[Uzun Pelerin Katlanıyor - Dalgalı :D]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin Katlanıyor - Dalgalı :D]

ne diyecemi bilemiyorum hayaln kırıklıgı war her güzel şeyde böle oluyor zaten :( o insanlara küfür etsen olmıcak etmesen gene olmıcak aqon23 canım kardeşim madem forumu bırakmayı düşünüyorsun o zmn şunu bil forum o ahlaksız 3-4 kişiden ibaret deyil o tür insanlar daima wardır her forumda bol miktarda war malesef türkiyede çok böleleri ama genede forumu bırakıcaksan o insanların sana yaşattıgı hayal kırıklıgını sende diger seni sevenlerine yaşatıcaksın bu forumda :) iyi düşün! bazıları wardır neyin ne oldunu bilir ve daima destek olur !

aqon23 sen şuanda OnLarı sevindiriyorsun.Oralarda diyolarki '' yapmadığı için vazgeçti,zaten hepsi paintti diyolar o (o.cocukları) Sen onLarı sevindirceğine Paylaşıma devam et biz sevineLim :(

ne diyecemi bilemiyorum hayaln kırıklıgı war her güzel şeyde böle oluyor zaten :( o insanlara küfür etsen olmıcak etmesen gene olmıcak aqon23 canım kardeşim madem forumu bırakmayı düşünüyorsun o zmn şunu bil forum o ahlaksız 3-4 kişiden ibaret deyil o tür insanlar daima wardır her forumda bol miktarda war malesef türkiyede çok böleleri ama genede forumu bırakıcaksan o insanların sana yaşattıgı hayal kırıklıgını sende diger seni sevenlerine yaşatıcaksın bu forumda :) iyi düşün! bazıları wardır neyin ne oldunu bilir ve daima destek olur !

Kardeşim çok güzel söylemiş ben dün olanlara dakika dakika şait oldum fakat bırakacağını hiç düşünemedim :S

Herkesin bildiği şöyle güzel bi terim var ve şuan onu gerçekleştiriyorsun bence bu olmamalı.

Pire İçin Yorgan Yakmak. :S:S:S başka hiç bişi değil :S h2ö:v:

anasını sıkecem ben ONLARIN OROSBU COCUKLARI EBENİZİ SİKTİKLERİM O PELERİNİ GÖTÜNEZE SOKACAM ULAN PİÇŞLER SİZİN YÜZÜNÜZDEN ARAGON BIRKASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

yha herhangi bi yetkili yokmu ya şu veledi banlasın ?

Yha hep anlatılır belki hatırlarsınız Galile bile dünya yuvarlak ve dönüo dediğinde ölümle tehtid etmişlerdi ve bgn o zamanların üstüne bin yıl geçti ama bazılarının kafası aynı şimdi sana laf atarlar ama yapar başarırsan sna knka ,kardeş, ayağı yaparlar ve arkanda olanlardan daha önce download ediceklerine bahse varım :( Ama böle bikaç zibidinn lafıyla bırakıcaksan snde bizi üzersin.İnş Dewam Edersin İnş Başarırsın..Başarılarr ....

doğru söluyor her forumdada oldugu gibi muhalefet olan cok ama işin zorlugunu ve kıymetını anlayanların suçu ne su uskonun bağımlılığından kurtulmamız gerekıyor artık işi buraya kadar getirdin bundan sonrada bırakma devamını getir -12 velet leri takma cocuq bosver onları daima yanındayız biz!

Ko-CuCe çıldırdı Pelerin+(Pathos gloves :D) Patchi istiyor. Agon geriye... Agon geriye... :) :D

doğru söluyor her forumdada oldugu gibi muhalefet olan cok ama işin zorlugunu ve kıymetını anlayanların suçu ne su uskonun bağımlılığından kurtulmamız gerekıyor artık işi buraya kadar getirdin bundan sonrada bırakma devamını getir -12 velet leri takma cocuq bosver onları daima yanındayız biz!

katılıyorum.... :o: bence foruma +15 yap sınırlaması getirsinler veyahut şu frmda küfür eden veledleri banlasınlar aqon un diğer konusunda normal diye bi veled var herkeze sövüp duruyo :D @:@

Son düzenleme:

Biraz fotoyla oynanmış :P

mesala su adam 14 yaşında daha sql server ne bilmıyodur fileslerin açılma sırasını hiç bilmez ömründe bi kere database paylaşımlarına bakmışmıdır server dosyalarına bakmışmıdır bırak paintle foto ile oynamayı bilmez böle bi yorumu neden yapıyor

1-kesinlikle kanında bi bozukluk vardır
2-çekemıyodur
3-**** luguna demiştir bu lafı

bunları dikkate alıpta gerçekten bu işle uğraşanların ümitlerini boşa çıkarma daima yanındayız dediğim gibi 600 kişi online forumda 550 kişi kurulu server ve tanıtımlarına bakıyor su işle ilgilenen toplasak adam gibi 25 kişi çıkmaz bırak konuşsunlar pelerini yapınca yeni bi hesap açalar abi demeye başlarlar iki yüzlü oynarlar ama forumu bırakıcam dıyosun bunu kınıyorum

mesala su adam 14 yaşında daha sql server ne bilmıyodur fileslerin açılma sırasını hiç bilmez ömründe bi kere database paylaşımlarına bakmışmıdır server dosyalarına bakmışmıdır bırak paintle foto ile oynamayı bilmez böle bi yorumu neden yapıyor

1-kesinlikle kanında bi bozukluk vardır
2-çekemıyodur
3-**** luguna demiştir bu lafı

bunları dikkate alıpta gerçekten bu işle uğraşanların ümitlerini boşa çıkarma daima yanındayız dediğim gibi 600 kişi online forumda 550 kişi kurulu server ve tanıtımlarına bakıyor su işle ilgilenen toplasak adam gibi 25 kişi çıkmaz bırak konuşsunlar pelerini yapınca yeni bi hesap açalar abi demeye başlarlar iki yüzlü oynarlar ama forumu bırakıcam dıyosun bunu kınıyorum

bırak filesleri sql yu bence daha bu pc yi açamıyodur kapatamıyodur veyahut daha format atmasını bilmiyodur :korsanh::korsanh:

buda her pelerin davası gibi yalan oldu hayırlı olsun....

Pathos Glove Gibi Bunuda Bıraktım Beyler Beklemeyin Çok Bilenler varmış Onlar yapar artık Kolay Gelsin .

[/B]

Herzamanki Gibi Ztn Hiç Beklemioduk.. Kendin Kendine Konu Açıp Birşey Gösteriosun Bu Demektirki Yorumlara Açıktır Eleştirende Olacaktır Destekleyende.. Bunu Bildigin Halde Bu Konuları Açıp Artislik Dicem Artık Yapıpta Birşeyler Kanıtlamaya Calısman Saçma.. Madem Eleştrileri Kaldıramıosun 2 - 3 Veledin Lafıyla Tüm Forma Gider Yapıosun.. Ozaman Konu Açma Kardesim... Ister Bitmiş Olsun İster Aklında Paylasmak Olsun Ama Ben Burdan Direk Çıkaracagım Şey 1. Yapsanda PAylasmıcaktın 2. Yapamadın Olur.. Bişeyleri Anlatabildim Umarım.. Calısmalarında Basarılar...

NEE PAYLASMASI ADAM BANLAMIS YAAA ! bıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıt

knka ne olur yap yha walla çoq lzm be bu konuda snden iyi adam yok doru diom sana laf atanların a.............. bn

Aqon Çok Pardon Ama Madem Böyle Yapıcaktın Niye Millete Böyle Birşey Sölüyorsun Sen Böyle Yaptıkça Milletin Aklına Böyle Birşey Yokmuş Gibi Geliyor Madem Öyle Konu Kilit Pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt