Uzun Pelerin - Onden ss'li - İsilion & Clan pelerin Renk Degistirme ozellikleriyle..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan prosko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

prosko

Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
270
0
arkadaslar bugun girdigim serverın birinde bizzat uzun pelerine sahit oldum..

adam sadece kendi serverında oldugunu idda etti ve bana bir patch attı msn'den ßende tabikide dogal olarak inanmadım ama oyuna girdim.. Ve birde ne goreyim nerdeyse uskoyla tıpa tıp UZUN İSİLİON PELERİN :o: Cok sasırdım sonra serverdan dc oldum 1 dk lık server gitti. adam uzun pelerini gormemi saglayan dxt dosyasını degistirdi heraldeki diger girdigimde calıstıramadım ama adam dosyanın oldugunu kanıtladı ..

bu mesajı yazmamdan hic bir cıkarım yok sadece solemek istedim. eger adam bana dosyayı paylastıktan sonra hemen pelerini gormemi saglayan dosyaları degistirmeseydi belki uzun pelerini gormemi saglayan db kodlarını yada nasıl yaptıgını ogrenebilecektim..

MESAJI YAZMAKTAN HİC BİR CIKARIM YOK SADECE GOSTERMEK İSTEDİM SADECE 1 FOTO CEKEBİLDİM DAHA VAKTİM OLSAYDI CEKERDİM..bıtbıt
Ondende ss isteyenler oldugu icin bir ss daha

İSTE FOTO : ( LUTFEN KONUYU TAM OKUYUP YORUM YAZINIZ!)

tnto.jpg

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 166KB.
81927614.jpg

Resimde gordugunuz gibi pelerin baya uzun ve usko gibi renk secme bolumu var!.. (ismimi felan kapattım sorun olmasın die)

EGER BU ARKADAS HER KİM İSE BU MESAJI OKUYOR İSE LUTFEN PAYLASSIN PAYLASMAK YAPMANIN %50'Sİ SAYILIR :-:

HADİN HERKEZ ALLAHA EMANET OLSUN :rock:

konu neden kitlendi anlamadın sucsuz bir bilgilendirme mesajı icin..

Cevap: Uzun Pelerin - Onden ss'li - İsilion & Clan pelerin Renk Degistirme ozellikler

Şu adam msn si veya serverinin ismini verde :) bizde isteyelim sende msn nini yazarmısın

Cevap: Uzun Pelerin - Onden ss'li - İsilion & Clan pelerin Renk Degistirme ozellikler

Herşey Hoş güzel tamamda Oyuna girerken pact felan yüqlemedimi bu oyun Uzun pelerin pacti felan yüqlemistir yoqsa nasıl görüceksin uzun pelerini :D Bana Peq inandırıcı Gelmedi Ama ginede paylasım için ty ;)

benim clientte war zaten uzun pelerin pachtini ayırabilirsem upload ederim :D

ArKadaSLar yalan solio 1. ssyi qrdüm bn hatta indirdin olmadı ve o site m 2 sitesiydi işi qücü post kasmak konu kilit plz

kardes patch fln yukledi belki dosya bende hala duruyor ama hangi dosya yada nasıl yapacagımı bilmiorm yardım ederseniz hem payasabilirm hemde bende kullanabilirm..

Dimi bencede patch match atar :D

uzun ama dalga yuq :(

bu paint deilse nolayım bu kadar emin konuşuyorum.

BeyLeR Bu Uzun PeLeRin Deil SaDeCe Az uzun Ve qeniŞ Pelerin Alın Size SS

2z6idsl.jpg

Az Uzun qeniş^^ Bu KaDar Aqon UqRaSıoR Yapmaq İçiN SaBReDin^^

bu paint deilse nolayım bu kadar emin konuşuyorum.

kardes dikkat ettiysen zaten adamın yaptıgı dosyalar yeni heraldeki.. oradaki renk ayarlama felan hep paint renklerinden ama islev goruor gelistirilebilirse guzel olur :pff:

Prosko Ko'nun ismi :) sanırım yani

Beyler yapmaın yalancıya kanmayın 1. ssyi metin2 sitesinden almıstır isi qücü post kasmak konu kilit........!!!!!!

ulan bu adam noob siz dahamı noobsunuz adamın msn sini istemeler yok bilmem bana yardım edin demeler lan noob
1. resim ps ps ps ps . nden tenezzül edip alt+a basıyorsunda yan taraflar skill bar gözükmüyor arkadaşım eziqmsiniz.
2. fotoda ise yandan cekmis aqonun patchiyle ya böyle kolpacılara inanmayın cekn 50 tan resim ceker arkadaşlar bu adam sahtekarın tekidir.
gerçek hayatta birşey yapamamış ama burda bi yerlere gelmek isteeyn 10-12 arasında bi şahsiyettir.

son lafım böylelerine biraz büyüyün de adam olun milletin umutlarıyla oynanmaz !!!

Kardes İtem Dosyasının İçindeki Cloack Die tbl Ler Var Onların Hepsini Bi Dosya İçine Cıkart Arsivle Upload Et Ve Burada Paylas Eger Gercekse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt