Ver. 1453'den Resimler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JrSmoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ver. 1311'den Resimler

linuxda kurarız icabında pc dergilerinde her ay beleş dağıtımı var linuxun :D

Teşekkürler sag üstte oto isim ve lvl yazıoyr galiba yada düz skin .

Knight ---=== sürüm 2.0 müşteri hizmetleri 185.125 (GM 557) "ve" Knight Online ""===--- beri tekrar operasyonlarına son haber
Tüm oyuncuların Sevgili "Knight Online" arkadaşlar:

22 Şubat 2003 Sohu işletim ajan gelen resmi açık beta sürümü bu yana bu yana, "Knight Online sevgi ve takdir kaliteli oyuncuların oyun kendi iyi numarası" için kullanılır. Dört yıl, Sohu oyunları sürekli, Knight Online sırada "ürün ve hizmetler geliştirmek" oyuncuları tam bir aralık sağlar oyun sahiptir.

Sohu.com A.Ş. ve Güney Kore sözleşmelerin imzalanmasından bir sonucu olarak 15 Kasım 2006 resmen ajan işletim süresi dolmuş olacak "Knight Online Çin" in resmi operatör hizmeti 0:00 Kasım 15, 2006 tarihinde durdurmak olacak. In order olan "Knight Online" Oyuncunun haklarını korumak ve Çin'in çıkarlarına, Güney Kore oyun Sohu kararın "Knight Online", sunucu ile istişarelerde sonra sürekli çalışmaktadır 18 Mart 20, 2021 saat ve genişletilmiş oldu çok kullanıcı yardımları ve tazminat tedbirleri sağlar. Mart 20, 2021 6:00 üzerine, "Knight Online" in Çin durdurulmasına sunucu grup olacaktır.

Bu noktada, Sohu Bölümü Oyun tüm personel olmuş ilgi ve destek "Knight Online", tüm arkadaşlarım benim samimi teşekkür uzatmak gibi! Sohu da oyuna dikkat için, herkes için daha kaliteli online oyun adamaya devam edecektir!

Için etkin bir şekilde hak ve kullanıcıların çıkarlarını garanti altına almak için, tazminat gerçek durumun sürecinde ortaya çıkması adresine ve ilgili önlemler haklarını ayarlamak tedbirler firmamız saklı tutar.

+ rep pls kaynak: translate.google.com

Bunlar 1453 değil mi? Zaten Longh0rn. da belirtmiş 1453 olduğunu. Konu başlığı değiştirildi.

Cevap: Ver. 1453'den Resimler

ne çözmesi knightonline.cn admini var bu dosyalar adam sitesine koymus resimleri en kısa zamanda sever acıcak sanırım

Bu caponlarda Hep bize bişeyler gösterio sonra yok size bişey diolar kancık herifler :D
Bunda Sonra bizde onlara bişey gösterelim dimi I :D
Yeni Bir Exe vE Ebenezer Üzerinde UgrasıoRm Bugun Yarın SS Korum bakalım Beğenicekmisiniz (:

yaw bu 1453 degil alla alla 1453 de usko moradon yoktu 1506 da gelmedimi usko yeni moradon :@:

Resimleri paylaşan arkadaşa bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim..

yeni maradon 1506 da geldi... ama o resimlerde yeni maradon falan yok nerden çıkardın :D bide usko maradon 1506 da geldi demişsin ondan öncekiler usko maradon değilmiydi :D

Hayır, 1453'de geldi...

Usko yeni maradon dediğiniz şey şuanki maradon ise hayır 1453'te gelmedi. V1453'te şu maradonun yerleri beyazken yeşil oldu sonra duvarların rengi felan değişti arena giriş yeri değişti.En azından ben böyle hatırlıyorum ve bunu kanıtlayabilirim elimdeki ss'ler ile.

Geri
Üst Alt