Uskodaki Çarım SaMFieLt MasterSA Clanı Anti Phaselis :)

Cevap: Uskodaki Çarım SaMFieLt MasterSA Clanı Anti Phaselis :)

Kardeşim ßanada atsaydın :D reP :D

bu Arada Video Daki Müzik Cok Güzel :D + arada phaselise sallamalar mükemmel video olmuş tbrklr.

Teşekkürler Yorumlar için Arkadaşlar

Şakamısın sen ?

sen şakamısın yoksa şaklabanmısın adam istemiş oda vermiş sana mı düşüyo yorumunu yazmak ve bi dahada yaşından büyüklere saygısızca mesaj atma terbiyesiz.. + güzel video akara sanırım :)

usko bölümüne açsan daha uygun olurdu.
neyse eline sağlık dostum.

Teşekkürler yorumlar için

Yeri değil, usKO resim paylaşım a açınca bu konu kilitlenir lütfen oraya konu açın.

Banada Atarmsn +Rep Herkese atmssn :^^: bıtbıt

Atmıcaksan atmıcam de:v:

Son düzenleme:

şimdi şunu söleyem phaselis senden korkacak deil ayrıca bu nt de deil towna girmiş orada bekliyonuz

aasdasfdsfdsgsadgsad

Moderatör tarafında düzenlendi:

şimdi şunu söleyem phaselis senden korkacak deil ayrıca bu nt de deil towna girmiş orada bekliyonuz

aasdasfdsfdsgsadgsad

al işte bi phaselisli daha :D bunların hepsi böyLe exp kasmayalım diye ewleri kacırırlar pk yaparız biz bir melee party adamlar maxi 4 mage 3 priest :D durmadan tp sonra 3 party gelirler burda tartşma yaratmak istemiyorum

al işte bi phaselisli daha :D bunların hepsi böyLe exp kasmayalım diye ewleri kacırırlar pk yaparız biz bir melee party adamlar maxi 4 mage 3 priest :D durmadan tp sonra 3 party gelirler burda tartşma yaratmak istemiyorum

sen phaselise laf atıyonda o oyunda bizden salam adam varmıydı onu söle bana eğer o kadar salamsanız o delos neden alamadınız heee

Geri
Üst Alt