v17xx Usko Moradon (Chaos Network)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _WurucU_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: v17xx Usko Maradon (Chaos Network)

şunu paylaşında zaman geçmeden şu buglu maradondan kurtulalım :)

Cevap: v17xx Usko Moradon (Chaos Network)

paylaşmıyacam diyor kendi serverimda kullancam diyor ama kendi serverida aylar sonra açılır galiba :)

patchi userlerle paylasıcagına eminim.. smd yi verceğini sanmıyorum ama smd yi yaptım.. anvil ve gateleri ekledim smd ye dönüstürmesi kaldı bi :) calısacagından adım gibi eminim :D

Son düzenleme:

moradını yaptım diyorsun paylaşmıyacam diyosun kendi serverimda kullancam diyorsun hadi ona eyw server ne zaman açılacak diyoz daha uzun var diyorsun

Anlamamamakta ısrarlıyım dıyorsun ;) Cocuk işi degıl bu yapılıcak daha cok sey var illa zaman alacak bu durum.17xx VERSİONDAKİ Her durum aktif olmaya calısılıyor.Az sabredın.
[MrCaKaBo]

2 tane bug kaldı zaten 1 tanesi arena diğeride clan bayrakları bunlardan başka hiçbir bug yok.Bunların üzerinede çalışılıyor.Bununla beraber Yeni ko-panel ve power up store yazılıyor.

hadı abıcm beklıyorz ! basarılar

2 tane bug kaldı zaten 1 tanesi arena diğeride clan bayrakları bunlardan başka hiçbir bug yok.Bunların üzerinede çalışılıyor.Bununla beraber Yeni ko-panel ve power up store yazılıyor.

hadi KAAN kardes en kısa zamanda serverimizi geri istiyoruz yeter bu kadar ayrılık (=
saka bi yanada kolay geLsin... basaralarınızın dewamını beklioruz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt