✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
İnsanların iyi oldukları bir alanda ukalalık yapmalarının, yaptıkları şeylerin hiç bir değerinin kalmamasına neden olmasının ne kadar üzücü birşey olduğu gerçeğini ilerde anlarsın umarım.
Anlama kapasiten bu ise ne diyebilirim ki ? Ben diğer paylaşılan 1310 server fileslerin konusundaki gördüğüm resimle bu resmi kıyaslayınca arasında sadece FD skinin değişikliği oldu. Bende skinin değişikliğinden bahsettim. Birde bana komik gelen alanı söyledimki bu benim kendimi sizle kıyasladğım anlamına gelmez. Gelemezde. Lafımı nerenden anladın bilemicem ama tekrar okursan belki tekrar düşünürsün. Ben Skini sizden daha güzel yapıyorum, benim skinim resimdeki skinden daha güzel gibi bir laf söylemedim. Her neyse bu senin anlama kapasitene kalmış bir olay.
Bu arada 1310-1299 arasındaki fark çok büyük... Osmanx'de bunu açıklamıştı. Sadece görünür olarak fazla fark yok ama ebenezer - ko.exe 'nin birbirlerine yolladğı veri çeşitleri daha değişikmiş. 1310 Her şekilde 1299'dan daha gelişmiş.![]()
http://www.ko-cuce.com/client-payla...-clientler-ile-1311-cin-serverina-girmek.html buyur arkadasım Rotrko 30mblik bir patch vermıstı bızde bununla çin serverınada gırmıstıkHayırlısı bakalım ama bitek bifrost süresi sol üst köşede duruor ve chaotic generator uskodakı gıbı diye fazla kisi gelceğini düşünmüorum serverınıza.. fazla client indiripte gelen olmaz. gördügüm kadarıyla 1299 dan fazla bi farkı yok.. 1310 daki şeyleri 1299a taşıyıp açarsanız daha iyi olur..
Sen daha gülmekten öl bazı kişilerde olan buglar bizde yok şanslıyızDiğer 1310 serverlardan farkı ney ? FD Skin mi ? Bide o skill bara baktıkça ölüyorum gülmekten
Suana Kadar Böyle Kaç Tane Konu Açtıkda Sizi Kandırdık...Neyse Size Kalmışbu resimlerle inanmamızı bekleme!! choatic yada bf saatini göster öle inanalım!!
NO SS NO GÜVEN!! kus. bakma!! :S
İnsanların iyi oldukları bir alanda ukalalık yapmalarının, yaptıkları şeylerin hiç bir değerinin kalmamasına neden olmasının ne kadar üzücü birşey olduğu gerçeğini ilerde anlarsın umarım.
sizin bildiğiniz tek bug olmasın o ? empirelerin hepsinde yaklaşık 20 30 tane bug var
Büyüklerine cevap verme bakim
Sen daha gülmekten öl bazı kişilerde olan buglar bizde yok şanslıyız
-Warp Gate
-Monster Attack
-Skill
Suana Kadar Böyle Kaç Tane Konu Açtıkda Sizi Kandırdık...Neyse Size Kalmış
-Teşekkürler
Teşekkürler Necro
AGA Sen Söylüyorsan Doğrudur...![]()
Ufak bir açiklama yapmak istiyorum. Bu dosyalar CNKO nun dosyalaridir .. CNKO TWKO ilk olarak ROFD türü geçis yapanlardir. Sonrasinda KRKO JPKO onlarin yaptiklarini bitirip örnegin Yeni bir skin ufak degisiklikler ekleyip ROFD u çikardilar ve yeni lisans çikarttilar. TWKO ve CNKO bu lisansi alamadilar ve iflas ettiler. Bu dosyalar daha önce Elime geçmis olan TWKO dosyalarina çok esit.. Eger Yanilmiyorsam ROFD skini harici bu Ebenezer USKO ROFD da gelen yeni skillerin Bufftypelarini destekliyor çünki TWKO da level 80 e çikiliyordu. En son su Çin serverinde oynadigimda Flame ringlerinin Elementalinin Okundugunun farkina vardim bu 1299 da çalismiyan birsey.. O yüzden 1310 u ROFD olarak görebiliriz. USKO Bi-Frost sistemi daha eksiksiz bir sistem.. Ayrica bu dosyalarin yeni oldugundan dolayi maplar eski kaliyor yani Maplar ya hiç okunuyor yada kisim olarak. Örnegin siz bir 1089 SMD sini 1299 da kullanmaya çalisirsaniz çalismaz. Ya gate in Kordinatlari uymaz smd ye göre yada smd server dosyasina uyum saglamaz... Ayrica exenin ve ebenezerin Cryption u 1299 a göre degismis daha çok USKO nun yeni versionuna uyum sagliyor.. Ben busefer ugrasmicam birakin baskalari ugrassin biraz. Eger geneldeki Konuyu okursaniz Zaten her yaptigim Gelismeyi yazdim.. Oyuna girmek için her yolu gösterdim.. Ama dinliyen olmadi bundan sonrada benim ilgim yok. Buglari fixlemekte basarilar dilerim..
Ayrica hiçbirseyin çalismamasi Idlerin uyum saglamamasindan kaynaklaniyor..
Ayrica hiçbirseyin çalismamasi Idlerin uyum saglamamasindan kaynaklaniyor..