Valendil83 Kimdir Bi bakalım. . . ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan valendil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

valendil

Member
Eyl
308
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Can 19 yaşındayım, İstanbul/ Beşiktaş Dogumluyum Dogma Beşiktaş Büyüme 8,10 il gezdim yanı anlıyacagınız Koyu Ama Çok Koyu bı Beşiktaş Taraftarıyım.

Knight Online dönemimde İlklerden Biriyim Ares Serverinda Poliana Adlı Priest'ım bulunmaktaydı. Gezip gördügüm Clanlar Ins0mnia(Zero ve F9 Bu ailede Birlikte Çok iş yaptıkları Zaman ilk Oyunu Ögrendıgım Zamanlar) , Hatred (Halada Hayranıyımdır Türk ve Diğer Ülkelerden) Deus_Manus (Sadece Polonyaca Konusurlar)
Fire ( Simgeleri Mükemmel idi İngiliz Bi Clan)

Yanı Bu Aileleri Gezdim Ve bir çok kişi ile tanışma fırsatım oldu çunku biz ilklerdendik Ares serverinin ve Karus Irkındanda Baya Tanıdıgım Vardı Buradan Benı tanıyan Arkadaşlarımada Selamlar, İngiliz veya Başka Ülkelerdeki Çogu Kişinin Msn Adresi,Facebook ları bulunmakda Oradanda Görüşmekteyiz..

Carekterimi Sattım Oyunu bırakmak için neden mi ? Buyrun..

Ko Oynarken Lise de Hazırlıkdaydım Bilirsiniz Eskiden Lise ye geçiş Ardından Hazırlık olurdu Hazırlık da Neredeyse Devamsızlıgı Doldurmuştum Raporlu Raporsuz Her türlü yanı Knight Online için :) Ardından Lise 1 e geçtim ve Geçtigim gibi Kalmıstım Knight Online Dan dolayı Başka hiç bi sebep yokdur Okula Gidicem Diye Cafeye Okuldan Cıktım dıye Eve gider Gene Pc başına otururdum Bilemıyorum Altını Çizerek Diyorum Knight Online Pk zevk'i İnanılmaz Şu hayatta Kız Arkadaşımla Sevişmek yerine Ko oynamayı tercih eden biriyim o derece fanatikligim vardı oyuna. Lise 2 ye geldıgımde Bir daha Kalmamak Okuldan Atılmamak ıcın bıraz gayret gösterdim ve Lise 3 e geçtim Ben Lise3 e geçtigimde Liseyi 4 sene yaptılar Ve hazırlık kalktı Neyse Lise 3 de Ben Gene kalınca Okulu bırakmak Zorunda kaldım Ama Hayatımın Değiştigi Noktaya gelicem

Açık liseye Başladım ve Açık liseden Bitirdim İnanılmaz Kolaylıklar Sağladılar Hocalarımız. Sonra Üniversite Sınavlarına girdık ama patlattık İddaa oynar gibi Sinav cıkarttık :)

Gelelim Hobilerime

-Fulbol oynamak
-Şu an Yaşadıgım İL de Deniz bulundugu için yazları Denize girip güneşlenmeye bitiyorum
-Knight Online dan Anlıyan arkadaşlarımla Bi yerde Oturup Cay,Kahve icerek Ko dan Bahsetmek :)
-Yaşama nedenim olan Ailemle Bir arada olmak
-Herkez gibi Klasik olan :) Kitap okumak,Film İzlemek vb.

*Ben Bu forumu Gercekten Çok sevdım bu tema yoktu ben kayıt oldugumda yanı bu kadar cancanlı bı site değildi ama öyleyken bile günde en az 4,5 saat online oldugum bir siteydi devamlı hala takıp etmekdeyim.

Herkeze Sivil Hayatında Başarılar Dilerım Bütün Burada Bulunan Arkadaşlarada Şimdiden Menmun oldum Demek istiyorum Sağollun..

Ekli dosyayı görüntüle 4168

Cevap: Valendil83 Kimdir Bi bakalım. . . ?

Aramıza Hoşgeldin Can , Bende Murat Umarım Forumda Eğlenceli Vakitler Geirirsin..

Bu arada Bende Aresteydim ve hala Aresde hale hazırda bir karakterim bulunmaktda ve işin ilginç tarafıda Zerolarla f9larla 4 sene kadar aynı klanda kaldım :)

Cevap: Valendil83 Kimdir Bi bakalım. . . ?

Memnun oldum Can , ben de Burak .

Geri
Üst Alt