[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

o bendede var :S

altını kıvırınca yırtık gıbı duruo

Moderatör tarafında düzenlendi:

aqon ama diğeri cok kalın ve kötü duruo bence bu warirorlar cektin resim cok güzel kenarlarını düzeltsen 10 number :D

SeLim bnce o 3. resimdeki qzL oLuyor ona devam et daLqaLanma yaparsan %98 uSko oLucak Benim düsüncem Bu .... Hönk ama Sen biLirsin qenede ... !! :D 3. resimdeki asasda süper durmus amq ;)

SeLim waRRiorDa ki Süper Bro .... Muhtesem .. Hönk

Son düzenleme:

Aynen olucaksa en güzeli olsun bari sonra millet yine yenisini istiycek yinede 2. resimdekini yapıp up la da eğer olursa olur olmazsa diğerleriyle uğraşırsın :)

Mesela Bakın simdi kenarları silince pelerin'in baska bölgelerinede bağlı ben en iyisi 2.nin altını kıvırıyım birazda uzatıyım o daha mantıklı geldi bana yoksa bunu ugras babam ugras yani yapılırda cok zaman alır 1 hafta alır en az :D
senin için sorun yoksa biz bekleriz 1 hafta daha :rolleyes:

Bakalım Ne olucak biraz daha kurcalarım bnu ...
Olmazsa 1TurkK'ün dediği gibi yaparım ..

eed biz bi haftada beqlemeye razıyız cünkü diğeri görsel oLarak cok kötü ... :(

konunun başında olan 3. resim çok iyi ve mükemmel bence ona devam etmelisin diye düşünüyorum fazla zamanına almaz diye düşünüyorum

selim abi hani pathosu paylaşcaktın asasta sol el mavi sağ el turuncu olanı ???

Son düzenleme:

Mesela bu pelerin Yeni Sistemle olan biraz daha uzatabilirsem çok benzicek usko'ya ...

bence bunu ilerlet diğerini yaptıysan onu ver 1 hafta kafanı yemezler en azından:^^:

ilerleteceğin pelerin uste doğru bukulme değilde alta doğru bükülürse ortası usko nun tıpa tıp aynısı olcak başarılar

Bence 2. Ssdeki Degişik SistemLe Yaptıgınızı iLerLetin. Biraz İnceltip UzatabiLirseniz Baska Bişey Yapmaya Gerek kaLmıor.:D

Bence 2. Ssdeki Degişik SistemLe Yaptıgınızı iLerLetin. Biraz İnceltip UzatabiLirseniz Baska Bişey Yapmaya Gerek kaLmıor.:D

bencede 2 ss deki çok kalın duruyo ama onu inceltip uzatırsan onu yap derim ama olmuyorsa diğerni yap biz 1 hafta daha bekleriz.

Azıcık daha editlenmesi lazım :D çok yaklastık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt