Windows,7 Ekim'de boy gösteriyor

Konu Yazar

Adaptati0n

ByTroJan Is Back V2
Haz
1,223
21
elle tutulur ilerlemeler kaydettiğinde düzenlediği Professional Developers Conference, bu yıl Windows 7'nin beta öncesi gösterimine sahne olacak.

Microsoft, beklenenden önce piyasaya sürülecek olan Windows 7'yi, tahmin edildiği gibi bu yılki "Professional Developers Conference"de ilk defa olarak gösterecek.

Bu yıl 26-30 ekim tarihlerinde düzenlenecek olan konferansta, işletim sisteminin beta öncesi sürümü tanıtılarak, şirketin yazılım çekirdeği, ağ, donanım ve kullanıcı arayüzü alanında kaydettiği gelişmeler gösterilecek. Beta sürümünün daha çok özelliğinin bilinmesinin, yazılım geliştiricilerini beta çıkar çıkmaz harekete geçmeye iteceği düşünülüyor.

Cevap: Windows 7 Ekim'de boy gösteriyor

Vista Faciasından Sonra Xp den Daha İyi Bir İşletim sistemi Bekliyoruz ...

elle tutulur ilerlemeler kaydettiğinde düzenlediği Professional Developers Conference, bu yıl Windows 7'nin beta öncesi gösterimine sahne olacak.

Microsoft, beklenenden önce piyasaya sürülecek olan Windows 7'yi, tahmin edildiği gibi bu yılki "Professional Developers Conference"de ilk defa olarak gösterecek.

Bu yıl 26-30 ekim tarihlerinde düzenlenecek olan konferansta, işletim sisteminin beta öncesi sürümü tanıtılarak, şirketin yazılım çekirdeği, ağ, donanım ve kullanıcı arayüzü alanında kaydettiği gelişmeler gösterilecek. Beta sürümünün daha çok özelliğinin bilinmesinin, yazılım geliştiricilerini beta çıkar çıkmaz harekete geçmeye iteceği düşünülüyor.

:sakalli:beklenenden önce Hönk ne beklenenden öncesi windows se7en 2021 da çıkması planlanan bir OS idi hatta vista piyasaya çıkmadan 2009da yeni bi işletim sistemi yayınlayacaklarını duyurdular ki windows se7en ın yapımında 2,000 kişi çalışıyor ve 2021 da yayınlanması bekleniyor yani beklenenden sonraya ertelendi ve tekrar ertelenir 2021 un ya son çeyreğinde yada 2021 de çıkarırlar anca
bu yalan haberin kaynağı neresi merak ettim

hiç gerek yok böyle şeylere ya xp bize yeter :)

microsoft 2021 e kadar xpye olan desteğini sürdüreceğini açıkladı yani sp4 çıkması işten bile değil güncellemelerde 2014e kadar gelicek

Son düzenleme:

microsoft 2021 e kadar xpye olan desteğini sürdüreceğini açıkladı yani sp4 çıkması işten bile değil güncellemelerde 2014e kadar gelicek

yani demek oluyorki microsoft cıvığını çıkardı işin daha xpyi geçebilcek bi windows çıkmadı ki ben windows 7 nin xpden daha iyi olcaını düşünmüyorum Hönk

For Ever Xp And Vista İnspirat :D

Cevap: Windows,7 Ekim'de boy gösteriyor

en iyisi xp professional kurun sp3'ü de babalar gibi kullanın ya :D

Geri
Üst Alt