Uzaylı ve Temel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EnyMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

EnyMe

Member
Haz
786
1
Bir gün iki uzaylı dünyaya gelirler, ama her hazırlığı yaparlar da gelirler. erkek uzaylı gemiden iner ve temel’in yanına gider. temele der ki: temel biz dünyalıların nasıl çifleştiklerini merak ediyoruz. ben sana benim karımı vereyim, sen bana senin karını ver. temel olmaz demiş, uzaylı da ya bırak temel bunda kötü birşey yok falan derken temel kabul etmiş.
Vermişler karılarını birbirlerine, biri bir odaya çekilmiş, biri bir odaya. temelin karısı fadime uzaylının malını görünce gülmüş demiş ki ya bizim çocuklarımızda bile daha büyük mal var.
Sonra uzaylı kulağını bir çekmiş, malını kocaman yapmış. fadime de ooo bu çok büyük biraz küçültebilir misin demiş, uzaylı kulağını bir daha çekmiş küçültmüş. fadime biraz daha kalın demiş, uzaylı kulağını bir daha çekmiş kalınlaşmış. neyse sabah olmuş. bunlar odalarından çıkmış. fadime; çok mesudum da dün gecem çok iyi geçti. senin ki nasıl geçti. temel:ben hiç birşey anlamadum. kadın kulaklarımı çekip durdu.
icon_biggrin.gif

Temel Bush a karsi

Temel, Amerikanin durduk yerde Irak`a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush`a telefon eder:

"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"

Bush, gülerek yanitlar:

"Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"

Temel düsünür:

"Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"

Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:

"Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der.

"Hmmm..." der Temel:

"Sizu pir süre sonra arayacagum."

Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush`u yeniden arar:

"Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!"

Bush, ilgiyle sorar:

"Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun`un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."

Bush güler:

"Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!"

Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir:

"Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."

Birkac hafta sonra Temel, Bush`u yeniden arar:

"Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."

Bush merakla sorar:

"Neden?"

Temel, moralsiz bicimde yanitlar:

-Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!

Kim daha Cesur ?

Kimin askeri daha cesur yarışması varmış.
Karacının komutanı;
-"Oğlum su tankın altına atla!" demiş. Asker atlamış ölmüş.
Havacının komutanı;
-"Oğlum su uçaktan betona paraşütsüz atla!" demiş. Asker ölmüş.
Denizcinin komutanı;
-"Oğlum su geminin altına atla!" demiş.
Asker: "Naah atlarım" demiş.
Denizci komutanı dönüp;
-"Bakin, benim askerim daha cesur, komutanına *** çekiyor!"

Yaşlı Temel

Temel ile karısı Fadime çok yaşlanmışlar ,artık boy boy torunları varmış. Bir gün Temel Fadime ye
- Hadi Fadime gel ula bi sevüşelim
demiş.
Fadime de
- Hadi ordan Temel kaç yaşumuza geldik hiç olurmu
demiş.
Ama Temel ne yapmış etmiş ikna etmiş Fadime'yi. Bunlar geçmişler yatağa Temel gidip gelmeye başlamış .Yarım saat gidip gelmiş ama Temel'de hiç tık yok.
Fadime
- Temel istiyosan bırakalım
demiş.
Tam o sırada Temel titremeye başlamış.
Fadime korkuyla sormuş
- Temel noliyi
Temel zar zor yanıtlamış;
- Ula Fadime ya geliyrum ya gidiyrum demiş.

Temel Doğum Uzmanı Olursa

Temel yeni uzman olmus ve kasabada muayenehane acmis…
Birkac gun sonra biri gelmis, Temel’i doguma cagirmis… Ertesi gun eve donen Temel’i Fadime merakla karsilamis;
-Nasil gecti?…
“-Ah sorma, iyi degil… Cocuk ters geliyordu… Forsepsle almak zorunda kaldim… Fakat bir turlu cikmadi, parcalandi… Bir saat sonra da annesi oldu…”
-Vah vah, zavalli baba kim bilir ne kadar perisandir?…
“-O da oldu…”
-Anlayamadim… Nasil o da oldu?…
“-Forsepse dayanmis, butun gucumle cekiyordum… Cocugun bacagi kopunca butun agirligimla arkaya dustum… Adamcagiz arkada duruyormus… Basi duvara carpti, beyin kanamasindan oldu…”
Bir hafta sonra Temel’i yine doguma cagirmislar… Gec saatte yorgun argin donmus, Fadime sormus;
“-Dogum nasil gecti?…”
Temel cevap vermis;
“-Gelisme var karicigim… Bugun babayi kurtardim…”

Cevap: Uzaylı ve Temel

Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!
Komedi Yhaa xD

Geri
Üst Alt