[Video] Eticat OnLine

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Video] Eticat OnLine

CyperSoniX1; Bu haliyle ilgili resimler eklemiştim o konudaki yorumları okursanız 1,5 2 sene önce yaşanan olayı anlayabileceğinizi umuyorum.
blackman06 ; Usko ile alakası yok :) Bu Eticat OnLine. Cleaver görevi vs... hepsi bulunmakta ve hepsi orjinal.

Güzelmiş , ellerine sağlık .

Gerçekten Güzel Bir Çalışma Tebrik Ederim. Başarıların Devamını DiLerim

Arkadaşım usko derken yani ,

Fire Drake, oyun Fire Drake mi oldu ? Eskiden 5-6 yıl önce normal usko da şu an ki 1299 gibi yani öyle oynardık,

1 gün felan oyun kapalı kaldı, patch attı baktık fire drake olmuş, skin değişmiş yeni görevler, felan bir sürü özellik,

Bizdemi geçiş yapıyoruz bunun gibi , yoksa senin yaptıkların birer birer mi ? ( yani cleaver görevi, normal exp - item görevleri, sağ alttaki çıkan çocuk felan )

bunları yavaş yavaş mı yapıyorsun yoksa bizde usko gibi geçişmi yaptık onu sormak istedim :D

Birebir; exp'leri birazcık kolay yaptım, görevlerin tamamı orjinal, level sınırı 70, upgrade oranları normal, bonus noah (2x, 10x, 100x, 1000x) var, max var (sağ altta çıkan) vs...

bence İyİ bİr vps sİrketİ bulana kadar anlaŞma yapma yoksa dosyalari unutursun... Dİkkat et localdan oynariz emegİne yazik ortalikta ne İt ne kÖpekler war sÖylersem hepsİ ularlar..... Emege saygi aga...

bu dosyalar oyun açıldığı gibi çalınır zaten yani bence sen elindeki dosyaları nakite dönüştürmeye bak emin ol oyunu açıpta bu dosyaları çalmayı hesaplayan yüzlerce kişi vardır... ben olsam türkiyeye açmazdım bu sunucuyu türk iplerini banlardım çünkü biz her zaman elimizdekilerle yetinmeyi bilmeyiz.

O kadar merak etmeyin şuana kadar hiçbir Çin'li sunucusu (likeko hariç) hacklenmediğine göre benden bu dosyaları alabilme olanakları pek yok. Ben bu dosyaları alana kadar 1,5 yıl geçmiş. Benim 1,5 yıllık emeğime göz dikenleride artık kimse çocuk değil direk adli makamlara taşıyacağım. Dosyaları çalmaya çalıştığı için değil, sistemime sızmaya çalıştığı için. O lamerlar emin olsunlar gözümün kararacağı tek nokta bu. Zaten güvenlik konusunda geçmişimi birçok kişi biliyordur o kadar merak etmeyin :) Ayrıca zaten sunucular Hollanda merkezli, aracı firma ise Türkiye'deki en iyi firmalar arasında yer alıyor.

doğukan seni tanırım dışarda bu dosyaları satıyorlar 3milyarla 4 milyar arası sohu cin elemanları geçenay birkac kişi dolandıırp parayı cinlilere kaptırmışlar tam güvenirli adamlar degil emeksizler ortalıkta dolaşıyor dosyaları caldırsanda caldırmasanda dedigin gibi önce sistem güvenligi sonra dosya güvenligi sonra veritabanı sonra wep panel dosyaları site yoluyla indirmek imkansız cünkü böyle birşey açılsada odbc destekli siteler mevcut onlara panel kurulur :))) Dosyaları vps site yoluyla calamazlar söyleyende halt etmiş anca vps şirketindeki bir eleman yedek alır uplarsa olur oda makeme yoluyla başına biton dert alır onuda yapmaz sanırsam..
saldırı yapan kişileri yakalamak basıtır.. Paraya cevirmektense geliştirmeye devam etmesi daha olumlu bakarım.. geliştirip satarsa daha bir olumlu bakarım dogukan arkadaşımız bizden iyi bilir işini yolunu... ondan ona güvenimiz sonsuz eticat online 1453 sw acılsın ko yatırdıgım paraları türklere verim hic olmassa masonlar kazanmaz... Hacklenen ıp dava acma olayı dogukan arkadaşımız biraz girmiş dava açılır açılmasınada o kişiyi buldugunda dava açılırsa sonuc alınır yoksa haybeye acar günlerce yıllarca sürer sonuc alması.. biz deaclieated almak icin 140 tl bir para yatırdık adam o parayı aldı kactı adamında büyük bir sitesi wardı.. davayı actık hesap numaralarını verdik adamlar istanbul bakırkoyde cıktı 12 yaşında bir cocuk.. adam diyorumda.. bu işe girenin ne olucagını mahkeme verir 140 tl icin 2 yıl ugrastık adamların siteside banka numaralarıda cökertildi.. adamlar yabancı ülkeden hesap acmışlarki dondurulmasın.. okdar düşüncelere bakın 13 yaşındaki cocuk 2 3 kişiyle ulus arası calışıyor.. neyse İnternet alemi kötüdür diyenlere Kullanmasını bilene cok iyi kullanmasını bilmeyene cok kÖTÜ alkol uyuşturucu bagımlılıksa buda öyle bir masal radyasyon bagımlılıgı.)) hadi kendinize mükayet olun saygılar

Çok güzel bir çalışma inş kısa zamanda açarsın özellikler zor db olmasın orta olsun savaşları çok merak ediyom ata dönüşcez fln süper ya

svs1.jpg

svs2.jpg

svs3.jpg

svs4.jpg

svs5.jpg

svs6.jpg

Al sana savaş al sana at :D Hem merakınızı gidereyim hemde bug var mı diye kontrol edeyim dedim. Savaşta kaptanlar ata dönüşür, özel skiller aktifleşir.

Ekleme:
Item isimleri hariç tamamen İngilizce'ye çevrilmiştir.
Gate isimleri kaldı birde. Çinli bir arkadaş bir bugu fixleyecek ondan sonra sorunsuz hale geliyor.
Birde şu konuyu belirteyim. Özel bir client hazırladık koruma için bir memory protect yazılımı kullanıyoruz. Bu yazılımı daha önce kötü niyetli kişiler keylogger filan gizlemek için kullandıklarından anti-virüsler uyarı vermekte. Bu sorunuda bildirmek istedim.

Son düzenleme:

Belli değil şuan için açacağım desemde yalan açmayacağım desemde.

bence açın derim eğerki alt yapı eksikliği var ise bunu karşılayacak firmalar olacaktır sponsor olarak zaten ilk ayda yeni sunucu ücretini çıkartırsınız :) sorunları bir an önce halledip açmak en iyisi olur

doğukan (yaşını bilmediğim için direk isimle hitab ediyorum yanlış anlama) bence sistemin güvenliğini istiyosan önce fiziksel güvenliğini sağla yani serverı evinden aç bu sayede vps'e vesaireyle uğraşmazsın hemde dosyaların başkası tarafından yedeklenememesini sağlarsın datacenter'e vericeğin parayı internet hattına ver hem bi problem olduğunda datacenterl'le uğraşmazsın. serverı aç eminim çok fazla oyuncu gelicektir pus sisteminide güzel oturtursan herşeyin parasını rahatlıkla çıukartırsın diye düşünüyorum. serverı test etmeye gelebilirim :D

Güvenlik konusunda bir tereddütüm kalmadı, Türkiye'deki en ileri gelen firmalarının birisinin aracılığıyla, yurtdışında güvenilirliği ve kalitesi ortaya konmuş bir datacenterdan sunucular alınacak. PUS sistemini açıklayayım:
2 Tür alışveriş şekli var. Birisi E-Esn (Eticat Elektronik Seri Numarası) diğeri Paypal. E-esn'ler oyun bayilerine toplu halde satışı gerçekleşecek, paypal ise tamamen otomatik bir şekilde işlemekte. Yani para ödendiği anda onay vs... istemeden alınan Cash'ler eklenir bekleme sorunu çözülmüş olur. E-esn sistemide gayet güvenli bir alt yapıya sahiptir. Birkaç bayi ile anlaşma yapmaya çalışıyoruz. Cash fiyatlarına gelince:
Kod:
500 Cash -> 5$
1000 Cash -> 9$
1500 Cash -> 12$
2000 Cash -> 14$
ön görüyorum. Eşyaların cash değerleride abartılmamış şekilde.

vay vay vay çok güzel ilerlemeler olmuş, umarım bu yazın açılır.Yada yaza kalmadan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt