[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

resimlere bakarsınız dikkatli bakın bi altları yine kalın ve kenarlada bug var ama şuan yaptığı daha güzel bence .

Satanic seni forumda takip ediyorumda hiç bir yorumun olumlu yonde degil bişey istedigin gibi olmasın hatta hiçbirşey olmasın ama teşşekür etmesini bil. Sen beğenmeyebilirsin Selim kardeş uğraşmış sen " yok şunun altında sanki biraz kıvrım eksik evet evet orası lüle lüle olması lazım böle gelinşik kızın saçları gibi" olmaz olmaz .
polemik yaratmakta istemiyorum ama
bundan sonra daha dikkati olacağını düşünüyorum
fotograflara gelince 1. sayfadan 25. sayfaya kadar resimler git gide iyiye gidiyor sanırım çözdü bu işi selim kardeş. Daha fazlasını beklemeyin adamın elinde K2NETWORK'te çalısanlar gibi güze ve paralı programlar yada kendileri özel onlar için yazılmış programlar yok oda sizin bizim gibi google.com takılıyor :)
başarıların devamını dilerim.

Satanic seni forumda takip ediyorumda hiç bir yorumun olumlu yonde degil bişey istedigin gibi olmasın hatta hiçbirşey olmasın ama teşşekür etmesini bil. Sen beğenmeyebilirsin Selim kardeş uğraşmış sen " yok şunun altında sanki biraz kıvrım eksik evet evet orası lüle lüle olması lazım böle gelinşik kızın saçları gibi" olmaz olmaz .
polemik yaratmakta istemiyorum ama
bundan sonra daha dikkati olacağını düşünüyorum
fotograflara gelince 1. sayfadan 25. sayfaya kadar resimler git gide iyiye gidiyor sanırım çözdü bu işi selim kardeş. Daha fazlasını beklemeyin adamın elinde K2NETWORK'te çalısanlar gibi güze ve paralı programlar yada kendileri özel onlar için yazılmış programlar yok oda sizin bizim gibi google.com takılıyor :)
başarıların devamını dilerim.

bak güzel kardeşim ben beğenmedim fln diye bişi demedim yazdıklarımı iyi oku sadece fikrimi söledim ayrıca dikkat edersn sık sık buraya kadar gelmek büyük başarı dedim ve sürekli emeğe saygı dedim.nerenden okuyosun bilmiyorum.ve dedimki zamanla olacak her şey aceleye gerek uskoyı yapan adamlar hemen 2 günde mi yaptılar uzun pelerni hayır eminimki 10 20 tane adam 2 3 ay uğraşmışlardır.ayrıca selim tek başına uğraşıyor. yazdıklarımı iyi oku.

Konuyu saptırmayaLım arkadaşLar :)

Bu arada selim neye karar verdin ?

sentez.png

sadece karşılaştırma yaptım aslında ikisi arasında pek bi fark yok diyebilriz.hangsi aqonun kolayına geliyorsa onu yapsın.

iyi çalışmalar aqon

ilk pelerin kenarları buglu olmasına rağmen 2.ciden daha güzel duruyor.

ikisi arasında fark yok demendim.1.resim deki pelerinde kenarlı buglu diye diğerine göre ince görünüyor.1.resimdeki bugları giderise 2.resimdeki pelerrine benzer.

Pelerin boyutları 2sindede eşit tek farklı olan alttaki kıvrım oda olsa ztn usko pelerine yaklastık diyebilriz .

Ben ce 1.resim yani kenarları buq lu olanın ustune qidip 1.resim fixlenmeLi 1.resim daha quzeL bence....Biraz daha uztıp kıvrım olursa cok quzel oLurr

aqon KardeşŞ işiNe karısmaK qibi oLuyosa özür diLerim ama eqer eLinde imkanın Ve zamanın Varsa 1.resmin ustune qit derim kardesS 1.resmi biraz daha kıvır ve cok hafifde uzat Devrim yaratırsın...

abi kaçtane resim oldu kafam karıştı ya
1. 2 . 3. :D
neyse kolay gelsin.

satanic benimde amacım burada tartışma yaratmak değil. sonucu izah ettim ve ayrıca ikisinin arasındaki farkta bariz ortada :) 1.sine devam edilmeli.

Çarşaf gıbı olmus:D Az kalmıs ama harbıden hö

.............................................

ÖlümAnı bRo buradada Polemige GirmezSin İnŞ x))

benımle ugrasmayın...!

...........................................

bırakında neye devam edıp etmeyecegıne aqon karar versın ...:o:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt