╬╬╬╬♀☺♀☻Wh0sT_T1mE Vs Movie Part II İle Karşınızdayız...♀☺♀☻╬╬╬╬

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burak56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ╬╬╬╬♀☺♀☻Wh0sT_T1mE Vs Movie Part II İle Karşınızdayız...♀☺♀☻╬╬╬╬

yok İstemez Kalsın Ben Kendimi Biliyorum Sende Aramızdaki KonuşMaLarı BiliyorSun..

Bu senin Davranışın Taktir Ettim...

İnsan Kimseye GüvenmemeLi

yok İstemez Kalsın Ben Kendimi Biliyorum Sende Aramızdaki KonuşMaLarı BiliyorSun..

Bu senin Davranışın Taktir Ettim...

İnsan Kimseye GüvenmemeLi

bak ıstıyorsan kaldırrım ss lerı sılerm yorumlarımıda hıc sorun degil. sadece o 2 yorumdan sonra birilerini kesip kendini milletin gözünde sağlam player olarak tanıtmak gibi bir amacın olduğu kanısına vardım ve senle vs atmak ıcn o servera geldm. ( gögüs ve donlukları cıkarttıgımızda kesmıstım onuda koysana demıssın .Bahane olarak söylemiyorm ama msn ekranı öne geldi bi ara minorum durdu o arada canımı 800 kusüre indirmistin minor basayim derken sen skilleri indirdn ve yattım ona bişey demem kestin diye geçtim ve normal vs yaparken ben kestim . ) son yorumum bu ssleride kaldırıyorm gereken yorumu almıssındır umarım .kolay gelsın ıyı forumlar.

Arkadaşım Ben Kendimi Biliyorum SsLer Kalsın Orda
+
Ben Sana Uzun VsLeri Sevmem Dedim Sen 2 Parça Yokken YeniLince Bende Kısa Vs Sevmiyorum Dedin..
Onun Yerine Msn Ekranı Geldi Desen Gene Yapardık..
Neyse Mazeret Olmasın Diye Giyinik Yaptık
Vs 15dk Sürdü Ve Elim Uyuştu Bıraktım
Sen Alıp Bunuda Koymuşsun
PmLerimizede Koysaydın İnan Bu ResimLerin Hiçbir Anlamı Kalmzdı

eyw. Andream Server oynayasım geLdi Paylaşım için TşKler x)

Yorum İçin Teşekkürler

İyi yorumlara teşekkür edip , kötü yorumlara cürretkar şekilde cevap vermekle olmuyor.Ortada kusursuz 4/4lük bir seymi varki tabiki olumlu eleştri oldugu gibi olumsuz rencide etmedende yorumlar olucaktir.R Combo beceremiyorsun bu dogru , Minorunda bana göre standart minordur Klavye + SagTik.Eleştri yapan arkadasi cekemiyorsan Konuyu acma

İyi yorumlara teşekkür edip , kötü yorumlara cürretkar şekilde cevap vermekle olmuyor.Ortada kusursuz 4/4lük bir seymi varki tabiki olumlu eleştri oldugu gibi olumsuz rencide etmedende yorumlar olucaktir.R Combo beceremiyorsun bu dogru , Minorunda bana göre standart minordur Klavye + SagTik.Eleştri yapan arkadasi cekemiyorsan Konuyu acma

Şu Forumda Kaç Kişi Video paylaşıyor ben 20 saat uğraşıp bunu hazırladım paylaştım madem o akdar çok iyi biliyorsunuz sizde videonuzu paylaşın yada susun

Geri
Üst Alt