VPS'siz Server Kurmadan Önce Okuyun.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aygun78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aygun78

Member
Reaction score
2
Arkadaşlar gördüğünüz gibi Private Serverlar dünyasında saygınlık kazanmış sunucuların tümü VPS kullanıyor.

'Evimde kendi çapımda server kurarım' diyen arkadaşlar sözüm size;

Serverı kurduktan sonra ne oluyor ?
- En az 4 ayda bir Splitter değiştiriyorsunuz... Portlar yüzünden (ev interneti)
- Bilgisayarınızın performansı düşüyor ve bir yerden sonra adeta iflas ediyor...
- Hergün yeni bir hile, saldırı çıkıyor ve siz boyun eğiyorsunuz...
- Birgün geliyor bıkıyor ve serverı kapatıyorsunuz, gelen sövüyor giden sövüyor
- Ev bilgisayarı bir yerden sonra illa lag yapar.

Daha neler neler...

VPS sizin herşeyinizi hallediyor, ayrıca Private Server oyuncularının %90'ı VPS Server istiyor.

En azından bu konuda uzmanlaşmaya gayret gösterin.
Paneli hackeri hilecisi database bugu hepsi ayrı dert...

Biraz dikkate alın da acemi server kurup iki gün sonra kapatmayın, insanlar emeğini helal edecekler mi, bi düşünün :V:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: VPS'siz Server Kurmadan Önce Okuyun.

Arkadaşlar gördüğünüz gibi Private Serverlar dünyasında saygınlık kazanmış sunucuların tümü VPS kullanıyor.

- En az 4 ayda bir Splitter değiştiriyorsunuz... Portlar yüzünden (ev interneti)
- Bilgisayarınızın performansı düşüyor ve bir yerden sonra adeta iflas ediyor...

Daha neler neler...

VPS sizin herşeyinizi hallediyor, ayrıca Private Server oyuncularının %90'ı VPS Server istiyor.

Biraz dikkate alın da acemi server kurup iki gün sonra kapatmayın, insanlar emeğini helal edecekler mi, bi düşünün :V:

öyle diyorsun ama parası olan var olmuyan var EV pc sinde acılmasını ıstemıyorsan al 10 20 tane vps dagıt millete söylemesi kolay tabiki ;)

Öyle diyorsunda...

öyle diyorsun ama parası olan var olmuyan var EV pc sinde acılmasını ıstemıyorsan al 10 20 tane vps dagıt millete söylemesi kolay tabiki ;)

Parası olmayan girsin güzel bir serverda oynasın illa herkes Gm olacak Admin olacak diye birşey yok. Önemli olan yaptığın işi en iyi şekilde yapmak :)

katılıyorum sana açıyor yarın kapatıyor emekler boşa gidiyor

Cevap: Öyle diyorsunda...

Parası olmayan girsin güzel bir serverda oynasın illa herkes Gm olacak Admin olacak diye birşey yok. Önemli olan yaptığın işi en iyi şekilde yapmak :)

Server kurmak herkezin hakkı bunu kimse engelleyemez beğenmediğin ev sunucularında oynamazsın kimse bu arkadaşın yazdıklarını dikkate almasın

Cevap: Öyle diyorsunda...

Server kurmak herkezin hakkı bunu kimse engelleyemez beğenmediğin ev sunucularında oynamazsın kimse bu arkadaşın yazdıklarını dikkate almasın

Bence ev sunucularında kurulan serverlar mahelle veya vsvs arkadaşların ile oynamak için yapılmalı.Arkadaşa katılıyorum her yönüyle.

Daha neler neler...

hiç bir bilgim yokken no-ip le server actıydımda 50 sabit userim vardı 1 yıl acık kalmıstı hö

Çok reklam kokan Hareketler Bunlar 0.o

ben local da açtım 3 ay birgün kötün geldi ve hileler çıktı ve artık yapaılacak birşey yoktu kapatmaktan baska zaten çogu server kapanmıstı ve kapadım ama 3 ay boyunca muhtemelen pc günde 24 satt olmasa bile 18 20 saat açık kaldı düşünün bi günde pc 18 20 saat arsı dinlendigi süre ise 1 saat ama iç bişi olmadı ama biliyorsunuz wps de internet hızı farkediyor belli userden sonra lag oabiliyor neyse ki arkadsım

40 50 user girebiliyordu ama dahası yok ben hala sunada local üzreineden serveri açmaktayım ama wps yi en kısa sürede alcam böyle olmaz pc yi bos yere yormak bence yannlıs >>>>>>>>>>>>>> haaaaaaa söyle olur

adminlik deneyini yapmak ve teset etmek deneyimler yapmak yada belli arkadslarını oynatmalk için ideal bence o sana kalmıs ama emeklere de güneh

dedim gibi sadece deneme test amaclık ögrenmek açmak için deneyebiirsiniz admin lik ve gm kod test lerinin devamını da > wps alınca yaparsını

zaten > > > >>>> ilk açan ve kuran için çok önemli çogu şeyi bilmesi grek admin kodlarını gm kodlarını db editlemeyi editorleri kullanmayı daha var anlatıcam ama elim agırdı :D

neyse kısaca >>>>>><< ADMİN lige el vermek kontrol ve test etmek aacı ile local da denemyiminizi yapın usta olunca wps de açın tesekkürkler :)

Son düzenleme:

Nero kardeşim sen 50 userim vardı 1 yıl açık kaldı diyorsun da 1 yıldan sonrasını çok merak ettim :)

Eğer kendinize güveniyorsanız ve tüm zorluklarla başa çıkabilecekseniz kolay gelsin ben KURMAYIN LAN!!! diye kimseye zorla söylemiyorum, benimkisi fikir :)

Başarılı sunucuların %95'i VPS kullanıyor, buradan hareketle söyledim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Haklısın Bi Yere Gelmek İçin Vps Şart Ama Arkadaşlar Arasında Oynayalım 5-10 Kişi Fln Oylede NormaL Onada Vps Gerekmez :)

Haklısın Bi Yere Gelmek İçin Vps Şart Ama Arkadaşlar Arasında Oynayalım 5-10 Kişi Fln Oylede NormaL Onada Vps Gerekmez :)

herkes vps vps bana kalırsa vps bile ezik direk sunucu kiralayacaksın ve ark dedigi gibide olmaz işlem şu şekilde gider

ev server > Vps > Sunucu > Bagımsız 100mbit'lık Sunucu :D

Herkez'in Server Kurmasını Tavsiye Etmem... Eger Hevesini Almak İstiyorsan Evde Hamachi Olarak Kurarsın Mahalleden ArkadaşlarınLa Pk'nı Yaparsın.. 2 Aylık 3 Aylık Ko-cuce'de Takılıyorsan Eger Veya Server Kurulumunu Pek Bilmiyorsan Server Kurulumu Sizi Aşar.. Şuanda Bilenlere Kolay BilmeyenLere O Kadar Zor Geliyorki Artık Bütün Gün Server Kurmaya ÇalışıyorLar Ve Kuramadıgınızda Sizi Olumsuz Etkiliyor.. Onun İçin Eger Bilginiz Yoksa Ve Başaramıyorsanız Bırakın.. Kendinizi Yormayın Ne Vps'ye Gerek Var Nede Evden Server Kurmaya Salam Server'Lara Girin.. Size Tavsiyem Soacs LisansLı Yeni Güncellenmiş Server'Lara Girmeniz Tavsiyemdir..

Geri
Üst Alt