Tamamen katılıyorum. Şimdi gidip sorsan 1299' u kim çıkardı diye, cevap verecek yok. Lakin gidip bir uzun pelerin muhabbeti etsen adam gelir;1299'u çıkartanlar unutuldu ki alt tarafı bitane pelerin yapıldı diye adam kral oldu. Çok saçma işler çeviriyorsunuz, ayrıca Ozan bunu da sana yakıştıramadım.
Konuyu nerelere çektiniz yahu?Ben burada A'qon kimdir veyahutta A'qonu unutmayalım yaşatalım vs. gibisnden şeyler demeye çalışmıyorum.Selim arkadaşım , selim var iken bir çok çakma pelerinci çıkmıştı.Selim gidince hepsi birlikte gitti.Lord_06 ayrıca A'qon bence en iyi pelerin yapandı.Belki görüp geçirmesi gerekiyordu belki seviyesizdi fakat bunların hiçbiri en iyi pelerin yapan gerçeğinden bizi uzaklaştıramaz..Can Sana gelince ben burda A'qonu unuttuk demek istemiyorum konuyu saptırma.Sadece pelerin muhabbeti söz konusu olunca bir çok cengaver çıkıyor ortaya.Demek istediğim selim yok iken onlarda yok.Yani buda selimin pelerin konusunda ki gerçek yeteneğini göz ardı etmemizi sağlar.
Selim Geldi PElerin Yaptı Yarın Gelcek Biri Başka Bişi Yapcak Böyle Böyle Devam Etcek Siz Onları Gözünüzde Büyütürseniz Hayal Kırıklığına Uğrarsınız Çünki Adamın Sana O Pelerinden Baska Verebilcegi Bişi Yok Olmazda Siz Onu Bunu Konuşcağınıza Eski üstadları(Matrix , Exc vs vs.) Konuşun Niye Hala Süper Paylaşım Yapmıyorlar Eskisi Gibi Die Çünki Bu İnsanlar Getirdi Private Serverları Buraya Ve Geliştirebileceklerde Onlar
Vig0Lord , Can , EstanteE ve diğerleri afederisiniz ama lafı kıcınızdan mı anlıyorsunuz?Madem cok seviyordunuz bu kadar kişiyi onun hakkında sizde konu acsaydınız alalala :S Matrix , exc. biz bu adamlarnı yeteneği hakkında birşey mi dedik? Biz salakmıyız da bilmicez adamların kim olduğunuz.Bir kerede okuduğunuz şeye yorum yapsanız şaşardım.Ama sizi adam yerine koyup konu acanda kabahat.
neden alınıyorsun ki? Sonucta onlarla ortak bir şey demedin