[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

Tebrikler...

Umarım Bitirirsin.. Allah Yardım Eylesin..

aqon bu son gönderdiğin resimdeki pelerin çok kaba duruyor yani 1299 daki pelerin sadece uzatılmış gibi :korsanh: keşke mage ile çektiğin eski sisteme devam etseydin :( neyse sağlık olsun

aqon bu son gönderdiğin resimdeki pelerin çok kaba duruyor yani 1299 daki pelerin sadece uzatılmış gibi :korsanh: keşke mage ile çektiğin eski sisteme devam etseydin :( neyse sağlık olsun

katılıyorum inş. dahada ilerler diye düşünüp yetiniyorum neyse iyi geceler arkadaşım.

kısmet arkadaşlar o lanet olası sarı dosyaların ıcınde olan pis tbl,dxt vb şeylerle herşey mümkün ben uskoya geçeyimde bakayım daha neler ekleyebiliriz ordan buraya
kopyala yapıştır hesabı burda söylerim ne ekleyebilecegimizi . :)

clana girerken xxxx is online yazdırabilirmiyiz ;
boşluk tuşuna basınca samurai moduna geçirtebilirmiyiz charları :) (tekme atma vb.)
ve tekrar ölü adamın üstüne tıkladıgımızda (space boşluk yanı) kafasına haç işareti şeklinde (ben ole hatırlıyorum)şeyler indirebilirmiyiz.
notice şeklini uskodaki gibi bi parantez veya işte açılan o zımbırtı gibi yapabılırmıyız tüm canı ve lwl kısımlarını kaplamaması için aklıma gelenler bunlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Siz Merak etmeyin biz uskoya en yakın olanı yapıcagız ...

wallaha aqonun calısmalarını begenirim ama gördüğümü söylemem gerekirse bu kaba ve uzun pelerin paylasmda var.. veya calıstıgın yerlerle daha net görüntü aktaramamıssın... en kısa zaman içinde uzun dalgalı ve ince pelerini bitirmen dileğiyle.. çalısmalarında basarılar..

pride çok geniş durmuş güzel olucak ellerine sağlık başarılar dilerim .. allah kolaylık versin...

BeyLer simdi diyosunuz isilion icin n3ches fln filan sahsen bn bu pelerin programından hic anLamam bi ara uqRasim dedim ama oLmadı yok Dex editor yok Hex editor Tbl editor Vs Vs cok sey soLendi Coqu Arkadas sunu demek istior qLba pelerin iSiLion sekLinde payLasıLırsa daha qzL oLur ayriyetten isiLionLa uqRasmayaLadım demek istiorLar Ko-cuce cLienT pyLasımına qiRen aRkLarın nerdeyse %90 ' ı :D Bu isden anLamıor [PeLerin] ... ama biLmiorm isiLionLu daha qzL duRcak die düsünüyorum :D SeLim Sen qenede uSKo StyLe en yaKın oLanı Yap bnce ;)

Selim çalışmalarının devamını dilerim umarım istediğin gibi .'yı koyarsın :)

YaTın La aRTık anDRoiT miSiniz :D SabahLicak MıSınız Hönk?

Aqon eğer pelerine oyun içi renk verebilirsen char yaratma alanındada char'ın saçlarını renkledirme yapabilirsin bu mantıkla :)

Son düzenleme:

Konuyu amacından saptırmayın. Bu forumda sizler için uyumayan moderatörlerde var. :)

Ugrasıoz işte :D Az kestirim devam edicem :D iyi geceler herkeze .. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt