[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

Değişik Sistemin Bugu Daha Az Görünüyor Onu Yaparsan Daha Az Uraş Verirsin Ve Daha Bugsuz Olur Bence :^^:

Sizce ilk yaptıgımımı ilerletiyim Kırışık kenarlıyı yoksa diğer farklı Sistemimi ?

şimdi hangisi daha iyi görükğyorsa onu ilerlet ilk yapıtğın sistemde dalgalanma ve daha düzngün ise onu yoksa yeni sistemle yap ama yeni sistem deki bugsuzmuş gibi geldi bu arada şimdilik kısa pelerini paylaşırsan seviniriz. :D

1. ve 3. resimdeki ler süper ama kenarları buglu eğer onlar da çözülürse tam usko tarzı olur diye düşünüom bide pelerin seçerken uskodaki gibi renk seçme kutusuda olsa süper olur fazla şey istedik ama yapabildiğin kadar dvm et kardeşim ii çalışmalar :D

ßencede 1ve3 tarzı yap onLar güzel diğeri uzun gibi bile durmuo

1 . tarz tam uzun pelerin gibi duruyor ama 2. si o kadar değil kenar buglarını düzeltirsen ta uzun pelerin olur herhalde :D

Güzel iş yapmışın kardeşim başarıların devamı dılegıyle sizin sayenızde yakında uskoyu matt yapacaz xD BEN BUNA İNANIYORUM YANİ ister paylaş ister paylaşma ama paylaşmak güzeldir xD

SeLim Sana sunu soLim Kendine q0re en ii oLanını Sorun cıkartmıycak Ve Sorunsuz oLabiLeceği usko StyLe en yakın pelerine Devam eT benim Fiktim bu ... ;)

Mesela bu pelerin Yeni Sistemle olan biraz daha uzatabilirsem çok benzicek usko'ya ...

1. ve 3. SS Usko Uzun pelerine en yakın Stiller bence onlara Devam et Digerleri 1 ve 3. ss lerden kısa gibi geldi bana

Aynen :D bakaLım daha ne DevrimLer qeLcek :D cLan BayrakLarı Selim onLarada caLısıor

onLarda oLunca süper oLuR ... ...

bide eski sistemi koysan bu pozisyonda bakalım bi karşılaştırma yapalım.

Yani nerdeyse herkes 1. ve 3. resimdekini istiyo bencede usko pelerinlerine 1. ve 3. resim en yakın inş kenarları düzeltilir onların :)

koydugun resım daga güzel dürür onu bırazcıkda daha yukarı kalıdr uzat tammıdr xD

En çok hangisi usko pelerine benziyicekse,bugu olmuycaksa onu ilerlet :D

Mesela Bakın simdi kenarları silince pelerin'in baska bölgelerinede bağlı ben en iyisi 2.nin altını kıvırıyım birazda uzatıyım o daha mantıklı geldi bana yoksa bunu ugras babam ugras yani yapılırda cok zaman alır 1 hafta alır en az :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt