Farm Server [Uskotr.net] 21xx Light Farm - Büyük ödüllü beta 11 Kasım - Official 18 Kasım Cuma 20.00

meraba ben sikik :D dupe yok cnm ne alaka bu arada sınırsız gb satılır :D

Bu oyunun adı knight online. Hangi oyun sürümünde hilesiz , Dupesiz bir oyun görüldü şimdiye kadar? ben bu oyunda bir oyuncuyum. Şimdiye kadar hangi knight online a başladıysam mutlaka ; haksızlık , edit , kayırma , Dupe , Hile , Script gibi birçok hileden birini mutlaka gördüm. Her sunucunun her sürümün mutlaka bir açığı vardır. Bir dünya para akıttığımız Usko Official da bile bugün dupe mümkün. O yüzden en iyi olanı insanın kendi gördüğüdür. Başladığım günden beri madendeyim 3. günde tamamen itemlerimi tamamladım. Farm ve item yapma keyfini tamamen aldım. İnsanları karalamaya çalışacağınıza sunulan hizmet karşılığında azıcık teşekkür etmek çok zor hayatta bir yere varamamış insanlar için. Bu tür postları her yerde görücez malesef.

Konu Güncel .! Server güzel Adminler herşeyle detaylı ilgileniyorlar sorunları fixleyen aktif ekip e sahipler Karalamaya gerek yok !

karalama yapmıyorum dostum olanı söylüyorum
oyunda dupe var gm ye sorsan yok ama ard arda 30 tane dw basınca banlıyo nie banlıyon :D(resimleri koymamdaki amaç da bu adam gibi oyunda dupe açığımız bulundu şu kadar saat oyun kapalı kalacak ve fixlenecek tarzında bi açıklama bile yapılmıyo varsa yoksa yalan diolar)
bug dolu çeşit çeşit :D
benim bilmediğim bir item yapmada var banlı kullanıcılarda bybonbasten tarzında bi nick olcak o adamda sw 2. yada 3. gün 9 shel set 9 raptor +3 mino +3 glass belt +3 rof vardı userler maradonda shouttan yazdı sonra hemen banlandı herhangi bi açıklamada yapılmadı(gereksinim bile duymadılar)
maradonda madende bot dolu denemesi bedava önce xxx arkadaşına pm at bişi de sonra git pazarda birine pm at(ki %95i bot) attığın pm ona deilde arkadaşına gidecektir çünkü bot gerçek user değil
diğer adminleri bilmemde o mureb die bi gm var adama 20 kere farklı farklı günlerde saatlerde ve konularda bişi sormuşumdur hiçbirindede cevap alamadım bi ara yabancı gm mi acaba die bile düşündüm :D
he bütün bunlar bana sorun teşkil etmez ben basarım parayı pusa diosan oda ayrı bi konu alemgame mesela bugu dupesi bitmedi hala oyuncusu var o dupeyi yapan adam milyarlar kaldırdı hala pusa para verenler var :D

Geri
Üst Alt