◄ ۩ ► WallancePaneL v4 ◄ ۩ ► Edited by Sckn Süper Panel SS Ler İçeride. ◄ ۩

Konu Yazar

waLLance16

Member
Ara
677
0
WALLANCE PANEL v4

Panelin özellikleri ;

*Kayıt OL ve Sifre Değiştir Kaldırıldı . Panelde Acık Olmasın Dedim .
*User Gelmesi için Uyelik Oyundan olsun dedım . Admin Panelinde User Sifre Deqistirilebiliyor .
*User Paneline - Server Sohbet CanLı Müzik FM Server Videoları Pc BilgiLeriniz Anket eklendi !
*Gif Resimleri ( Offline,Online,Karus,Elmorad ) Gibi Değiştirildi .(Tarafımdan
*Server Bilgileri Altına Savas Saatleri Eklendi .
*Admin Panelinde Hersey Sorunsuz yalnız Ticket Oku servisi Devre Dısı [ v9.5 Versionda ]
*Power Up Store Sorunsuz Ancak Job Change Kaldırdım Bazı Dblerde Bug Sorunu oLabiliyor .
*Daha hatırlamadığım Birçok özellik bulunuyor .Yani Daha Fazlası..
*Paneli Serverinize uygun Sekilde Editleyebilirsiniz izin var .

Eklenen Özellikler;

| Ana Sayfa Renklendirildi. |

| Ana Menü Kısmı Eklendi . |

| Zor Serverler İçin Kullanıcı Girişi Yaparak Drop Listesi Bölümü Eklendi. |

| Ana Sayfa'ya Chat Eklendi. | (Özel Yapabilirim)

| Ana Sayfa'ya Müzikler Eklendi| (Liste Halinde)

| Hoş Durmayan Arkaplanlar Kaldırıldı |(Tamamı)

| Sol Bölüme Özel Menüler Eklendi | (Dahada Eklenicek)

| 3 Aylık Free Olan Canlı Destek Eklendi | (Programlı)

Eklenecek Olan Özellikler;

| Panel Tamamen Tarafımdan Editlenecektir. |

| Siyah Olan Arkaplan Hoş Görünümlü Bir Hale Gelecektir |

| Butonlar Vesaire Değiştirilecektir . |

| Özel Olarak Matrix İndex Sayfası Eklenecektir. |

Adminlik Vermek İçin;

Kod:
[B][CENTER][SIZE="3"]update tb_user set StrAuthority = '5' where StrAccountID = 'KullanıcıAdı'[/SIZE][/CENTER][/B]

Kopanel Download Linkleri ;

Uploadet.to

Rapidshare.com

Upload.gen.tr

DosyaUpload.net

Resimler ;

2u9ti7c.jpg

14lkd2s.jpg

23hpqpf.jpg

EMEĞE SAYGI ARKADASLAR REP WERMEYİ UNUTMAYALIM..

Edited By Seckn

* Database

* Kopanel

* İstege Göre Editlenir.

İLETİŞİM
:

Son düzenleme:
Cevap: ◄ ۩ ► WallancePaneL v4 ◄ ۩ ► Edited by Sckn Süper Panel SS Ler İçeride. ◄ ۩

Eline Saglik

Cevap: ◄ ۩ ► WallancePaneL v4 ◄ ۩ ► Edited by Sckn Süper Panel SS Ler İçeride. ◄ ۩

malmısın sen tüm Wallance diye actıkların alıntı yapıp acmıssın herkezde sen yapmıssın diye sagoll ty eyw diyo herkezi kandırıyon emek hırsızlıgı yapıyon
baskaları emek arcıyo sen burda diyosun ben emek arcadım sen arcamıssın gibi bide isimleide degişiyon kısa sürede 1 kere okadar db okadar panel yapamazsın
saten herkez inanmıyodur bunu bil ayıp ayıp yakıstıramadım sana vallh cok ayıp

bari altınada yazzan alıntı diye gene neyse decem alıntıda yazmıyorsun **** salagı yha

Cuce Panelı Html Kodlarıyla :D İndex renklerını Degıstırmıssın Farkı ne Cuce Panelden :))

Cüce Paneli biri editlemişti bu şekilde sende ordan almışın paylaşmışın yaptım diye ayıp ayıp..

eline sağlık güzl paylasım

CucePanelde %60 sorun

Ben Paylaştım Size

Sizin Bize Yaptıgınıza Bakın .

Yazık .

Konuyu Güncel Tutalım ..

teşekkürler...

Yazık **** bir daha panel paylaşırsam ... Cuce Panel Düzenlemiştim ben görsel olarak yazık.

Gene Sennnnnn Gene Cakallık Gene İbnelik Gene Hırsızlık Dostm Yeterya Koptum Artık:D

baba kaldıra kaldıra bişi bırakmamışsın ki önemli olan o özelliklerin bulunup bugsuz olması .

Geri
Üst Alt