Warp Gate Editör | Twostars Yeni zone Eklenebilir

Cevap: Warp Gate Editör | Twostars Yeni zone Eklenebilir

Teşekkürler...

naptın yiğen önüne gelen map editörcüyüm der ckar usko moradonuda ben yaptm der şimdi ayvayı yedık :D

zaten sizin gibiler yüzünden onca dosya vb. paylaşılmıyor millet yapmasın diye aman onu paylaşmayın herkez kullanır aman bunu paylaşmayın bilmem ne falan filan derken herşey sizin gibilerde kalıyor bizlere ulaşmıyor nedense pinti herifler zaten şu pvp de bizlerden daha üstün olmanızın sebebide bu programlar sizde var bizde yok nasıl yapıyon diyincede ezberlerdiginiz tek laf "Hex" al hex'i kendin yap ver gate editörü ben yapim bakalım kim daha üstün oluyor hep program var elinizin altında yoksa bir bok bildiniz yok adi bir herifden adi bir düşünce yapısı buyrun ! hö

Teşekkürler Güzel Paylaşım Nerelerdesin!:D

Teşekkürler öncelikle. Editörde karşılaştığım ufak bir sorun. El morad smdsinin maradona geniş kordinatlarını değiştiriyorum (usko maradona göre yapıyorum) Update diyorum ve Save çekiyorum. Oyuna giriyorum, El moraddaki listede maradon gözükmüyor. Asgadaki listeye kaymış Bunu nasıl düzeltebilirim?

Teşekkürler öncelikle. Editörde karşılaştığım ufak bir sorun. El morad smdsinin maradona geniş kordinatlarını değiştiriyorum (usko maradona göre yapıyorum) Update diyorum ve Save çekiyorum. Oyuna giriyorum, El moraddaki listede maradon gözükmüyor. Asgadaki listeye kaymış Bunu nasıl düzeltebilirim?

Aynı Idyi Yazdıysan ondan olabilir

Geri
Üst Alt