[Uzun Pelerin Katlanıyor - Dalgalı :D]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin Katlanıyor - Dalgalı :D]

Başarılı Bir Çalışma.. İnş. Devamı gelir..

Beyler Size Bir iyi Birde kötü haberim var .
Kötü Haber Pelerinde Bir kaç eksik oldugundan Usko'daki kadar dalgalanmıo Dalgalandırırım ama Bir Sürü sorun oratya cıkıo .
iyi Haber ise exe'yi editleyebiliyorm moradon vs hepsini Halledebilirim Letter Dışında O UI_US Ve Exe'den kaynaklanıor onuda Wurucu Yapar (:

Yılın değil 100. Yılın paylaşımı olucak xD

Ceza Cezamısın sen ya sabah aksam .

günde 80 posttan 10 günde 800 post, 20 günde 1600 post, 50 günde 4000 post, 100 günde 8k post.. Top posters; ceza..

Tebrikler aqon23, bir ilki gerçekleştiriyorsun.. Bu client işinde wurucuyu ve seni tek geçerim, hadi bakalım başarılarının devamını dilerim..

Güzel çalışma başarılarının devamını dilerim. İnşallah bugları yakın zamanda halledebilirsin.
Bende bulaştım bu işe ama senin kadar uğraşmadım. Pelerini uzattım sadece. Dalgalanmasına falan hiç dokunmadım sadece pelerini uzattım.

Son düzenleme:

olduğu kadar ne yapalım ne zman paylaşırsın :D

günde 80 posttan 10 günde 800 post, 20 günde 1600 post, 50 günde 4000 post, 100 günde 8k post.. Top posters; ceza..

Tebrikler aqon23, bir ilki gerçekleştiriyorsun.. Bu client işinde wurucuyu ve seni tek geçerim, hadi bakalım başarılarının devamını dilerim..

ceza kurtulduk artık xD

Dur bakalım aqon23 gelsinde gelişmeleri tekrar aktarsın..

Beyler Son Olanları Söyleyip Biraz ara Vericem K.bakmayın Kafa Kalmadı okul biyandan bu biyandan Ama Bu işi çözücem Er yada Geç Usko'ya benzeticez .
Okadar Aşırı Zor bir tarafı yok Hex'den anlayan Herkez yapar Bunları Yapabilicek Cok insan var Bu Forum'da Ya üşeniolar yada Ne bilim yapmak istemiolar . Evet Pelerin Arkasındaki Sembol Ters Birde Koşarken havalanıo sonra kırılıo :D Bunun neden oldugunu henüz bulamadım . 2 Tane Bug Var Kısa pelerin'De Bitti Sayılır . Paylaşma Konusuna gelince Tamamen Bitirmeden Hiç bir şeyi paylaşmadım paylaşmam . Eğer Beklerseniz Bu Yaz Bişeyler Yapıcam Ara ara Görürsünüz Burda (: Şimdi Biraz Elimi ayağımı Çekmeyi Düşünüyorum Lanet olası okul yüznden . Herkez Allaha Emanet Ve Gitmeden Son Bir SS !
Buda Onun Ksc'si Sonra Paintle Yapmıs Demesinler Gene (: : http://s1.dosya.tc/2009_6_23_2.34.8.rar.html

Son düzenleme:

Herneyse, sağlık olsun..

saglık o0o0olsun aqon abi şimdi sen bekle bakalım ceza kaç post kasçak daha xD hadi hayırlısı sen onları kafana takma aqon abi boşwer sıkma canını hadi derslerenne çoq çalış bu knıghttan fayda yoq benım başıma geldı bırkere

Haklısın KO'dan fayda yok ama Okadar bekleyen adam'ıda yüz üstü bırakamam Geri Dönücem (:

ne zmn paylaşıcan sabırsızlıkla bekliyorum gayet güzel :)

Bakalım Herşeyi Zaman Göstericek ..

Birisi bana 1311'lerin Ftp Olmayan Client Link'i atabilir Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt