VTEC v1.0.0 {Valentine Team EVT Coder}

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

BILAL

<b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt
Mar
845
21
Merhaba,

Geçen haftadan beri tatildeyim, arkadaşlarım 3 gün sonra geliyordu bende o 3 gün içinde VTEC i yazdım. Laptopumda SQL Server olmadığı için henüz daha npc tarafına geçiş yapmadım ancak program şuanki hali ile .EVT tarafını kodlayabiliyor.

Program NPC ile ilgili herşeyi içeriyor, şöyleki sadece .evt yazmak değil npcnin menülerini yazıyorsunuz. o menülere işlemler yazıyorsunuz. O menülere oyun içi tıklandığında sizin programda yaptığınız işlemler yapılıyor. Sistemi kendi .EVT kodlama sistemime göre yazdım. bol run_event li hata mesajlı vs.. Hata mesajları program için yazdığım basit veritabanı türü text dosyası sayesinde default değerleri değiştirilebiliyor. Bu değerler notepad ile açılıp değiştirilebilir. Örnekleri aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz. İstanbula dönünce paylaşımını yapacağım.

resim_226833219.jpg

resim_601297889.jpg

resim_903881806.jpg

resim_990618574.jpg

resim_380007001.jpg

Yorumlarınızı esirgemeyin, canım sıkıldıkça geliştiriyorum. İsteklerinizide yorumlarınıza yazabilirsiniz.

Cevap: VTEC v1.0.0 {Valentine Team EVT Coder}

çok güzel işe yarar bi program olur eline sağlık

Gayet Başarılı Bilal .

teşekkür ederim arkadaşlar

Gayet Başarılı Tebrikler.

Şahane bir Program Nezaman paylaşmayı düşünüyorsun.?

23 üne yeni Sunucumu açıcam birkaç quest yapmam lağzım :D 23 üne kadar paylaşmayı düşünüyormuydun.?

güzel olmuş bilal,
vb6 dan sonra vb.net iyi gidiyosun :D

teşekkürler güzel çalışma olmus 1351 için kodlamada işe yarayabilir.

Bence Ekliyebileceğin Şey Olabilir

Mesela .EVT Hazırlandı Sonrasında Çoğu Kişi NPC'nin TBL Yapımında Takılır Bunada Çözüm Olarak Oraya Bir Bölüm Yaptın mı bilmiyorum galiba gördüm Ama yoksa yaparsa güzel oLur diye düşünüyorum.

Evet yazıdada belirttiğim gibi program sadece evt kodlamıyor, NPC Kodluyor, düzeninide ona göre hazırladım zaten, Mesela şöyle siz orda 1. Menüyü kodluyorsunuz diyelim Menünün Adı "Teleport To Moradon" onu hemen patch olarak ekliyor, daha sonra onun içine kodlar yazıyosunuz, Check ekliyorsunuz mesela 60 level üzeri gitsin orada leveli seçip 60 yazıyorsunuz o otomatik olarak 0-59 level arası kullanıcılara verilecek olan hatayı belirttiğim küçük bll veritabanından çekiyor. onuda patchlere ekliyor,

Şuan SQL bağlantısını öğrenmemi bekliyor program tam öğrendiğimde NPC Kısmınıda yapıp paylaşacağım

ne özentisi be :D

Geri
Üst Alt