Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

Bilal Abi bug kaynıyor sayayım
By_ArmatadH diye çar açan kral oluyor. BALLOT BOX'ta ekli :)
DUPE_CHECK tablesinde onca isim var o nicklerden birisiyle çar açarsak bann yiyoruz.
Sloth kesip Fragment düşürüyoruz. Attiladan çıkan Pendantları alıyoruz. Saçma :(
Ebenezerin exesi virüslü ve saldırı alıyor PwKoxp ve Merchant Hack yapılıyor :(

Daha sayamadıklarım var bunları düzeltip yeni bir database paylaşırsan memnun oluruz. :)

İzin verirsen bunları bende düzeltebilirim :D:D

Paylaşım İçin Teşekkürler...Başarılarının Devamını Bekliyoruz.

Bilal Abi bug kaynıyor sayayım
By_ArmatadH diye çar açan kral oluyor. BALLOT BOX'ta ekli :)
DUPE_CHECK tablesinde onca isim var o nicklerden birisiyle çar açarsak bann yiyoruz.
Sloth kesip Fragment düşürüyoruz. Attiladan çıkan Pendantları alıyoruz. Saçma :(
Ebenezerin exesi virüslü ve saldırı alıyor PwKoxp ve Merchant Hack yapılıyor :(

Daha sayamadıklarım var bunları düzeltip yeni bir database paylaşırsan memnun oluruz. :)

İzin verirsen bunları bende düzeltebilirim :D:D

Kral olarak ekliyse kral isminde char açanın kral olması kadar doğal bişey yok.. Değiştirebilirsin..
DUPE_CHECK i alter yapmak çokmu zor ?
Sloth Kesip Fragment düşürüyorsun EP+1 vs. itemlerin dışındada itemler geliyor onları yazmamışsın..
Ebenezer exesi saldırı alıyor demişsin kaç aylık ebenezer.. benim zamanımda ne pwkoxp ne merchant hack vardı..

Madem düzeltebiliyosun düzelt hö

Son düzenleme:

Bana şu quest npclerı vs. vs. bunları açmak için gerekli patchı verırsen sevınırım hatta havalara uçarm bilal.

wow mükemmel bi data base teşekkürler :D birde bende oto master oluyodu önceden şimdi kurduğum zaman oto olmuyo nedeni nedir acaba öncenden de aynı server fileslarla açıyordum :S anlamadım gitti inşallah bunda oto master yapar ama bunda yok sanırım yazmamışsın genede şu sorunu nasıl çöze bileceğilmi söylersen sevinirim :)

ArkdşLar kaç qündür uraşıorum ama yapamıyorum VİSTA ya NasıL kurabiLiriz Private Server Bi yardım LütféN ..!

ArkdşLar kaç qündür uraşıorum ama yapamıyorum VİSTA ya NasıL kurabiLiriz Private Server Bi yardım LütféN ..!

Son düzenleme:

battle2_0722.smd hatası veriyo oradan buradan buldum değiştrdm ama gene aynı hatayı verdi atarmısın bana o dosyayı ?? yada koyarbilrmisin maplerini :S:S cem.cakir@hot...

Son düzenleme:

Bilalcim öncelikle harika ötesi süper bi db emeği geçenlere teşekkür ederim.Ayrıca bişey sorcaktım... Rebirth sisteminin nasıl işlediği hakkında aydınlatır mısın npc bulamadım da :S ??

Bilalcim öncelikle harika ötesi süper bi db emeği geçenlere teşekkür ederim.Ayrıca bişey sorcaktım... Rebirth sisteminin nasıl işlediği hakkında aydınlatır mısın npc bulamadım da :S ??

NPC si yok. Sadece itemler var..

Güzel Paylaşım Teşekkürler.)))

tesekkürler kardes sagolasın ama hazır item olmsa dı iyi olurdu saygılar

Geri
Üst Alt