Uzun Pelerin - Onden ss'li - İsilion & Clan pelerin Renk Degistirme ozellikleriyle..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan prosko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Uzun Pelerin - Onden ss'li - İsilion & Clan pelerin Renk Degistirme ozellikler

ßiLader Ne sacma Sapan iş yapıyoRsn Ben ortada payLasıLan bır sey qormuyorm. Mod'Lardan ricam Konu qilid user Banned.!!

Cevap: Uzun Pelerin - Onden ss'li - İsilion & Clan pelerin Renk Degistirme ozellikler

Bos Konular bunlar.

Bu nasıl bir adminliktir ki adam senin clientine girip dxtleri değiştiriyor pes doğrusu O_o

Aynen Uzun Pelerin Daha Adam Gibi Yapılmadı Yapdılarda Hep Kırık Çarık Çuruk Bu Photo Shp Bence 2. SS dede Yandan Bi Kere de Arkadan Yoq 1. SS de Photo Shop

yalan atıo :D aynen googlede resmi war bunun

ayrıca waktım yok dio 1 ss koydum dıor ama clan kurmus g1 bilen yapmıs full traşş hemde :D:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

yalan ulan yalan :D uskodan çekmiş... tyonlar pvp de öle değil tmm mı :D daha değişik.. adamı ayar etme :D ayrıca server ismi son resimde yaıyor.. prosko diye..

patch atıyorsun sonra diyorsun patchi sildi senin pc den nasıl patchi sildi merak ettim ^^

İlk defa zerogamer ile aynı görüşteyim.Google görsellerde çıkıyor yani uskodan çekilmiş veyahut ps yapılmış bir resim.

ip verde görelim.

1. ss de en alt tarafa bakın saga sola paint calısması guzel olms konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt