Usko v4.0 özel edit DATABASE Srv Dos-Patch-MAP-Client 05-04-2021

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byx5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Usko v4.0 özel edit DATABASE Srv Dos-Patch-MAP-Client 05-04-2021

çog güzel db ama 10 levelden başlıyo bir 2 adam 30dk 83 olur
çog güzel db ama 10 levelden başlıyo bir 2 adam 30dk 83 olur​

çog güzel db ama 10 levelden başlıyo bir 2 adam 30dk 83 olur​

Kotalı hatta server açmaktan çekinmiyorsun,2 dosya indiriyosun kotamdan gitti diyosun yazık (: ..

Valla şuanda benim kafam karışık indirsemmi indirmesemmi diye.Ama paylaşan arkadaşımızda bi sorun yoksa bendede olmaz büyük ihtimal.Değişik sorunları olanlar ezbere iş yapıyor.Hiç bir bilgileri yok sadece dosyaları klasöre atarlar sonra db yi restore ederler okadar.Bi sorun oluncada çoğu artistlik yapar nasıl db veriosn bug dolu sorun dolu v.s v.s ...

Saol kardeşm paylaştığın için denemeye değer görünüyor.Bug bulursamda burdan söylerim editlerim serverımda kullanırım.
Ufacık aklınla laf sokmaya çalışıyorsun ama farkında değilsin ki sunucular download değil uploaddan kullanır.

Dosyaları klasöre at, restore et bildikleri bu kadar demişsin sonra bir ardreamı editlemeyediğini kendin söylemişsin nasıl da yaman çelişki bu, kendin de db editten hiç mi hiç anlamıyorsun başkasına safsata da bulunuyorsun.

Burada deneyen herkes npcleri çalıştıramamaış bu bir tesadüf mü ey kolpa insan?

Sen şu npcleri çalıştır sonra yorumunu yap, kendini daha da fazla küçük düşürme olur mu? ; )

Ufacık aklınla laf sokmaya çalışıyorsun ama farkında değilsin ki sunucular download değil uploaddan kullanır.

Dosyaları klasöre at, restore et bildikleri bu kadar demişsin sonra bir ardreamı editlemeyediğini kendin söylemişsin nasıl da yaman çelişki bu, kendin de db editten hiç mi hiç anlamıyorsun başkasına safsata da bulunuyorsun.

Burada deneyen herkes npcleri çalıştıramamaış bu bir tesadüf mü ey kolpa insan?

Sen şu npcleri çalıştır sonra yorumunu yap, kendini daha da fazla küçük düşürme olur mu? ; )

Server açabilmek için sadece upload ilemi uğraşıyosun ? Herşeyin hazırsa download yapmıyosan neden karın ağrısı çıkarıyosun ? Ben sana serverın kotaya yazcak diye bişeymi dedim ? Adam yapmış npcler çalışmış sorun yok demiş paylaşmış.Sizin gibi hazır bilgi kullananların aklı ermezki işte yazık harbiden ya.Bide boş boş yorumlar yapıyosunuzya gerçekten gülmek için sebep işte.Ben db çok editledim ..Buglu dbler editledim hep çok fazla bug bulunca uğrasmaya değmez diye bıraktım. Hazır bilgiye konmadım hiç sizin gibi aa server hazır item db hadi statları verip direk cz gidelim gibi kafa var sizin gibilerde.Araştırmacı değilsiniz hangi sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorsunuz.NPC ler çalışmıyorsa sende bi yerde bi eksik vardır.Araştırcaksın bulcaksın onuda.Paylaşan adam senin serverının sorunlarını çözmek için paylaşmamış bunu.Bende çalıştı kullandım demiş baskalarıda yararlansın demiş.Ama yok sizin gibilere hazır pc vercen harbiden herşey hazır olcak hiç sorun olmucak yoksa direk laf profesyoneli olursunuz yok su npc acılmıyor yok yürürken dc verdi yok gate ışınlamıyor falan gibi laflar uydurursunuz.E bi yalnış varsa db de bi hata varsa madem indirdin düzeltmeye çalış bide server kurdum diye geçiniyosun.10 yaşındki çocukta kurar server bişey değil 3 5 programı açmak önemli olan o programın dilinden anlaman dostum oke ? Sizin gibiler oldukça daha çok kafa karışıcak gibi nyse by..

Son düzenleme:

kardess sen den kim se hazır istemiyo sadece db paylaşmısın bunun pcth larında veya maplarında sorun var sadece ona göre bi link koyrsn halledicez bide su adream ve base lwl sınırını ayarlamamıza yardımcı olursan sevinirim

Database yi Begendim Devamını Dilerim Kardeşim ..

vaybe1 adam zaten baskasının db sini almıs editlemis senneyin derdindesin adam bize salam map falan atcakki bizde hata almıyalım heryer paso hatalı npcler ilk pacthdan dediler denemediyimiz pacth kalmadı ama %100 admın verdiyi maplarda sorun serverin alayı bug kuleler sorunluydu ben kuleleri halettim npc ler bi kaldı salam map atcaksa atsın db ide aldığı adam dan baska bi editleme yapmamıs resimleride o adamın resimlerinden almıs sen biliyosan bu isi at adam gibi map
veya çalıstır verdiyi maplarla bize at bosa boğazını yırtma

Ellerine sağlık karedeşim expert db v3 i kurduk emc gitmiyor yok maradon full gözükmüyor map ve data da bir sürü sorun vardı düzgün client ile çalışıyordu ama userlere de client zorunlu olursa çok kayıb olur patch e koyucak kadar mb vardır umarım teşekkürler...

Selamlar

Arkadaşlar Uzaktan Yakından Alakası Yoktur.Çünkü Ben Tabloları SQL 2005'den Özel Olarak Yaptığım İçin Paylaşım Söz Konusu Değildir.Herkeze Kolay Gelsin Bu Tür İnsanlara İnanıp Zamanınızı Boşa Harcamayın

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

upupuppupupupupupupupu

Db de Buq Vs. yksa gsL db :) ama Andream , Base , Kaos Zonelerı kapamaq lzm :)

Yeni map dosyaları eklendi Konu Güncel....

"Veri kaynağı adı bulunamadı ve varsayılan sürücü belirtilmemiş " diye bi hata alıyorum. araştırdım iyice, ini lerde veya odbc ayarlarında sorun olabilir diyen vardı 2 sine de baktım hiçbir sorun yok. bi sitede de database'de sorun olabilir dediler. çözemedim nerde bu hata :( yardımcı olabilir misiniz ? :(

hata obclerde yada inilerinde vr iyi bakk bu verdiyin maplarda yine aynı npc lerin sadece bikaçı açılıyo gemfragment kırdırma açılmıyo ya adam gibi bi paylasım yap yapıyosan yapmıyosan boşa vakit kaybettirme bize

hocam tekrar tekrar baktım herşeyi baştan dikkatli bi şekilde yaptım sonuç değişmedi :(

npcler açılmıyor düzgün bi patch yok mu ya

kardeşim adam akıllı bişi yapın npcler açılmıyor kore itemleri gözükmüyor

Geri
Üst Alt