[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

Üstad Oyundan Video Çekersen HEm nasıl dalgalandığını görmüş oluruz ..Emeğine Sonsuz TEşekkrler sÜper Olmus...

Hiç Bişey Beğenmezmisin bunun için kac gün ugrastık ..
Nerdeyse hiç bug yok ve Dalgalanma 10 Numara ..
Daha ne yani bi teşekkür yerine Lafmı yicez ?
Selim ben öle demek istemedim yanlış anladın senin emeğine ve herkesin emeğine saygım vardır bunu BİL !

seLim Bi Cvp yaz bRo ? :( KırLma krds herkez sadece düsüncesiniz PyLasıor 61. sayfadayız Ve nerdeyse tüm SayfaLarda sana 1000 bir Tşkr waR .... Bro :S Sadece düsünceLer pyLasıLıor emeqine Sonsuz Ty ;) Cokda qzL oLmus :D

Nerde Cokluk Orda B.klk Az Sabredelim Beyler..

Allahın İzni İle Yapıp Vericek Adam ... Konu Post Yuvası Olmus Hem Moderatörlerdende Uyarı Geldi Sanırsam..

Lütfen Ciddi Olalım..

HAYIRLI CUMALAR..

Nerde Cokluk Orda B.klk Az Sabredelim Beyler..

Allahın İzni İle Yapıp Vericek Adam ... Konu Post Yuvası Olmus Hem Moderatörlerdende Uyarı Geldi Sanırsam..

Lütfen Ciddi Olalım..

HAYIRLI CUMALAR..

KaLısın krds Saten sadece DüsünceLer YazıLmıs bnce burda bi emeqe sayqısızLık yok [Bnce] Sadece düsünceLer Ty 4PayLasım ...

kardesim süper gdiyosun sende olmasan halimiz yaman walla o_O

AqoN balımsın:)
şuan ionia bfdeyim ama senın 79 lwl preistim var ama senın bı uzun pelerın cıkarmana bakar charı satmam başarıların devamını dıleruk :)=

AqoN balımsın:)
şuan ionia bfdeyim ama senın 79 lwl preistim var ama senın bı uzun pelerın cıkarmana bakar charı satmam başarıların devamını dıleruk :)=

Bro miLLeT KoxpLa 2 qunde Kasıor 79 u :D snce Sata biLirmisin :D SaKa bi yana qeRcekden cok qzL PyLasım Ve süper qidiyoR :D

Bu dediqin Bir Kac eksikde HaLLoLuRsa w00w :D

İnş. %100 Pelerin yapılır. Çalısmalarınız icin tesekkür ediyorum ko-cuce Halkı adına :D

Son Durm bu gidip yatıcam azcık Sıktı artık Msn açıorum nasılsın yok pelerin nasıl :D
Msn acıorum Rebirth nasıl :D
Msn Acıorum Moradon Nasıl :D
Msn Acıorum Coluk Cocuk Nasıl :D
Bikerede Sne nasılsn diyen yok :D

TEKONE da biraz yorum yapsa şu konuya çünkü tek eksik o ,modlar ve kurucular :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt