Usko v4.0 özel edit DATABASE Srv Dos-Patch-MAP-Client 05-04-2021

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byx5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Usko v4.0 özel edit DATABASE Srv Dos-Patch-MAP-Client 05-04-2021

ben herseyi çok kolay indirdim bi görev npc leri açılmıyo o sorunumvar

%100 Npc Problemi için Konuya Yeni upload Ettim indirin

tam indiriyom saol ilgilendiyin için

düzelmedi :S files lerde veya maplarda sorun olmsın gem frgment kırdırma çlısmıyo bide görev npc leri emc exp görevcisi eslant exp görevcisi vs.. bunlr da sorun
bunlar hariç sw güzel çalısıyo

aynı sorun bendede var bu tesadüf olamaz :/

bide adream ve basede lwl sınırı yok nasıl sınır koyabiliriz söylermisin bunuda

Server dosyalari İnmİor dostum hata verİor dİer dosyalarda problem yok

gateler de çalışmıyor ... :S

çekiyom ya baya bi sorun var gibi :D

çekiyom ya baya bi sorun var gibi :D

var var, büyük bir titizlik ile tek tek tüm verdiği dosyaları indirip gerkeli patchleri yaptım hatta onun verdiği server dosyalarını dahi kullandım ama ne moradondaki gateler ne czdeki npcler çalışıyor... Bir db bu kadar fos olur yani... Boşuna kotam gitti başka birşey değil

Kotalı hatta server açmaktan çekinmiyorsun,2 dosya indiriyosun kotamdan gitti diyosun yazık (: ..

Valla şuanda benim kafam karışık indirsemmi indirmesemmi diye.Ama paylaşan arkadaşımızda bi sorun yoksa bendede olmaz büyük ihtimal.Değişik sorunları olanlar ezbere iş yapıyor.Hiç bir bilgileri yok sadece dosyaları klasöre atarlar sonra db yi restore ederler okadar.Bi sorun oluncada çoğu artistlik yapar nasıl db veriosn bug dolu sorun dolu v.s v.s ...

Saol kardeşm paylaştığın için denemeye değer görünüyor.Bug bulursamda burdan söylerim editlerim serverımda kullanırım.

Kotalı hatta server açmaktan çekinmiyorsun,2 dosya indiriyosun kotamdan gitti diyosun yazık (: ..

Valla şuanda benim kafam karışık indirsemmi indirmesemmi diye.Ama paylaşan arkadaşımızda bi sorun yoksa bendede olmaz büyük ihtimal.Değişik sorunları olanlar ezbere iş yapıyor.Hiç bir bilgileri yok sadece dosyaları klasöre atarlar sonra db yi restore ederler okadar.Bi sorun oluncada çoğu artistlik yapar nasıl db veriosn bug dolu sorun dolu v.s v.s ...

Saol kardeşm paylaştığın için denemeye değer görünüyor.Bug bulursamda burdan söylerim editlerim serverımda kullanırım.

Saol Kardeş herkez sen gibi olsa keşke bunlara hazır pc verecen server kurulu adminliğinide koyacan 50 bin yakında user olacak bunlar öle işletecek hiç uğraş olmıyacak sorun çıkmıyacak bunlara

Uff gece herşeyi indirdim client iniyodu net kopmuş xD Try Again ^^

Biliyorumda bi görsen FreeRapid falan liste doluydu (: Neyse sağlık olsun şimdi iniyo açıcam serverı inşallah.Ardream serverım vardı ama adam gibi ardream db yok.4 gündür editliyorum hala bişey çıkıyor.Ve zaten sıktı artık hazır item 59 - 83 lwl serverlar hep çocuk dolu oynanmıyor.Hiç değilse buna emek harcarlar serverda kalıcı olurlar.

çog güzel db ama 10 levelden başlıyo bir 2 adam 30dk 83 olur

npcler açılmıyor bana datanı upload edip özelden linkini atarsan sevinirim serverıma kurdum fakat npclere açılmıyor sadce

çog güzel db ama 10 levelden başlıyo bir 2 adam 30dk 83 olur​

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt