Konu Yazar batır94 Active Member Mar 1,022 1 6 Kas 2009 #1 bu güne kadar hep indirdim hiç birisi atın üzerindeki commander olrak göstermiyor..sadece insan üzerinde olrak gösterio..varsa paylaşsın arıkk
bu güne kadar hep indirdim hiç birisi atın üzerindeki commander olrak göstermiyor..sadece insan üzerinde olrak gösterio..varsa paylaşsın arıkk
BirKUL New Member Ağu 22 1 7 Kas 2009 #2 Cevap: uskodaki gibi commander patch istiyorum (atlı görünüm) At üzerinde görünmesi için Gm'lerin bir kod yazması gerekiyordu sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam. =/
Cevap: uskodaki gibi commander patch istiyorum (atlı görünüm) At üzerinde görünmesi için Gm'lerin bir kod yazması gerekiyordu sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam. =/
Konu Yazar batır94 Active Member Mar 1,022 1 7 Kas 2009 #3 Cevap: uskodaki gibi commander patch istiyorum (atlı görünüm) bi yerden duyduğuma göre serverın dbsinde varsa oluomuşun otomatikmen atlı ...yoksa istediğin kadar patch yükle olamazmışın kimi öle swlerde atlı dbyi koyanlarda olumuş..
Cevap: uskodaki gibi commander patch istiyorum (atlı görünüm) bi yerden duyduğuma göre serverın dbsinde varsa oluomuşun otomatikmen atlı ...yoksa istediğin kadar patch yükle olamazmışın kimi öle swlerde atlı dbyi koyanlarda olumuş..
S SokeLee09 New Member Mar 8 0 7 Kas 2009 #4 Cevap: uskodaki gibi commander patch istiyorum (atlı görünüm) nesneler alınıor yüzde99 da takılıor yardım helpp oyundan atıor giremior
Cevap: uskodaki gibi commander patch istiyorum (atlı görünüm) nesneler alınıor yüzde99 da takılıor yardım helpp oyundan atıor giremior
4Javine Member Eki 213 0 7 Kas 2009 #5 Cevap: uskodaki gibi commander patch istiyorum (atlı görünüm) dbde wrsa olur patch at olmas ^^