Valante PaneL v3 Bitirmek Üzere Olduğum Şahane Panelin birkaç Görüntüsü.!

Konu Yazar

Valante ©

New Member
Ocak
93
0
Sitemin Özellikleri,

Önceden Belirteyim. Panel ProjectKE'nın Değildir. Sadece Ona Esinlenilerek Yapıldı.
Ben KE Dışında hiçbir Panelle bukadar Uğraşmadım eskiden hep adamlar nasıl yapmış diye sölenirdim
ondan dolayı birebir aynısnı yapmaya çalıştım. aldığım 1-2 şey var oda sadece vote sistemi birde
rankingleri sıralarkenki görüntüyü sağlayan html kodu.
haber Ekleme scriptindeki html editör için apoya ve panelin asıl kodlarının sahibi 3nqiN'e teşekkürler.
chat scriptini aldığım ganks da sağolsun fakat.
Onunkinde Internet Explorerde Çalışmıyordu Oyuncu Nıckını deıl gırış ıd sını gösteriyordu
reklam küfür yazılabılınıyordu.
Bu Chat sciprtinde reklam yapamaz IP veremez kısaltma küfürler bile edemez.
Internet explorer ve butun tarayıcılarda sorunsuzdur.

Power Up Store Scripti çok zor oldu çalıştırmak aylardır elimde olan ama hatasını bulupda çalıştıramadığım scriptimi düzenledim ve çalıştırdım. çokda hoş oldu!
alınan itemler oyuncunun kasasındaki boş bir bölmeye gelir.

vote sistemide ona bağlı olarak koyduğunuz itemleri almak için belirlediğiniz cash gerekir ücretsizde koyabılırsınız cash kazanmak için lıstelenmış linklere tıklamalıdır. 5 cash kazandırır
çoğu kişi bilir gtop100 xtremetop100 gibi vote siteleri yabancı oyuncuların platformudur.
kendim düşünmüştüm global ke server açmayı aynı eskı projectKE stıll :) top100 lerde 1. olan 300+ sabah akşam onlinesi olan gibi. :D

Üye Girişi yapınca
Giriş yaptığınız yerde rütbeler vardır.

Rütbe Script için Engine tşkler. ( rütbeler renklidir. kırmızı administrator yeşil gm gibi )
Normal Üye
Premium Üye
Yasaklı Üye
Game Mater
Administrator

video için FaceOF a tşkler başkada bişi kalmadı buyrun yorumları bekliyorum

İçindeki çekememezliği kusacaklar hiç yazmasın sadece resimlerin panelin güzel & çirkinliğine göre
yorumlar istiyorum. diğer şeyler için değil.

Ha Bu arada Paintden yapıştırdığım için üst üste gelmiş bazı resimler :D

[email protected] - Bana Ulaşabileceğiniz MSN.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Valante PaneL v3 Bitirmek Üzere Olduğum Şahane Panelin birkaç Görüntüsü.!

güzeLmiş :d paylaşcakmısın haci söylim deymez paylaşmaya

Cevap: Valante PaneL v3 Bitirmek Üzere Olduğum Şahane Panelin birkaç Görüntüsü.!

Değil Panel Günahımı paylaşmam ben :) geçti o mevsim :)

Güzel Bir Çalişma Cikmiş Ortaya Tebrik Ederim.

Güzel panel satacaksın anladığım kadarıyla iyi satabilmen çinfarklı görünüm vermelisin çoğu kişi paneli görüntüsü için alır mesela ben :)

ÖZELLİkler güzel fakat Tema Çakma ;)

Temayı Mesela Degişik Yapabilirsin Arkadaşların Dedigi Gibi ..

tema sistemi yapıyorum zaten :) + satmayacağım + kendi hoşuma giden neyse onu yaparım dediğim gibi ben ProjectKE'ye çok özenmiştim birebir aynı yapmaya çalışıyorum ha diceksiniz Paneli yokmu sende evet var. hatta Orjinal ProjectKE'nın DB'sıde var Yaklaşık 70-80 CP_ li tablosu var :) Herneyse. Dediğim gibi paneli tamamlayınca tema sistemi yapacağım ha bu arada panelin dil seçeneği sistemi var 1 paneli tamamıyle ıngılızce veya turkçe yapmak için sayfa sayfa dolaşmanıza gerek yok tüm yazılar 1 dosyanın ıcındedır rahatlıkla her dili yapabılırsınız :)

Hihihi apo çok kirli çıkıdır. ama paylaşma hatasına bi kez düştü bidaha düşmüceğine eminim :) yeterince kulağını çektim bu konuda

GüzeL ama DaHa Oncede AcmamişmiydiN boYLe Konu ? :)

Pardon BeyLer. .!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hayır açmadım.

O kadarda farklı bişey yk mykol bölümü hariç

Geri
Üst Alt