[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

hala çirkeflik yapıyor yalaka velet oglum bak sinir etme beni ban yicem senin yüzünden sana öyle şey söylerimki cıktıgın yere geri girersin. şimdi s. ol çık bi sayfadan.
hadi bebe hadi uzaaaaaaaaaaa.
aasdadsadsadsadas

BeyLeR Link Yok ne indirmesi bnce PyLasmasın bu haLini bbi aksiLik olunca Sonra SeLim cok Küfür yicek biLiyorum bizi yarı yolda bırak gibi LafLar yicek ondan Tam düzeLince PyLasıLsa kendi icinde iyi olur bizim icinde beyLer SabırzıLa herkez beqLiyor 1 ay dır beLki daha fazla uzun pelerin davası wardı parthos gLovede yapıLmaz diyen cok ark. oLdu ama noLdu ? Qp_ Ypmadımı simdi herkez hLL hLL demiormu ? Rebirth yapıLmaz anca Sabun hipo dokmus gibi duran KuıLLanıLır deniordu Denmiormuydu Simdi Reb sistem cıkmadımı [Resim video az aLta inin Reb sistemLi server Tanıtımı waR ResimLi] Hersey SırayLa beyLer bn Uzun peLerinin oLcaqına inanıorm bakın nasıL oLcak aqon cıkarıcak dieLim sonra gene bir cok kisi onu daha güzeL haLLere getirmeye caLıscak ve bi bakcaksınız 1299 ' da usko SytLe uzun pelerin aynısı cLan BayrakLarı akon caLısıor üzerinde [SeLim] beyLer cok Az kaLdı Cok ... ;)

%100 usko pelerin gibi olmaz ama çok ama çok yakını olur bu kadar beklemişik dahada beklreiz önceden pelerin bile yoktu :D

Selamlar

Sabır denilen bir arkadaş var kendisiyle tanıştınızmı siz beyler :)
Tanıştıysanız niye bu kadar sabırsızsınız :)
AqoN elbette yapıcak uzun pelerini ama bu kadar sık boğaz etmeyin insanları herkezin ağzında bir kelime " Hani link nerde pff " bu ne şimdi biraz bekleyin sabırlı olun yaa...

AqoN çok iyi gidiyorsan başarılarının devamını beklerim başarılar dilerim kolay gelsin.

Hadi sağlıcakla kalın.

Bilerek yüksek biyere çıktım yoksa pelerin yere girio :D

aqon bide kenarlarını düzelten cok güzel oLur ... :)

SeLim Yeni Ss LeR eKLiYcek Misin ..?Hönk :D

zaten butun uğraştıgı bu sıkboğaz yapmayın selım kardesım rahat ol acele etme temiz olsun:^^:

Töbe töbe yazdım mesajda acele etmesi için zorlanmıs hiç bişe göremiorum sadece kenarlarını düzeltince cok süper olucanı söyledim seviyesiz seviyesiz cümleyi anlamadan konusma

SéLim Serverin iP ' sini weRsene :P :D qzL SéRvéR miS :D

SaBReDin ArkaDaS'Lar [ SeL!M ] uqRaSıoR ^^ YaKın'dan TurKGaMeR Usko Olcaq ^^

Sizce ilk yaptıgımımı ilerletiyim Kırışık kenarlıyı yoksa diğer farklı Sistemimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt