EXOTIC1907
Kayıtlı Üye
- Reaction score
- 0
83/1 PK SERVER AÇILDI oto üyelik +7shell set +0 uniqler dragon boşta betada dragonu kapan offical da 500kc sahibi olucak gir pk at serverde devrim bosslardan uniq +1 shell set +8 mavi kutu atıyor mavi kutu uniq atıyor drop rate yüksek ! tüm joplar eşit . bütün itemler bankada mevcut. 7/24 pk zevki isteğe göre savaşlar ve süpriz boss eventler olucak .
eşit sadece yapman gereken 1299client indirip verdiğim ip ye girmek ve pk atmak ! oyunun tadına varıcaksın kar amacı güdmeyen 1299 pk serveri açıldı .
güdmeyen server sizinle 5 aylık kirası ödendi.Offical 3 gun icersinde acılıcak . Sen yoksan 1 kişi eksiğiz demektir.
bende sizin gibi server aramaktan bıktığım için bu serveri açtım kesinlikle para kazanma hırsım yok Allah'a şükür maddi
durumum iyi . Sadece benım gıbı ko aşığı ınsanlar oyunun tadını cıkartsın istiyorum . Daha fazla uzatmadan ip atıyorum aşşağıya bak panpa .
[Server]
Count=1
IP0=137.74.13.210
HPBAR=1
[Version]
Files=1309
[IncludeExe]
Last=1299
eşit sadece yapman gereken 1299client indirip verdiğim ip ye girmek ve pk atmak ! oyunun tadına varıcaksın kar amacı güdmeyen 1299 pk serveri açıldı .
güdmeyen server sizinle 5 aylık kirası ödendi.Offical 3 gun icersinde acılıcak . Sen yoksan 1 kişi eksiğiz demektir.
bende sizin gibi server aramaktan bıktığım için bu serveri açtım kesinlikle para kazanma hırsım yok Allah'a şükür maddi
durumum iyi . Sadece benım gıbı ko aşığı ınsanlar oyunun tadını cıkartsın istiyorum . Daha fazla uzatmadan ip atıyorum aşşağıya bak panpa .
[Server]
Count=1
IP0=137.74.13.210
HPBAR=1
[Version]
Files=1309
[IncludeExe]
Last=1299