[Uzun Pelerin Katlanıyor - Dalgalı :D]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin Katlanıyor - Dalgalı :D]

son hali geliştirilebilir ama sen biraz geliştirip idarelik yapıp paylaşsanda olur herkez el atarsa en güzel kim geliştirirse o paylaşır tekrar yada istersen tamamen bitir öle paylaş sen onu wurucu usko skini bende letter çalışmam war onu paylaşıyım :) biride usko maradonu paylaşsında yolumuzu bulalım :D

Katılıyorum... :)

Herkez 1 yerden tutmuş kimi skin,kimi letter,sende pelerin :).Güzel 1 Çalışma.Umarım en kısa zamanda bitirirsin ve paylaşırsın..

Herkez 1 yerden tutmuş kimi skin,kimi letter,sende pelerin :).Güzel 1 Çalışma.Umarım en kısa zamanda bitirirsin ve paylaşırsın..

Evet :D inş (:

Buda Kısa Pelerin Sorunsuz bitirebilirsem Admin'ler Görevle Fln Uzun Pelerin'i ayarlayabilir (:

Dostm Dewam Bayağı Olmuş Hadi Az Kalmış Onlarıda Yaparsn...

Ve :D Bide Bu Son Olarak Şimdi Çalışmaya Devam inş Olur (:

Son düzenleme:

Biyerde Bi Bug var onu Düzeltince Pelerin kayboluor onu yaparsam tamam .
Pelerin kaybolmasa yapmıştım şimdiye :S

len olsa ne fayda yaptığın bişeyi paylaştığını görmedim ne pathos glove ne maradon vs. vs :D

ha bu pathos arada gloves için exe de yapılcak şeyi buldumda hex editörle yapınca item gözükmüyor, pathos gloves görünüyor.. :D sourcesini arıyorum :o:

Son düzenleme:

hadi bakalım aqon feat eminem görelim seni :o:

kardeş valla görünce heyacanlandım inş yaparsın :D

kardeş valla görünce heyacanlandım inş yaparsın :D

:D:D İnş Bakalım Usko Bu N3mesh'lere Bir tür Şifre gibi Bir kod koymus Son'a kadar geldim Sonda takıldım bunu Kırabilirsem gerisi gelir Uzun Pelerin Moradon Pathos vs :D

yemin ediorum olursa uskoda 75 lvl charımı bırakır pvp dönerim (aslında oda felankor clanında ama nese) :D

benim bildiğim uzun pelerin exeden N3mesh ler sadce kısa olanlar için :o: renk falanda exeden değilmiydi ? hö ?

Son düzenleme:

yemin ediorum olursa uskoda 75 lvl charımı bırakır pvp dönerim (aslında oda felankor clanında ama nese) :D

:D:D Bazı şeyleri Yaparsak Usko'ya benzediği zaman usko'dan sıkılan cok adam var item yapamayan veya Cz'de iyi olmayan veya LwL Kasamayan Hepsi Gelir :D

Hayır N3mesh Pelerin Görünümüdür . Itemlerde Olduğu gibi Ama Usko N3mesh'i Kısa pelerin olarak Okumaz dikkatini çekerim pelerin seçerken uskoda uzun görünüo Daha Sonra onu başka bir sistemle kücültüo okadarını Çözemedim (:

Son düzenleme:

aqon23 kardeş bişi diycem kim güzel bişi yapıyorsa veya yapmaya çalışıyorsa olumsuz eleştiri çok alıyor. yapmaya çalışna kötü eleştiriler veriyorlar.yok sahte vs vs gibi.olumsuz eleştiri yapan arkadaşlar çok biliyorlarsa kendileri yapsınlar.bu arada pelerin ne zaman biter :d
süper oluyor :d

aqon23 kardeş bişi diycem kim güzel bişi yapıyorsa veya yapmaya çalışıyorsa olumsuz eleştiri çok alıyor. yapmaya çalışna kötü eleştiriler veriyorlar.yok sahte vs vs gibi.olumsuz eleştiri yapan arkadaşlar çok biliyorlarsa kendileri yapsınlar.bu arada pelerin ne zaman biter :d
süper oluyor :d

Desteğin için teşekkürler Şu KOd'u çözebilirsem biter 3 5 satırlık yer bizi Nekadar Ugrastırıo :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt