♣♣♣Wh0sT_T1mE Vs MOvie VideOSu Come♣♣♣

Cevap: ♣♣♣Wh0sT_T1mE Vs MOvie VideOSu Come♣♣♣

butun paylasımlarını herseyını cok begenıyorum ama movıe gercekten berbat kardesm asas gelistirmen lazım :D

güzel video saol

YormLar İçin TeşekkürLer (:

Whost_T1me , Seni Kestiklerimide koyacaktın hani? :) Saygılar, TheLegend..;)

Whost_T1me , Seni Kestiklerimide koyacaktın hani? :) Saygılar, TheLegend..;)

O Vs Gece 5'teyDi Ve 30dkLık Vsden Çıkmıştım Ve Ben Seni Öğlen Çağırdım Ama Seni Bir Daha O ServerDe Görmedim ;)

güzel olmus gercekten

eLine saqlık ws beqlerım:D

Güzel Video TeşekkürLer

Güzel Video

Biraz efect eklesen daha güzel olurdu ama emeğine sağlık + actool gibi duruosun vs bitiyo adam yerde ama sn hla mınore devam edıorsn hö

Son düzenleme:

Manayı cok fazla kacırıosun ^^ Kagat skıstırmak yerıne sag tık aldgn zaman elinin ayasını crtlnın ustune koy ara sıra 2 ser sanıye aralkla bas o zaman gör bakalm nasıl oluo ^^bu seklde manan cok kacıor :^^: bide bnm bldgm combo bılen adam crtl kullanmaz ^^

Biraz efect eklesen daha güzel olurdu ama emeğine sağlık + actool gibi duruosun vs bitiyo adam yerde ama sn hla mınore devam edıorsn hö

Proq War Demek İstiyorSun Ama YanılıyorSun Vs Bitince İnsan Hp Toplamak İçin Minnor Yapar Heralde:pff:

Diğer KardeşDe Tavsiyen İçin teşekkürLer Ama Ne Kadar Mana Kaçırırsam Kaçırayım Karşımdakide Kaçırıyor Ve Gene Ben Yeniyorum Değişen BirŞey Olmuyor:-:

TeşekkürLer Güzel Video

Proq War Demek İstiyorSun Ama YanılıyorSun Vs Bitince İnsan Hp Toplamak İçin Minnor Yapar Heralde:pff:

Diğer KardeşDe Tavsiyen İçin teşekkürLer Ama Ne Kadar Mana Kaçırırsam Kaçırayım Karşımdakide Kaçırıyor Ve Gene Ben Yeniyorum Değişen BirŞey Olmuyor:-:

birisinin gelip sana dalcak hali yok ya hö minorde kaçıp gitmiyo doldurabilirsin yani. eğer ctrl kullanıyorsan bidahaki moviende skill bara minor koyma öyle çek ok ?

Geri
Üst Alt