✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
NPC'leri açamadım. Evt'lerden mi yoksa db'den mi bakıyorum şuan. Ama saat yeterse ss aşağıda.bu resimlerle inanmamızı bekleme!! choatic yada bf saatini göster öle inanalım!!
NO SS NO GÜVEN!! kus. bakma!! :S
Vurucu kaç tane 1310 server var ki öle konuşuyorsun..
yakında kaynar merak etme 1299 gibi
Diğer 1310 serverlardan farkı ney ? FD Skin mi ? Bide o skill bara baktıkça ölüyorum gülmekten :haha:
Vurucu kaç tane 1310 server var ki öle konuşuyorsun..
15xx ten 1299 geçmek büyük bir devrimdi fakat bunda fazla fark göremiyorum zamanlı bifrostsa demek istediğiniz ben onu 1299 dada yaptım fakat usko gibi değil tabikide
İnsanların iyi oldukları bir alanda ukalalık yapmalarının, yaptıkları şeylerin hiç bir değerinin kalmamasına neden olmasının ne kadar üzücü birşey olduğu gerçeğini ilerde anlarsın umarım.
Hayırlısı bakalım ama bitek bifrost süresi sol üst köşede duruor ve chaotic generator uskodakı gıbı diye fazla kisi gelceğini düşünmüorum serverınıza.. fazla client indiripte gelen olmaz. gördügüm kadarıyla 1299 dan fazla bi farkı yok.. 1310 daki şeyleri 1299a taşıyıp açarsanız daha iyi olur..