Selamlar
Arkadaşlar daha once resimli olarak anlatmıştım fakat bazı arkadaşlarımız icin daha olsun diye video cektim ve upload ettim..
Video Link : Ko-Cuce.Com , .Net // Jokker
Video İcinde Txt'te anlatım yaparken bir sorun oldu videonun ilk 1 Dakikasından sonra düzeliyor fakat sorun var derken gene anlaşılıyor
Genede anlamayanlar icin ;
Anlatımda Kullandıgım Txt :
Video Link : Ko-Cuce.Com , .Net // Jokker
Video İcinde Txt'te anlatım yaparken bir sorun oldu videonun ilk 1 Dakikasından sonra düzeliyor fakat sorun var derken gene anlaşılıyor
Anlatımda Kullandıgım Txt :
Selamlar arkadaşlar , simdi sizlere HyperCam ile nasıl video cekildigini ve bu videolara nasıl müzik ekliyebileceginizi anlatıcagım..
1-) Programımızı Acıyoruz ( Ben Video Cekmek icin Onceden acmıştım )
2-) widht ve Height Yazan yerlerden Video'nun cekilmesini istedigimiz alanı olcekliyoruz.Tam ekran cekmek icin İzleyiniz.. Gordugunuz üzere Goruntu Ayarlarından
Video Olcegini Ayarladım..
3-) Video Cekmeye Başlamak İcin Start Rec. Kullanabiliriz.. Fakat oyundaysak ve alt+tab yapmak istemiyorsak program bize kısayol tuşları hazırlamış bulunmaktadır.
Bu tuşları siz kendiniz belirliyorsunuz .. Gordügünüz Gibi.
4-) Simdi Gelelim Video'ya nasıl müzik ekliyebilirizDikkatlet izleyiniz , Hepinizin bilgisayarında oldugunu varsaydıgım program movie maker
![]()
Sırada Size Video'nuza Nasıl Müzik ve Yazı Ekliyebilceginizi Anlatıcagım. Videolar Bolümünden Kaydetmiş oldugunuz video'yu seciyoruz.. ( Bilgisayarımda Kayıtlı Olan Bir Film Sectim )
Simdi > "Ses veya Müzik" Tıklayarak Video'ya eklemek istedigimiz müzigi seciyoruz Daha Sonra ; Gordugunuz gibi video ve resmi sürüklüyorum aşagı dogru.
Boylece her 2'side şeride eklenmiş oluyor.. Yazı eklemek istersek ..
Orada ki animasyon degiştir bolümünden efect secebiliyoruz.. yazı tipi ve renginden yazının fontunu büyüklügünü ve rengini ayarlıyabiliyoruz
Nasıl kaydeticegiz ?
Dosya > Filmi Yayımla Diyoruz > Bu Bilgisayar > Adını ve Konumunu Belirliyoruz. Ve Oldu da Bitti![]()
Bu tip programlar her zaman once ko-cuce'de paylaşılır. Eger siz daha fazla bilgi sahip olmak istiyorsanız Ko-Cuce - vBulletin Ko-Cuce - vBulletin
[email protected] Sadece Mail Yoluyla Ulaşabilirsniz
Ko-Cuce - vBulletin // Jokker