Vps Aldım Ama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byoski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B
Konu Yazar

byoski

Guest
Beyler Ben 2 gun Once vps Aldım Ve Serverı Kurdum Ama Ebezer Ve aı server 4 e kadar sayıyor Oyunda hayvanlar Gözükmüyor Sizce Bu Neyle Alakalı Bi Sorun??

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Vps Aldım Ama

Bak aı server connect fail hatası verirse canavarlar gözükmez,

bu hatanın nedeni ya 2 tane aı server açman, yada dbdeki problem.

problem derken q.a bölümünde ardream boss monster kodu var, o hatalı olduğundan hep hata veriyo.

yok aı server normal acılıyor sonra ebenezer i calıstırıyorum..ve 4 e kadar sayıyo:Scanavarlar gozukmuyo ve npc ler

bir cok map denedim ama olmadı:S

bendede bu hata vardı en sonunda sildim eyed kotalıysan hic kurma cok yiyior ztn ::) sql sil baska yükle belki olur ama maptan sorun

MAPDA deiL sorun sorun Olan - Wİndows etipse 2003 İştetım sıstemı olan makınalarda
npc ler ve canavarlar gozukmuyor -Windows XP pRO kur sorunun duzelir.

Sorun ODBC'den olabilir , İşletim sisteminden olabilir , K_MONSTER,K_NPCPOST Tablolarından olabilir , MAP'lardan olabilir :D ...

ben adım gibi eminim maplardan bide sürümün xp pro olursa iyi olur. vistada sorun yaşadığımız gibi editionda da yaşıoruz.

Heç Uğraşma Ayalayacam Die Direk Format At %100 Düzelecektir Ben Böyle Halletim

Sorunun tek bir sebebi var. Ebenezer.exe' nin Windows 2003 Server işletim sistemi ile uyumlu olmaması ve exe'yi tam olarak açamamasıdır. MapLar db vs... Hiç bir alakası yoktur.

İyi forumlar.

Rs

Sorunun tek bir sebebi var. Ebenezer.exe' nin Windows 2003 Server işletim sistemi ile uyumlu olmaması ve exe'yi tam olarak açamamasıdır. MapLar db vs... Hiç bir alakası yoktur.

İyi forumlar.

Rs

ARKADAŞIM HERŞEYE MAYDONOZ OLMA sorunun cevabı acık ebenezer ile alakası yok

işletim sisteminin servis packleriyle alakalı bir problem. bende yaşadım aynı sorunu.

işletim sistemiyle alakalı benimde eski vps windows server 2003 tü aynı sorun vardı şimdi xp sp2 yükledik ve sorun ortadan tamamen kalktı.

Geri
Üst Alt