriyorum
Başlıktada Belirttiğim Gibi Usko Upgrade yi yaptım.Lafla Kimsenin İnanmayacağını Bildiğim İçin Resimler Çektim.
Buyrun Buda Resimler
Ewt 1. Resimle Başlıyoruz
Ewt Dagger +4 ü Low Class İle +5 e Basıcağım. İtemin En Altındaki İtem Grade
Low Class Dikkat !!!
Ewt 2. Resimle Devam Ediyoruz
Ewt Gördüğünüz Üzerine Bastım İtemimiz Low Class İle +5 oldu.
Ewt 3. Resimle Devam Ediyoruz
İteme Bakarsanız +6 Dagger Üstelik Reduce +7 ye basıcam
Şimdi İtemin Altında Yeşil Renkte İtem Grade : Low Class Yazan Yere Lütfen Dikkat
Ewt 4. Resimle Devam Ediyoruz
Ve +7 Dagger Bastık ve Şimdi İtemin Altında Yeşil Renkte İtem Grade : Low Class Yazan Yerde İtem Grade : Middle Class yazıyor.
Ewt 5. Resimle Devam Ediyoruz
Şimdide Middle Class Bir İtemi Mesela Cleaver +5 i +6 ya Basıcaz Hemde Middle Class Upgrade Scroolu İle
Ewt Şekilde Gördüğünüz Gibi Middle Class ile Cleaveri +6 ya Bastık.
Ewt ArkadaşLAR Daha Önce Böyle Birşey Yapmıştı Birisi Ama Onunkinde Sadece Middle Class İtemler Middle İle
Low Class İtemler Low Class ile basılıyordu
Low Class ile basılan bi item Blessedle Upgrade yapılmıyordu.
Ayrietten Onda Middle upgrade Scrool Reduce itemleri posisli itemler basmıyordu.Sadece Düz İtemleri Upgrade yapıyordu.
Ama Benim Yaptığımın Farkı Şu
Low Class Middle Class İtem Reduceli Posisli olsada upgrade oluyor
Ayrietten Blessed Upgrade Scrool İle basılıyor.
Trina Kullanılıyor.
Sonra İtem Gradeleri Otomatik Değişiyor
+6 da İtemin Gradesi Low Class ise +7 de Middle Clasa Dönüyor.Veya High Clasa Dönüyor.
Kısacası Usko Style Tam Değil Neden Tam Değil Rebirti Felan Var Daha
Onlarıda Yapıyorum Zaman Buldukça Hepsini Bitirince Paylaşıcam Beni Bekleyin :^^:
Resimlerden Daha Çok Var Ayrıntılı Bir Şekilde Low Class Reduce Felan Ama Hepsini Uplamak Bir Dert Video Çekmeyi Bilmiyorum Ama Öğrenince Onu Koyucam.
Bu Resim Paylaşımı Yapma Amacım Msnde Birinin Konu Açmamı İstemesi Yüzünden Yoksa Hava Atmak Gibi Bir Derdim Yok
Lütfen Saçma Yorumlar İstemiyorum.
Saygılarımla Ceribrino (erden1992)
Direk Konuya Girmek İstiyorum Öncelikle Ko-Cuce Halkı Bunu Sizinle Paylaşıcam .Yanlız Bazı Kişilerin Bu Paylaşımı Haketmediğini Düşündüm.Çoğu Kişi Beni Tanımadığından Paylaşım Yapmadığımdan Alaycı Cümleler Konuştuğumdan Kendimi Ön Plana Çıkarmadığımdan Dolayı Sevmiyor.Ne yapabilirim Ben Böyle Bir Yapıya Sahibim.
Neyse Konuya Giriyorum
Başlıktada Belirttiğim Gibi Usko Upgrade yi yaptım.Lafla Kimsenin İnanmayacağını Bildiğim İçin Resimler Çektim.
Buyrun Buda Resimler
Ewt 1. Resimle Başlıyoruz
Ewt Dagger +4 ü Low Class İle +5 e Basıcağım. İtemin En Altındaki İtem Grade
Low Class Dikkat !!!
Ewt 2. Resimle Devam Ediyoruz
Ewt Gördüğünüz Üzerine Bastım İtemimiz Low Class İle +5 oldu.
Ewt 3. Resimle Devam Ediyoruz
İteme Bakarsanız +6 Dagger Üstelik Reduce +7 ye basıcam
Şimdi İtemin Altında Yeşil Renkte İtem Grade : Low Class Yazan Yere Lütfen Dikkat
Ewt 4. Resimle Devam Ediyoruz
Ve +7 Dagger Bastık ve Şimdi İtemin Altında Yeşil Renkte İtem Grade : Low Class Yazan Yerde İtem Grade : Middle Class yazıyor.
Ewt 5. Resimle Devam Ediyoruz
Şimdide Middle Class Bir İtemi Mesela Cleaver +5 i +6 ya Basıcaz Hemde Middle Class Upgrade Scroolu İle
Ewt Şekilde Gördüğünüz Gibi Middle Class ile Cleaveri +6 ya Bastık.
Ewt ArkadaşLAR Daha Önce Böyle Birşey Yapmıştı Birisi Ama Onunkinde Sadece Middle Class İtemler Middle İle
Low Class İtemler Low Class ile basılıyordu
Low Class ile basılan bi item Blessedle Upgrade yapılmıyordu.
Ayrietten Onda Middle upgrade Scrool Reduce itemleri posisli itemler basmıyordu.Sadece Düz İtemleri Upgrade yapıyordu.
Ama Benim Yaptığımın Farkı Şu
Low Class Middle Class İtem Reduceli Posisli olsada upgrade oluyor
Ayrietten Blessed Upgrade Scrool İle basılıyor.
Trina Kullanılıyor.
Sonra İtem Gradeleri Otomatik Değişiyor
+6 da İtemin Gradesi Low Class ise +7 de Middle Clasa Dönüyor.Veya High Clasa Dönüyor.
Kısacası Usko Style Tam Değil Neden Tam Değil Rebirti Felan Var Daha
Onlarıda Yapıyorum Zaman Buldukça Hepsini Bitirince Paylaşıcam Beni Bekleyin :^^:
Resimlerden Daha Çok Var Ayrıntılı Bir Şekilde Low Class Reduce Felan Ama Hepsini Uplamak Bir Dert Video Çekmeyi Bilmiyorum Ama Öğrenince Onu Koyucam.
Bu Resim Paylaşımı Yapma Amacım Msnde Birinin Konu Açmamı İstemesi Yüzünden Yoksa Hava Atmak Gibi Bir Derdim Yok
Lütfen Saçma Yorumlar İstemiyorum.
Saygılarımla Ceribrino (erden1992)