[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

Tekone ve Aqon gerçek ten güzel çalışmalar kısa sürede bu kadar yapmışsınız hll olsun inş hemen biterde pvp lerde usko tadı alırız :D

ßen bu deişik sisTemLe yapıLmıs oLanı beyenMedim hiç uzunmus gibi Durmuo ama Diğerlerine dicek sözüM yok :D

Guzel Olmus Akon Eline Saglikta Ben Bunu A_q_o_n'un Paylasıcağını Hiç Ama Hiç SAnmiyorum.

Selamlar

Hadi geçmiş olsun uzun pelerin uzun pelerin AqoN'un kafasını etini yediniz :D.
AqoN kolay gelsin son derecede iyi gidiyorsun :)

Hadi sağlıcakla kalın.

Vallahi selim kardeşim süpersin.Ben AleXis39 sana laf yapanlara ettiğim laflardan dolayı 5 gün ban yedim.Sonuna kadar arkandayım gerekirse tüm forumu arkama alır gene ban yerim.Başaracaksın inanıyorum sana can-ı gönülden.

Son düzenleme:

seLim Harika gidiyo biRde qüccüq bir HatırLatma Geçen seferKi gibi adamın başının etini yemeyin :D Vede Olay çıkmasın :D

tek kelimeyle harika gidiyorsun TEKONE ve AqoN a Teşekkürler... Bizimle Paylaşmanız Dileğiyle...

dier sistemle çektin uzunluk açıdan kötü ama bug olarak çok daha ii dieride uzunlu gayet hoş ama bugu çok

Tekone Arkadaşımızada Yardımlarından Dolayı Teşekkür Ediyorum Onada Ayıp Olmasın Sonuçta Çok Yardımı Dokunmuş Süper Gidiyorsunuz İnşl Yolunuza Engel Çıkmaz İyi Çalışmalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt