Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

yaff nasıl olacak içinden bir kaç şey çıktı basıyom saçma sapan şeyler açılıyo daha detaylı anlatır mısınız?

Bu db yi paylaşmak zorunda kalan bilal.Asıl bu db yi ondan önce verene kızmak lazım.Zaten 100 kişi indirmişti.Bilal de kendisi paylaştı.Kızacağınız kişi bilal deil size öle söyleyeyim.

bu dbyi satan vatandas sen degilmiydin bilal efendi?paraları aldın aldın satacagına sattın dbyi sonra cık paylas.sana para veren onun bunun cocugumu?150 lira aldın bizden bi dbyi dogru duzgun calıstıramadın heryerinde bug her yerinde baska bi b.k püsürük vardı.yazık...bizden aldıgın 150 lirada haram olsun sana cıkar insallah bi yerinden!!

Bizde verdik 150 tl db ye mertsumer ben bilal.150yi al sat 3-5 kişiye sonra paylaş yazık yukardaki arkadasın dedigi gibi cıkar inşallah biyerinden ki nerden cıkacagı da belli zaten

Ettiğiniz beddualardan önce nedenini bir sorabilirdiniz.

Benden önce KoMaster DB yi paylaştı herkes indirdi konuyu sildirdim ben paylaşmak zorunda kaldım.. Bu kadar ağır beddua etmeniz beni üzdü.

Rebirth Shell İconları gözükmüyor takıncada gözükmüyor :S

Teşekkürler rebirth sistem olan db sonunda bulabildim gerçekten sağol

Ettiğiniz beddualardan önce nedenini bir sorabilirdiniz.

Benden önce KoMaster DB yi paylaştı herkes indirdi konuyu sildirdim ben paylaşmak zorunda kaldım.. Bu kadar ağır beddua etmeniz beni üzdü.

iide komaster yaptıgı tüm db leri paylastı bence bosver biraz abartıyorlar bunu yazanlarda emınim arkadaslarına saga sola dagıtmıslardır bu db yi böyle yayıldı ztn

DB benim istediğim gibi paylaşırım zaten ben paylaştığımda o konuyu silen yöneticide kabahat var benim olan bişeyi bana paylaştırmayanda yani.

Hadi bilali salla'da mehmet sana yakıştıramadım bu olayları senin emeğin büyük bu db cok özeldi ve paha biçilemezdi şimdi valentina db rezil oldu sizinle beraber helal olsun.

Beyler Bilal Kendi Soyluyor ::: BU DEVIRDE BABANA BİLE GUVENMEYECEKSİN::::
Bu DB yi Burda Herkese Sunmasında Ben Art Niyet Ararım
Bilalde Kusura Bakmasın Devir kötü Kollamak lazım ....

dbdekıelbıseler gıyılmıor tıklıyorum ustune gıdıo gerı donuyo nasıl duzeltebılırım euko clientri daha beter yapıyo en iyisi mmporg client elbiseleri nasıl giycem yardımcı olurmusunuz ayrıca valkyrilerde gıyılmıor bos kodları neler?

son olarak teşekkürler bilal teşekkürler sana :D

DB benim istediğim gibi paylaşırım zaten ben paylaştığımda o konuyu silen yöneticide kabahat var benim olan bişeyi bana paylaştırmayanda yani.

Databasede yaptığın birşey söylesene ?

Geri
Üst Alt