Usko Yeni Server Geliyor / Bizde Ailemizi Büyütüyoruz İçeri gir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kocaeli7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

kocaeli7

Member
Ocak
45
0
NttGame , olarak bilinen kurucular açtığı Euko serverla patlama ve güzel bir oyun ve hilesiz bir oyun sunmuştur bu kurucular Kniğht Online World olarak bilinen oyunu satın alıp onu da yenilemişlerdir ve orada Yeni Devrim yarakmak icin Eskiler geri dönsün diyerek bir server açmaya karar vermişler , Server item ve Exp Eski usko gibi çok zor ilk aylarda Krowaz ve Csw ,bdw, krallık seçimleri gibi şeyler olmıyacak ilerliyen zamanlarda ekleniceklerdi aynı Eski uskoyu aratmak adına bize böyle server sunucaklar.

Edanada
Euko - Rosetta serverlarda beraber oynadık Magelermiz ve /Melelelermiz var
Bir birimizi satma gibi durumda yok hicde olmadıda , server'a 22 kişi başlıcaz clan'a 50 kişi alınıyor tek istedimiz ailemizi büyütmek
Clanda 18 yaş altı yok çocuk degiliz hic birimiz abi dedimiz büyük insanlar ve playerı olan insanlar mevcuttur , eğer
bende başlıcam tek başımayım sıkılmak istemiyorum bi clan'a girmek istiyorum dersen bize ulaşmanız yeterlidir oynadıgın karaktere göre clanımzda arkdaslarımız her türlü size yardımcı olabilir

Normalde Vent kullanıyoruz clan'a ait vent alıyoruz eğer toplum karar alıp başka birşey kullanmak isterse neden olmasın
örnek TeamSpeak 3 gibi vs. BU KONUYU BURAYA AÇMAMIN TEK SEBEBİ YENİ PLAYERLERLA TANIŞMAK VE KAYNAŞMAK İNSANLARI KEŞVETMEK ; BİZ NORMALDE BİR BİRİMİZE YARDIM VE İTEM DAGITIMI YAPIYORUZ ELİMİZDEN GELDİGİ KADAR , Emin olun aramızda hic yabancılık cekmiyeceksniz hic bir zaman kendmizi övmeyiz yeni gelenlerle daha cok ilgineir yabancılık cekmesin die

Buraya Facebook Adresimi bırakıyorum düşün ve taşın karar senin ve ilk defa bi siteye konu acıyoruz bunuda söylemk istedim.

Oğuzhan Çeliksoy | Facebook

Serverın Adı : TİTAN olucakmış bilgilere göre.
Serverın Açılış Tarihi : 23.10.2021 , bu ay 4 gün var

Geri
Üst Alt