[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

baris Seni nero mu gönderdi bu lafları savur diye i.t ? Ee insan yapamadığı şeyleri başkasınında yapmamasını ister yediremediği için ama emin ol o adam şu uzun pelerini bitirsin herkezden önce sen gelip buradan o patchi indiriceksin yüzsüz herif ...

baris Seni nero mu gönderdi bu lafları savur diye i.t ? Ee insan yapamadığı şeyleri başkasınında yapmamasını ister yediremediği için ama emin ol o adam şu uzun pelerini bitirsin herkezden önce sen gelip buradan o patchi indiriceksin yüzsüz herif ...

%97 sine Katılıorum :D

Lan MAl..! Adamı Öglen Öglen Neden Sövdürmek Zorunda Birakiyorsun O adaM Patchi Koymaz NE İlk Sen İNdirmesi Siz Yalvarın Uzun Pelerin Patch Uzun Pelerin Patch Diye

ßaRiS aLTF4 pLs cık Su Forumdan maL maL konusma :S

ulan barış harbi veletsin hea:D
ilk baş başarılar a_q_o_n yazmışsın.
sonra paylaşılmıcak dedikoduları cıkınca paylaşmaz bilmem ne yüzde 100 yapamaz yazmışsın siz böylesiniz veled sürüsünüz nero ve sen kıçı boqlu veledelrsiniz yaptıgınız tek şey emegi karalamak adilik köpeklik yalakalık.adam paylaşmıcaksa buraya hiç koymaz yüzde 90 fix diye.insanların umutlarıyla oynamaz burda.sen şimdi git sütünü iç zibidi.

Emeğine Saygım Sonsuzdur Ama paylaşmıyacak sadece ben onu söylüyorum

Hatta Başarılarının devamını dilerim

Bu A_q_o_Nun Yapabileceği bu Kdr 12xx de %100 Yapamamaz

Son düzenleme:

uzun pelerini de ypaamaz diyordunuz sen bi karışmasana böyle paylaşsın diyemi bunu yapıyon yüzde 100 yapamazmış biz nasıl yaparsa kullanırz ve sende kullanıcaksın o yüzden çamur atma ve çık konudan hala konudasın çirkeflik yapmaya calısıyosun.

TEKONE AqON BAŞARILARR.

Son düzenleme:

ya Bilmiyorsun Bari Ötünme
1.si ben Ne zaman dedim uzun pelerini yapamaz diye
2.si ister paylaşır ister paylaşmaz Tınnn (anladın Sen Onu)
3.sü Benim Elim War AYağım Var İşler Yoğun İşler Azalsın 1 Ay Sonra Bomba PAylaşımLarı O zmn Göreceksin

uzun pelerini de ypaamaz diyordunuz sen bi karışmasana böyle paylaşsın diyemi bunu yapıyon yüzde 100 yapamazmış biz nasıl yaparsa kullanırz ve sende kullanıcaksın o yüzden çamur atma ve çık konudan hala konudasın çirkeflik yapmaya calısıyosun.

Aynen Katılıyorum Çok Haklı Konuşmuşsun Kardeş AqoN ve TekOne Gittikçe Daha Başarılı Oluyosunuz Başarılar Çok Harika Gidiyor Çalışmalarınızı Takip Ediyorum Helal Olsun

adam 1 aydır uğraşıyor. yemediği küfür kalmadı bazı forumlarda. ama o kadar rebirth patch pathos glove yaptılar. ilk indiren o küfür eden adamlar oldu.
bu zamana kadar. 1299 böyle pelerin gören varmı?
yapamassada. sağolsun.

%100 yapınca paylaşsın bence (tabii paylaşacaksa :korsanh:) %90 da azda olsa buglu indiren gene sövecek :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt