v1311 Ayrıntılı SS Ler !!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeqenD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: v1311 Ayrıntılı SS Ler !!!!!

Translate Google dan çevirdim:

Şövalyeleri ve resim özellikleri miti ve 2,0 sürümü.

1: ve 2.0 sürümü için servis, tüm Landers evrensel değildir, deneyim çok 20 kez oynayabilir resmi web sitesi完整客户端indirin. Sunucu bir alanda ilk kez ve açılış, birbiri ardından İkinci İlçe açılacaktır.

2: Hesap Çince adları oluşturabilir, karakter seviyesi 75 kılıfı, 72,73-75 kendi eğitim ihtiyaçlarını göndermek, MLD bir 68W Yutu deneyime sahip, biz Etki, notu 75 işadamları Bölümü hediye alma ve MLD görevi geldi sağlamak Wu

7 Tarayıcı ve teşvikler altı setleri, silah görevi, her bir kez, iki 60 teslim etmeye sınırlı yeri anlaşma değil geldi. Geri satırda olabilir, 70 saniyede 70 becerileri için.

3: arzu Cabrio 7, üst düzey silah 7 6 setleri yüksek bir olasılık olarak temel donanım olarak bu hizmet, kristal Kulenin 6 setleri, ara silah, 8 beş seti satın almak için oyuncu için 8 satılan MLD.

Olarak görev NPC için Bölümü the Legion Legion MLD uzun kuşatması yapılır, bu savaş girebilirsiniz 4: Tapınağı, kuşatma savaşı, 60, arzu bir ada, gerek kuşatması savaş koşullarına ulaşmak için sürece pelerin, isteği Adası şekilde girmek için Şehir arzu mücadele sonuna kadar insanların hayvan 2 aile

Pillar, in order kazanmış girmek için öncelikli bir saat sonra onlar kaybedecek girmeden önce beklemek zorunda Mayıs verin. Not: The Island Desire ve kamu hizmeti ve çalışma saatleri aynı.

5: Kutsal Prenses PATRON son arzusu, şartları girmek için, arzu kristal taş yedi çeşit bir kurul, bu sorun girmek için izin verilecektir olmalıdır.

6: Servis noktaları dolar çevrimiçi alışveriş merkezi, açık yedi, 3.0 kan kolye 800 yeni silah, ve 8, 9 ve maksimum sentezi açılamıyor artırmak. Değil sentetik takı açın.

7: oyuncular için teşvikler çeşitli 3,0 yeni silahların yanı sıra, yedi, 800 kan kolye gibi zaman zaman hizmet faaliyetleri.

8: yarı için servis PK hizmet, ekipman kolay erişim, 1 necef dönüşüm sonrası elde edilen arzusu makul fiyatlarla Zırh 8, 7 ve altı 7 set at satılık ara silah MLD, yüksek olasılık veya BB miktarlar satın alınabilir获得.

9: In order, malların tüketim ağırlıklı ve hizmet satmak için, tabii ki yapacak öğeleri bu hizmet sunucu masrafları için olmayan oyuncular RMB tüketim satın alamazsınız, sürekli ücretsiz servis!

10: Lütfen herhangi bir mal MLD yeri, işlem gizli yerlere gitmek, herhangi bir öğenin kaybı tüm hizmetler için sorumlu olmayacaktır Bu eser için, 50 Yuan / saat ücretleri ticaret yoktur.互相转告umuyoruz.

11: Bu düzeltme sunucusu sorunlar kamu hizmeti nedeniyle, bu yüzden oyuncuların düzeltme için, tabii ki herhangi bir tazminat yapmazlar servis böyle bir olay oldu, düzeltme çok nadir olgudur.

Edit: Çin server'ı.Galiba 1453 tabanlı...Resimlere Dikkatli bakınız özellikle chaotic Generatör resimine..

Son düzenleme:

ayrıntılı dedidin sadece charları tanıtmıs hö genede sagol incelemiştim.

Gunden gune cogaliyor hayirlisi tebrikler

Congratulations chinese !

genaratör haricinde farklı birşey gröemedım 1299 dan

Sana Ayrıntılı Anlatamam :D Efektler Bi kere Fire Drake Mesela Bunu Bulutlardan Anlaya bilirsin Sonra Devamı SS ler de Mevcut.

Oturup Clienti türkçeye çevirsem kaç kişi indirir acaba ?:D

Yukarda Bifrost süresini göstermesi

Oto lv yazımı

Nik yazımı

Bunlar benim aklıma gelenler.

Oto Lvl ve Nıck mi ?:a:
tzh1d7tmp.jpg

Ssdeki Cleıntta lwl ve ısım yazmıyor :S

servera eklenen itemlerde var

rebirth bile vardır belki :)

Sadece Okadar Değil EMin ol

1299'dan daha çok şey desteklediği kesin. 1453'e 1 adım daha yakın. Effectler konusunda, uifler konusunda.

DB den chaoticin Bytype ını alsak yeter 1299 a getirilir. Ama çalışırmı bilemem. Denemek lazım

Geri
Üst Alt