[Uzun Pelerin Katlanıyor - Dalgalı :D]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin Katlanıyor - Dalgalı :D]

Beyler Lanet Exe'de cins cins kodlar var Biraz daha ugrasmam gerek (: En Azından Uzun Pelerin'i yapıp paylasıcam size Daha SOnrada pathos glove'yi paylasıcam onunda silah takma ile Hallediyim Silah ile takılıo ama Dxt'lerde SOrun var .

Kolay gelsin ;)

Beyler Lanet Exe'de cins cins kodlar var Biraz daha ugrasmam gerek (: En Azından Uzun Pelerin'i yapıp paylasıcam size Daha SOnrada pathos glove'yi paylasıcam onunda silah takma ile Hallediyim Silah ile takılıo ama Dxt'lerde SOrun var .

Vay be paylaşacaksın ha tebrikler :) İyi çalışmalar fakat şöyle bir önerim var paylaşıcaksan ö.m yolu ile paylaş konu aç ama linkini özel mesaj ile ver güvendiğin kişilere ..

bakın konu kesinleşti bu saatten sonra paint di ps di demeyin en başda deseydiniz biraz hak verirdim en başda en önde gelen isimler bile inanmadılar ama ben dedimki "bende sizin gibi düşünüyorum photoshop işine benziyor bu hiç inandırıcı deyil ama inanıyorum niyemi ? çünki konu sahibi aqoN23!" demiştim ;)

bakın konu kesinleşti bu saatten sonra paint di ps di demeyin en başda deseydiniz biraz hak verirdim en başda en önde gelen isimler bile inanmadılar ama ben dedimki "bende sizin gibi düşünüyorum photoshop işine benziyor bu hiç inandırıcı deyil ama inanıyorum niyemi ? çünki konu sahibi aqoN23!" demiştim ;)

Teşekkürler Desteğin için Daha Önceden'de bunu yaptılar bana Bende video Çektim Ozmn işler deişMişti (:

Teşekkürler Desteğin için Daha Önceden'de bunu yaptılar bana Bende video Çektim Ozmn işler deişMişti (:

Sen qimseyi taqma.MoraLini düşürme qim Nederse Desin.Hala Ps,paint Falan diyolrsa afedersiniz zekaLarı cok qeride yada körLer Bir an önce qözLük falan alsınLar :)

Sen qimseyi taqma.MoraLini düşürme qim Nederse Desin.Hala Ps,paint Falan diyolrsa afedersiniz zekaLarı cok qeride yada körLer Bir an önce qözLük falan alsınLar :)

+ Sanada Teşekkürler Eğer Bugun Gece biterse yarın Test Link'ini Korum hataları Söylersiniz bana (:

+ Sanada Teşekkürler Eğer Bugun Gece biterse yarın Test Link'ini Korum hataları Söylersiniz bana (:

Umarım bitirirsin , boş yorumlara kafanı takma fazla derine daLma :)
Sen işini yap sonunda video çekersin veya farklı birşey gerekli cevap verilmiş olur :)

ağa çok yağ çekenler var bea :D , dikkat et . Yinede Dediğim gibi Başarılar :)

PriestBizz Teşekkürler inş Zamanında Ve Sorunsuz Bir şekilde bitiririz (:

Şuana kadar gördüğüm en iyi Client Editörlerden 1'isin... bir diğeride _Wurucu_ [Gökhan]...

eline sağLık... cafede çocuklar bekliyor.. çıkınca direk makinalara kurucam :) 1 gece eve geç gidicez ama oda olsun artık :)

tekrar teşekkürler.. sabırla bekliyoruz ..

Çalış DOstum Bak Çalıştıkça Sorunlar Gideriliyor Tekrar Dan Başarılarını Kutlarım Devamını Dilerim...

heyecanla bekliyoruz asasda nasıl olcak merak ediyom pwp de:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt