Uskoda Her Türlü Düpe Var İşte Kanıtı

Cevap: Uskoda Her Türlü Düpe Var İşte Kanıtı

Şaka bu cocuk ionia desen anlarız diez ilk sw lerden şaka sın şaka (:

+8 Shell Dupe olsa ne olur. +21 Rebirth aşağısı görmedim dupe yapan tanıdıklarda.

dype ya da değil sen kendi iteminin derdine düş

siz diosunuz düpe olsaydı +21 reb e denerlerdi düşünsenize clanca adamlarda +21 reb shell set war adminlerin dikkatini çekmezmi sizce birazda o yönden düşünseniz ben bu konuyu açalı baya oldu yeni yorum yapanlar bu item nedir demesinler şimdi +8 diesde bişi diil ama konuyu açtıgım zaman diesde +8 cleavera *** verenler bile wardı :S kendim legitimus clanındaydım su anki baskanı acura kendisi düpe yaptıgını söledi :/

E sen ne beklıon düpe olmasınmı

bu çocuk hiç bi bok bilmio gb 3 lira adam 10 gb çeker 5 +1 hb 15 trina çekse çok rahat biri +8 geçer sonra reble alsana konu kilitleyin **

Dupe olsaydi adamlar +21e denerlerdi katiliormHönk

Bu ss kanıt deil ama uskoda dupe yoksa ben bir yerimi veriyor oyun bilgilerimi ortaya seriyor oyunu bırakıyor vede pc nin yanına 10 km den fazla yaklaşmıyorum :)

ßeyler dies ac bi server:D:haha: adamlar +9 +10 daqqer katıyorlarmıs :haha:

Katılıyorum 8 shell set artık item sayılmıyor :) 21 reb shell set 25 reb shell set giyiyorlar :)

bunun nesi kanıt

Burda Shellere deiLde Raptora dikkaT eTmeN qereqiR Hepsi +9 Reb...Bu aRada Her qöRdüqüNüz iTemLi adaM DupeR deiLdiR uskoDa'da iTem satışLarı vaR.

yObaz o itemler item değil artık arese gir item gör +25 rebir ttoto impact var :D

yok be ıtem dupelememıslerdır dupeleseler fll +9 yaparlardı

dupeyi ilk bulan zaten gm destekli ;) Yani bizim öğrenmemiz patch ten sonra ( Hep )

Akıllı düşünürseniz orda Adamda dd25 var Onu düpelerler önce ve bi adamda +11 Giga ( gigantic Axe ) var onu düpelerler once bu yonden baktınız mı ?

Geri
Üst Alt